Vidste du, at du kan få hjælp til afhentning af storskrald?

27. aug. 2021

Har du netop renoveret din bolig, ryddet ud i din garage, flyttet eller noget helt fjerde, som har kastet en stor mængde affald af sig? Vidste du, at du kan få hjælp til afhentning af dit storskrald, hvis du ikke selv har mulighed for at køre det på genbrugsstationen?

Pinploy kan du nemt og hurtigt beskrive, hvilken type storskrald du skal have afhentet. Herefter modtager du gratis et uforpligtende bud fra folk i nærheden af dig, der kan hjælpe.

Spar tid ved at få hjælp til afhentning af storskrald

Der er flere fordele ved at få hjælp til afhentning af dit storskrald. Men den største fordel må nok siges at være den tid, du kan spare.

 

De fleste har ikke en stor varevogn til at transportere storskrald i, hvilket kan resultere i en masse ture frem og tilbage til genbrugsstationen. Denne tid sparer du ved at få andre til at hente skraldet for dig.

 

Hvem er afhentning af storskrald relevant for?

Der er mange grupper, som kunne få stor glæde af denne løsning, hvor man kan få hentet sit storskrald. For eksempel kan nævnes ældre og svage, som ikke selv har kræfterne til at transportere deres storskrald væk.

 

Omvendt kan det også være unge mennesker, som ikke har en bil og måske bor i en anden by end deres familie og dermed ikke har mulighed for at få hjælp fra dem.

 

Det kan også være håndværkere, som har en masse byggeaffald, de skal have kørt til genbrugsstationen. Dette tager tid fra deres andet arbejde.

 

Generelt kan denne ordning bruges af alle grupper. For vi kender det nok alle sammen: Vi får leveret nogle møbler eller andet i store papkasser. Disse kan tage al pladsen i skraldespanden, så derfor er det bedre at få disse kørt til genbrugsstationen separat. Dette kan du få hjælp til.

 

Eller du har været i haven og rive en masse rødder og lignende op og måske endda fjernet store grene og stubbe. Du får ikke meget glæde af din have, hvis alt dette ikke bliver transporteret væk.

 

Hvem henter dit skrald?

Når du har sendt en beskrivelse af, hvad du ønsker hjælp til, finder Pinploy frem til mulige personer, der kan hjælpe med at hente dit storskrald. Disse personer kan både være privatpersoner og erhverv, og du kan læse mere om dem på deres profiler. Derudover kan du også læse om andres oplevelser med afhenteren og se, hvor mange stjerner personen har fået i anmeldelse.

 

Afhentning af storskrald: Hvad kan du få hentet?

 

Omvendt kan du ikke få hentet affald, som kræver specialuddannelse og udstyr. Dette kan f.eks. være biofarer, asbest eller andre skadelige stoffer.

 

Hvor bliver dit storskrald transporteret hen til?

Afhenteren af dit storskrald kan selv vælge, om personen vil køre det på genbrugsstationen eller et andet sted. Hvis afhenteren vurderer, at dit storskrald er i så god stand, at det kan doneres til en genbrugsbutik, er dette naturligvis mere hensigtsmæssigt end at smide det ud. På den måde taler det ind i en cirkulær tankegang, hvor vi genbruger, og ressourcer kan indgå i værdikæden igen.

Book en afhentning af storskrald

Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]