Trin for trin til en billig belysning og unik bolig

10. aug. 2021

Belysning er vigtigt! Men mulighederne er ofte dyre og generiske. Derfor har vi en simpel måde du kan få billig belysning og unik bolig på. Og du kan gøre den lige så personlig, som du ønsker. Alle fortjener en nemlig unik bolig. Vi har gjort processen super simpel, med trin for trin forklaret.

 

 

Jeg ville så gerne bruge mine skåle fra genbrug

til noget, men hvad? En lampe var en sjov idé, men jeg havde hverken værktøj eller erfaring… Så jeg fik en sød Pinployee til at hjælpe med deres værktøj. Nu har jeg smukke og unikke

lamper, det var nemt og billigt! (Bruger af Pinploy)

Hvad skal jeg bruge?

  • Hvidt pendelophæng
  • En pære som passer til ophænget, i den belysning du kan lide (varm, neutralt, koldt)
  • Trådløs Hulsav Diamant (i en størrelse som passer til pendelophænget)
  • Kølig vand (opbevaret i din vask eller en balje)
  • Keramik skål eller kop af eget ønske (vær forsigtig at skålen ikke bliver for tung til at ophænget. Du kan evt. Bruge noget du allerede ejer eller gå i en genbrugsforretning.)

 

Trin 1

Når du skal bore hullet i skålen, skal du bore med skålen nede i køligt vand. Det er derfor vigtigt, at du bruger en trådløs boremaskine, da elektricitet og vand er farligt. Det kølige vand hjælper med at holde boret smurt og forhindre revner og brud på skålen. Efter hullet er lavet, skal du lade skålen tørre helt igennem.

OBS. Hvis du har brug for en hjælpende hånd, kan du finde en handyman her. De har også værktøjet.

 

Trin 2

Ophænget vil have en fatning, som har en lille ring (skruering eller omløbsring). Denne ring skal du tage af og skrue på lampen, men på den anden side af skålen. Altså, fatningen skal igennem hullet du har boret og ringen skrues på således at skåles sidder fast i fatningen.

 

Trin 3

Du kan nu skrue pæren i din lampe. Sidste trin er, at hænge din lampe i loftet. Du kan enten selv installere lampen ved brug af vores guide ellers anbefaler vi at du bruger en af vores elektrikere eller handymen, hvis du ikke er erfaren.

Resultat

Voilá, nu har du en billig belysning og unik bolig på ingen tid!

Tip

Det kan være en god ide at være to mennesker, når man skal lave projekter som disse. Hvis du har brug for en ekstra hånd, så husk at du kan finde en billig og dygtig handyman hos os Pinploy, til kun ⅓ af prisen.

 

Placering af din lampe

Det kan være svært at vide hvor en lampe hænger bedst. Det kan komme an på størrelse, funktion af lampen, farve i belysning, skarphed og design. Vi har lavet en lille liste over hurtige overvejelser inden du hænger.

Spisebord – Store lamper skal ca. Hænge 60-75 cm over bordet fra underkanten af bordet.

Køkken – En lampe skal som regel hænge 75-80 cm over et køkkenbords bordplade.

Stue – For at undgå forstyrret udsyn til TV eller folk overfor dig, vil vi anbefale at holde lampen op før den hænges. Find en højde hvor lampen ikke genere udsyn til folk eller

Kontor – En lampe her skal give god arbejdsbelysning. For at undgå kontorbordet generes af skygger, anbefaler vi en højde på mindst 120 cm.
OBS. Hvis dit bord kan justeres i højde, skal du overveje dét kan påvirke din belysning alt efter højden. Du kan evt. vælge en bordlampe.

Del din sejr!

Vi elsker at se jer bruge vores tips og tricks, så  du er altid velkommen til at poste dit “gør det selv projekt” og tagge os på Instagram.


Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]