Hvad er en kreativ løsning på pladsmangel til fodtøj?

14. aug. 2021

Kæmper du også med plads til opbevaring af dine sko? Dét kender vi godt og derfor vil vi dele vores trick med jer. Vi har nemlig en kreativ løsning på pladsmangel til fodtøj, der er nem, billig og sjov. Hæng dine sko på væggen! Ja du læste rigtigt. At hænge dine sko op, er en gør det selv løsning, som spare på gulvplads. Vi viser dig, hvordan du kan bruge knager til at få skoene op på væggen og det giver en plads-praktisk måde at opbevare dit fodtøj på.
Her er vores trin for trin forklaring:

Vi anbefaler denne kreative løsning til fodtøj hvis du kæmper med pladsmangel, savner fleksibilitet i løsningen og vil have mulighed for personligt præg. Og husk at du altid kan bede en Pinployee om at hjælpe dig, blot opret opgaven her.

Vi bruger vores sko hver dag, så de skal være tilgængelige … men de fylder! At hænge skoene på væggen var præcis den kreative løsning på pladsmangel til fodtøj, vi savnede. Vi købte knager på tilbud og kort efter havde en løsning (Bruger af Pinploy)


Hvad skal jeg bruge?

  • Antal knager du skal bruge, husk at købe 2 knager for et par sko. F.eks. hvis du ønsker at hænge 5 par sko, skal du bruge 10 enkelte knager.
    Husk at tjekke om knagerne kommer med skruer, ellers skal du købe dette ved siden af.
  • En væg hvor du kan skrue i og der er plads til alle dine knager (der skal være ca. 10-15 cm imellem hvert par sko)
  • En boremaskine


Hvilken knage?

Når du køber dine knager, skal du bestemme dig hvor hvilket design du vil have. Man kan få knager i træ, plastik eller metal fx messing. Du skal også vælge om du søger en mere rund, kantet eller formet type knage. Dog skal du huske hvilke knager der fungerer til at hænge sko på, fremfor tøj. Så længe at din knage har en øverst krog, så bør dine sko kunne hænge på.


Trin 1

Husk at tage højde for pladsen du har. Vi anbefaler du sætter ca. 20 cm plads imellem hvert par sko (det kan være mindre alt efter type sko og størrelse du hænger).

Vi fraråder at købe en knagerække, fordi knagerne allerede er fastmonteret og er tilregnet tøj fremfor sko. Hvis du allerede ejer en knagerække som ikke bliver brugt, kan du altid teste med nogle sko om det kan lade sig gøre. At bruge hvad man allerede har, er altid en nemmere, billigere og mere miljøvenlig løsning.


Trin 2

Går du op i at have en unik bolig? Det forstår vi godt! Hvis du synes at dine knager godt kunne piftes yderligere op, så kan de altid males. For eksempel, hvis du har valgt messing, andet metal eller plastik kan du bruge spraymaling.

Hvis du har købt knager af træ, kan du bruge en pensel lige såvel som spraymaling til træ.

Du kan altid få hjælp til at male af en af vores Pinployees.


Trin 3

Tegn op og marker hvor hver enkelte knage skal hænge. Mål 5-10 cm mellem hver knage i et sæt og 10-15 cm mellem hvert sæt (tjek med dine sko, da model og størrelse på sko kan variere).
Du kan placere knagerne som du ønsker, vi har lavet en skitse af placering som inspiration:

Efter at markere knagerne, skal de skrues i. Hvis du synes den her kreative løsning passer til dig, men du har ikke tiden, værktøjet eller evnerne, så foreslår vi at du bruger en Pinployee til at hjælpe. Vores handyman kommer gerne og hjælper, de har oftest også værktøjet. Opret din opgave her.

 

Resultat – Del din sejr!

Tillykke, du har nu en flot, effektiv og anderledes opbevaringsmetode til dine sko!
Vi elsker at se jer bruge vores tips og tricks, så  du er altid velkommen til at poste dit “gør det selv projekt” og tagge os på Instagram.


Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]