Få hjælp til afhentning af haveaffald, når du f.eks. anlægger en vild have

27. aug. 2021

 

Det er blevet utroligt populært at anlægge en vild have – enten i hele haven eller dele af den. Men det resulterer ofte i store mængder haveaffald, da det for eksempel kræver, at du fjerner sten, ukrudt, græstørv og rødder først. Dette haveaffald kan du få hjælp til afhentning af gennem Pinploy.

Hvordan får du hjælp til afhentning af haveaffald?

Gennem Pinploy kan du hyre en person (enten privat eller erhverv) til afhentning af haveaffald, så affaldet kan blive kørt til genbrugsstationen, storskrald eller en anden destination.

 

Det foregår på den måde, at du kort beskriver den opgave, du skal have hjælp til, og hvilken lokation du skal have hjælp fra. Herefter modtager du et gratis, uforpligtende tilbud fra mulig afhenter nær dig. Du kan gennemgå de mulige afhenteres profiler og finde ud af, om de bliver anbefalet af andre. Herefter kan du vælge af takke ja til et tilbud, hvis du ønsker det.

 

Hvad er fordelen ved at få hjælp til afhentning af haveaffald?

Hvis du selv har en trailer eller en varevogn, kan du naturligvis vælge selv at køre dit haveaffald til genbrugsstationen. Det er dog langt fra alle, som har det.

 

Derudover sparer du tid ved ikke at skulle køre frem og tilbage med affaldet – og du behøver ikke engang at være hjemme, når dit haveaffald bliver hentet. Så bliver det da ikke nemmere!

 

Hvorfor anrette en vild have?

Som skrevet øverst i blogindlægget er det blevet meget populært med vilde haver. Men hvorfor overhovedet anrette en vild have?

Udover at det kan være meget dekorativt og give et hyggeligt look til haven, er en vild have også god for naturen og biodiversiteten, da det giver gode betingelser for blandt andet insekter.

Derudover er der naturligvis den åbenlyse grund, at en vild have er utroligt nem at vedligeholde, da hele idéen med den netop er, at den ikke skal vedligeholdes. En sådan type have passer mere eller mindre sig selv. Det kan dog kræve lidt, når man skal starte med at anlægge sin vilde have – især hvis man ønsker et område med vilde blomster, som næste afsnit handler om.

Vilde blomster kan være utroligt dekorative

Mange vælger at anrette områder i deres haver med vilde blomster. Her skal du dog være opmærksom på, at vilde blomster eller ”grøftekantsblomster” har de bedste betingelser, hvis jorden er grov. Derfor bør du fjerne din græsplæne der, hvor de vilde blomster skal være, og blande den fine havejord med grus. Dette kan du faktisk også få hjælp til gennem Pinploy. Her skal du også bare oprette en opgave og se, hvem der melder sig til at hjælpe dig. Pinploys platform har nemlig også mange dygtige havefolk og gartnere, som kan bruge deres ekspertise til at hjælpe dig.

Så slipper du for selv at klare det hårde arbejde, og du sikrer samtidig, at det bliver gjort ordentligt.

Herefter er der kun tilbage at så de blomster, du ønsker. I den forbindelse er det værd af nævne, at du på mange planteskoler kan købe færdigblandede pakker med blomsterfrø, der egner sig til en blomstereng. Det kunne for eksempel være valmuer, bellis, kornblomster og hvidkløver. Ønsker du i stedet at sammensætte din egen blomsterblanding, er det naturligvis også en mulighed.

Book en afhentning af haveaffald

 

Book hjælp til havearbejde

 

God fornøjelse med havearbejdet!


Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]