Giv en julegave, som skaber mere tid og overskud i hverdagen

1. okt. 2021

I medierne kan man i øjeblikket læse, at julen ikke bliver den samme i år. Julegaverne har svært ved at finde vej til hylderne og det gør det ikke nemt, at udvælge og pakke ind i flot gavepapir. Men bliver du også til tider ramt af, at ville ud af gaveræset? Hos Pinploy ved vi godt, hvad der i stedet kommer under vores træ i år. For hvad er den éne ting, som alle gerne vil have mere af, men som er svær at købe?

Mere tid!

Pinploy redder julen

Vi oplever alle, at vi godt kan mangle ekstra tid i vores dagligdag. Oftest er det fordi, at vi har svært ved, at få alle ender til at mødes. Pludselig er hækken vokset en ekstra meter, du kan ikke nå at lufte hunden eller overskue, at skulle bage 30 cupcakes til skoleeventet på fredag.

Så hvad ville være det bedste, at finde under træet? Mere tid. Men i stedet for, at forære din egen dyrebare tid til huslige pligter, så kunne du give en pinployee i julegave. Vi må indrømme, at de nok bliver svære at få pakket pænt ind i gavepapir, for herefter at ligge spændte og vente under træet. I stedet kan du lave et lille kreativt kort eller bruge vores skabelon. Her kan du skrive det beløb, som kan bruges på lige det, som modtager har brug for hjælp til.

Hent dit eget gavekort her.

 

Brug tiden sammen

Den tid, som der kommer i overskud, kan også markeres i gavekortet, så den skal bruges i selskab med dig. Der kunne for eksempel stå “Alt imens, at en Pinployee ordner din høje hæk, så inviterer jeg dig på varm kaffe, hygge og en god snak hjemme hos mig”. Så kan I sammen trylle den overskydende tid om til kvalitetstid og skabe øjeblikke, som er værd, at mindes. Du ender med, at have givet både tid, omsorg og minder i én gave.

Giver det ikke en lidt federe følelse i kroppen, end at aflevere endnu en blød pakke?

Hvis du også gerne vil imponere ungerne, så er vi sikre på, at du også kan findes en lokal pinployee, som vil komme udklædt forbi, som flot julemand. Så er der smil hos både de store og de små, og alle kan nyde oplevelsen. Selv din onkel, som ellers altid er væk, når julemanden plejer, at troppe op med gaverne.

Vi håber på, at vi i år må være med til, at skabe lidt ekstra god julestemning og mere tid rundt omkring i de mange danske hjem.

Rigtig glædelig jul
Team Pinploy

 


Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]