Få uvildig rådgivning til dit boligkøb, renovering eller nybyggeri

20. jan. 2022

Måske du allerede kender det? Boligjagten føles som om, at den har varet i årtier, og du er ved at være godt træt. Endelig er din drømmebolig fundet, og den må for alt i verden ikke blive snuppet for næsen af dig. Men hvordan griber du købet an? 

 

Du står overfor en sælger, som typisk bliver repræsenteret af en ejendomsmægler. Og selvom ejendomsmægleren både virker kompetent og behagelig, så varetager ejendomsmægleren altid sælgers interesser. Så hvem er på din side under et boligkøb? Og hvad med din bankrådgiver? Selvom du sikkert har kendt vedkommende i årevis, så sælger din bankrådgiver i sidste ende kun de produkter, som banken har på hylden – så der er ingen garanti for, at du får den bedste finansiering eller bliver præsenteret for andre alternativer.  

 

Så hvor går du hen for at få uvildig sparring? Huskøbet er svaret.  

 

 

 

Alt til din boligrejse samlet ét sted 

Huskøbet er en fordelsklub for boligejere og boligkøbere. Det er gratis at blive medlem, og Huskøbet har samlet alt til din boligrejse ét sted: Gode tilbud, et netværk af uafhængige køberrådgivere og et stort vidensunivers med spændende boligreportager, inspiration, tips og gode råd. Målet er at skabe mere gennemsigtighed på boligmarkedet – for det mangler der.

Hvor Pinploy kan hjælpe dig med alt fra at samle møbler og hænge lamper op, til at slå dit græs og gøre rent – ja, så kan Huskøbet hjælpe dig med de større opgaver, som er forbundet med at købe hus, renovere eller bygge nyt.

Har du for eksempel helt styr på at forhandle den skarpeste pris på dit kommende hjem? Eller kunne du drage fordel af at trække på en erfaren købermægler? Du kunne måske også bruge hjælp fra en bygningssagkyndig til at tjekke boligens stand, inden du giver dig i kast med en større istandsættelse? Eller hvordan sikrer du, at du har valgt den rigtige ejerskifteforsikring?

Mere end køberrådgivning

Huskøbet har altså samlet en række kompetente køberrådgivere på tværs af byggeteknik, jura, forsikring og finansiering. Det vil sige, at du som medlem får adgang til uvildig rådgivning på alle stadier af din boligrejse. Hvis du ikke står og skal bruge rådgivning her og nu, er det også helt fint – du kan stadig få fordele som medlem. Du får bl.a. mulighed for, at gøre brug af en lang række eksklusive tilbud og rabatter, og samtidig får du adgang til et stort vidensunivers fyldt med spændende og relevant indhold. På den måde bliver du taget i hånden under hele din boligrejse og får adgang til kompetent, uafhængig sparring, så du kan træffe de rigtige boligvalg.

 

Fik vi nævnt, at medlemskabet er helt gratis og uden binding?

Gå på opdagelse i Huskøbets boligunivers og bliv gratis medlem af fordelsklubben


Læs Huskøbets seneste artikler:

Herskabsvilla i vild forvandling: Arkitekten hjalp med at realisere vores drømme

Fra arbejderbolig til moderne byhus: Sådan blev Hipster House til

Søren og Nanna fik problemer på grund af olietank


Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]