Hvad siger du til afhentning af affald helt uden at løfte en finger?

21. sep. 2021

Kender du det når dit storskrald er begyndt, at fylde lidt for meget? Du kan ikke låne en trailer, finder det uoverskueligt og har heller ikke tid til, at komme af sted til genbrugsstationen. I stedet vokser din samvittighed i takt med bunken af skrald, som kigger langt efter dig, hver gang du kommer ind af døren. 

Du er nu så heldig, at der er kommet en mulighed, som der ordner alle dine problemer og giver dig din frihed tilbage. Løsningen på afhentning af skrald har aldrig været lettere eller mere simpel. Med blot et par klik kan du nemt og hurtigt tilbyde opgaven til en ekspert, som hjælper dig med afhentning af affald, affaldssortering og genbrug. 

 

Vi kan alle have brug for afhentning af skrald

På platformen Pinploy.dk kan du uddeligere alle dine opgaver, som herefter bliver udført af dygtige eksperter indenfor deres fagområde. Sammen aftaler I på forhånd alle detaljer, så det hele kører gnidningsfrit på dagen. Du kan nu slippe alle dine bekymringer om logistik, kørsel og oprydning. Måske har du allerede det næste projekt i støbeskeen, hvor du hellere vil have din fokus.

Du kan lægge ansvaret fra dig, når du siger farvel til besvær, tunge løft og bekymringer. Det er slut med, at spilde din tid på kedelige opgaver. I stedet kan du nyde din tid og bruge den på alt det, som er vigtigt i livet.

 

Vink farvel til dine frustrationer med en aftale om afhentning af skrald.

En af de ting, som ofte kan holde dig tilbage fra, at skulle køre skrald væk, er den store affaldssortering. I hvilken container skal tingene hen, hvor er den nærmeste station og har du noget, som er I så god stand, at det kan gives videre til genbrug? Ofte kan vi lade nogle ting gå videre til nye hænder, men det kan være svært at vurdere, når du selv står med det hele.

Hvis du skal af med store møbler, byggeaffald eller har en kasse stående, som igennem tiden er blevet fyldt op med forskellige ting, så giver det også en større oprydningsfase.

Først smider du et par hullede sko i en papkassen, så smider du også et gammelt ur derned og herefter ryger nogle overskydende dele, fra samlingen af et klædeskab, også deri. Nu har du efterhånden en god rodet bunke, som skal i mange forskellige containere. Hvis du ikke er så bekendt med affaldssortering, så kan det være en uoverskuelig opgave, som tager længere tid end først tiltænkt.

Pludselig bliver en hurtig tur, med udsmidning af affald, til et helt søndagsprojekt. Du ender med ondt i ryggen, stress og alt for mange timer bliver taget fra din weekend, som du havde planlagt skulle bruges på sjove aktiviteter eller opladning af kroppen, inden en ny arbejdsuge.

Giv dig selv mere fritid, overskud og færre bekymringer, med en løsning, som er til gavn for alle.

Find en ekspert til afhentning af skrald hos Pinploy.dk

Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]