En markedsplads platform for dine små opgaver

22. jul. 2021

Der er i Danmark efterhånden en håndfuld platforme, hvor du kan få løst dine opgaver. Vi giver dig her en oversigt over relevante markedsplads platforme og hvorfor Pinploy.dk er den rigtige for dig. Alternativer til Pinploy er appen Shouter, Squire eller Hyree. Alle er online jobplatforme for små opgaver, som giver dig muligheden for at hyre lokalt.

Vi er en markedsplads platform med den rigtige handyman klar til dine opgaver

Markedsplads platformen Pinploy – Det sikre valg

Hos Pinploy sætter vi sikkerhed i fokus med sikker betaling, forsikring, support og et lukket gensidigt anmeldelses system. Her fortæller vi lidt om os og hvorfor du kan vælge at benytte Pinploy til dine mindre opgaver.

Altid forsikret

Pinploy markedsplads er forsikret. Dvs. at alle opgaver automatisk får en ekstra forsikring oveni hvad en opgave ejer eller hyret person måtte have i forvejen. Det betyder at du altid kan føle dig sikker når du skal have en fremmet person ind i dit hjem.

Sikker kontaktløs betaling på platformen til dine opgaver

Derudover er Pinploy platformen som inkorporerer et sikkert betalings modul. Det betyder at der er sikker kontantløs betaling på alle opgaver. Betalingen på platformen sker ved at du indbetaler til en sikker konto, hvor pengene holdes, indtil du er tilfreds med arbejdet udført af den givende handyman, rengørings person eller anden service udbyder på platformen.
Dette sikre at der er seriøsitet i aftalen, da service udbyderen kun betales, når de har udført arbejdet til din tilfredsstillelse.

24 timers support til din opgave

Pinploy har et support team som er klar til at besvare alle dine spørgsmål og bekymringer 24 timer i døgnet. Dette kan give ro, skulle du have nogle spørgsmål om markedspladsen eller platformen generelt ift. din opgave.

Små opgaver i markedspladsen

Pinploy er også en markedsplads platform, som tillader dig at få ordnet de små opgaver, du ellers ikke kan finde hjælp til andre steder. Store servicevirksomheder har sjældent tid til at lave de mindre opgaver. Og hvis de har, så kan det være alt for dyrt. Med større servicevirksomheder skal du også betale for en masse andre udgifter, som ikke er direkte involveret med din opgave, hvilket betyder at det kan være op til 70% dyrere.

En platform med den rigtige løsning på din opgave

Tjen Penge

Vil du tjene penge? Så er du det rigtige sted. Hos Pinploy er der  altid muligheder at finde. Ved at tilføje dine arbejdsområder og adresse, kan du få notifikationer på sms og/eller e-mail, når der er relevant arbejde.

App på vej

Lige nu er Pinploy en hjemmeside. Men vi arbejder på en app til markedet. Vores app gør det nemmere og hurtigere at finde samt dele opgaver på markedspladsen.

Alternativer til Pinploy.dk

Der er en række andre små apps i markedet, som man kan bruge som alternativ til Pinploy. Her har vi lavet en lille oversigt over de apps:

Shouter app

Platformen Shouter er for små opgaver og de kan hjælpe dig med at finde en person til din opgave nær dig. Deres platform er hovedsaligt opererende i Aarhus. Shouter appen kan findes i appstores indenfor kategorierne Handyman, flyttehjælp og lignende. Shouter har også et betalings modul som lader dig betale brugere.

Hyree app

Du kan også bruge den nye app Hyree som også opererer i Aarhus. Med Hyree kan du finde og kontakte folk som udbyder arbejde indenfor kategorierne Handyman, flyttehjælp og lignende. Hyree lader dig selv finde ud af hvordan du vil betale for din opgave, og formidler kontakten mellem dig og den anden bruger af markedspladsen.

Squire app

Squire er en app, som lader dig kontakte service udbydere nær dig. De bruger en subscription løsning, der lader dig købe forskellige abonnementer som service udbyder. Deres betalte service vil eksponere dig for flere brugere.

Konklusion 

Vælg den rigtige markedplads platform for dig. Dog anbefaler vi, at du undersøger markedet først. Husk at spørge dig selv i søgen efter markedsplads platformen spørgsmål som b.la.: Hvordan betaler man? Er der forsikring? Har serviceudbyderene udført arbejde igennem platformen og har derfor anmeldelser?

Dit valg bør blive baseret på hvad du foretrækker at lægge vægt på.


Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]