dansk

Hyr en Haveaffalds afhenter i Albertslund

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Havefalds afhentere i Albertslund

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Havefalds afhentere til alle dine behov

Afhentning af haveaffald

Haveaffald til genbrugsstation

Haveaffald til storskrald

Haveaffald til destination

Alle haveaffald opgaver

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste Havefalds afhentere i Albertslund

Opgaveejer for løst opgaver online

Eren C.

Albertslund

Seneste Anmeldelse

"Eren og hans ven Frederik gjorde et fantastisk stykke arbejde da de hjalp mig med at flytte og samle mit skab. Det var en hård omgang, men de var simpelthen så hjælpsomme og høflige, kom til tiden og de passede rigtig godt på mine ting. Den varmeste anbefaling herfra! Jeg håber at jeg får brug for dem igen en anden gang 😃🙌🏻"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Malthe G.

Albertslund

Seneste Anmeldelse

"Godt arbejde med lidt hård beton."

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Marc J.

Albertslund

Seneste Anmeldelse

"Arbejdet var lige til at gå til. Affaldet lå hvor man nemt kunne komme til med bil. God oplevelse"

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

De seneste Havefalds afhentere anmeldelser

De seneste Havefalds afhentere anmeldelser

comment.user?.profileImg

Løst 100 % og hurtigt

Kørt affald væk

1.500,-

comment.user?.profileImg

Super hurtig og meget tilfreds. Klar anbefaling herfra

Bortkørsel af pap og plastik

500,-

comment.user?.profileImg

super

Afhentning af pap

599,-

comment.user?.profileImg

Super!

Affald afhentes

1.200,-

comment.user?.profileImg

Rigtig flink

Viborggade 23

380,-

comment.user?.profileImg

God service

Bortskaffelse af vaskemaskinen

350,-

Gennemsnitspris på Havefalds afhentere

1.000 - 1.080 kr.

Lav

1.000,-

Median

1.000,-

Høj

1.080,-

Haveaffalds afhenter opgaver i Albertslund

Afhentning 2 møbler

Ålborg

1. apr. 2022

1 sovesofa og 1 spisebord mellemstørrelse afhentes på 3. Sal Gravensgade, Ålborg, og køres på genbrugsplads

Rydde et skur

Albertslund

11. dec. 2021

Et skur hvor der står en del ting. De fleste ting skal med trækvogn til bebyggelsens genbrugs som affald/ eller køres i bil til kommunens genbrugsplads. Desuden skal 2 mindre skure tømmes.

Ryddet et skur

Albertslund

25. nov. 2021

Et skur hvor der står en del ting. De fleste ting skal med trækvogn til bebyggelsens genbrugs som affald

Flytehjælp

765,-

Albertslund

1. okt. 2021

BESKRIVELSE Skal have flyttet en høj fryser (ca h:185, b:60,d:60) fra bispehusene , Albertslund i kælderen til hændelsvej 2. Sal (sydhavnen)ind i et værelse. Kræver nok 2 personer eller en trapperobot. Gerne snarest muligt. Pris 900 inkl. Servicegebyr

Gør det selv håndværker

Albertslund

19. sep. 2021

til hente affald jævnligt på vores tag projekter §§§§§§§§§§§§

Fjerne 130 fliser

615,-

Albertslund

10. maj 2021

Bortskaffe 130 fliser eller behold dem

Relevante Havefalds afhentere spørgsmål

Hvor lang tid tager det at få fjernet mit haveaffald?

Haveaffaldsafhentning kan normalt klares på mindre end en dag, men det afhænger naturligvis af størrelsen af opgaven som skal udføres. Arbejdstiden inkluderet kan fluktuere efter størrelsen på din græsplæne, baggård eller have. Dertil kommer det an på om affaldet allerede er samlet, sorteret og lagt i de rette poser, som det kræver for at aflevere dit haveaffald på en lokal genbrugsstation. Til sidst skal man også overveje hvor lang turen er til genbrugsstationen, og om opgaven kræver flere turer.

Skal jeg have skraldeposer og andet klar til haveaffaldsopgaven?

Med Pinploy er det korte svar nej. Din Pinploy kan medbringe alle de fornødne redskaber samt udstyr, som det måtte kræve at klare jobbet, således at du ikke skal tænke på noget. Det er dog en god ide at specificere om du selv har udstyr som kan lånes, eller om det skal medbringes, så der ikke opstår misforståelser. Din Pinployee vil tage højde for, at afskaffelse af haveaffald kræver de rette skraldeposer, som kommer i specielle materialer som er nedbrydelige.

Kan jeg få afhentet mit haveaffald uden at være til stede?

Absolut! Din Pinployee kan sagtens rydde din have for haveaffald, uden at du er til stede, så længe at de har din eksplicitte godkendelse til at gøre det. Her skal du huske, at din pinployee skal kunne få adgang til din ejendom. Fortæl dem gerne, hvis du har specifikke præferencer i forhold til afhentningen af dit haveaffald.

Hvor bliver mit haveaffald bortskaffet efter at det er blevet hentet?

Når din have er ryddet, sorteret og pakket på din Pinployees køretøj, vil din Pinployee køre haveaffaldet til den nærmeste affalds- eller genbrugsstation. De vil bringe alle dine afklippede grene, kviste, blade og græs fra plænen, nedskårede træer og andet til den rette kompostbunke, således at det kan blive omdannet til kompost. Dette vil blive brugt til at give nærring i landbruget og i naturen.

I hvor god tid bør jeg booke en Pinployee til mine haveaffaldsbehov?

Hvis du har travlt, kan du altid prøve at specificere i din opgave, at det haster. Dog er det normalt en god idé at give et par dages til en uges varsel. På denne måde er du også med til at sikre, at du får et udvalg af bud og at der ikke opstår nogle misforståelser. Til større opgaver, som måske involverer nedskæringen af træer og buske, kan det være en god idé at oprette den pågældende opgave og lave en aftale i god tid, da dette kan kræve mere af din Pinployees kalender.

Kan jeg få hjælp til andre haveopgaver med Pinploy?

Der er et stort udvalg af dedikerede og prisdygtige gartnere og havefolk på platformen, og du kan derfor altid finde en mand som har kompetencerne til at klare lige netop din haveopgave! Få hjælp til at vande dine planter, slå græsset, beskære buske, klippe hækken og meget mere. Du kan nemt få mere tid i kalenderen med Pinploy ved at få ordnet og passet din have af en Pinployee. Opret din opgave uanset omfang, årstid og budget!

Skjul Afhentning af haveaffald spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Havefalds afhentere

Afhentning af haveaffald involverer alle aspekter i det arbejde, som skal til for at få din have til at skinne igen. Om du skal have ryddet, afhentet eller bortskaffet døde blade, afklip fra din hæk, græs fra plæneklipperen, eller have fjernet hele træer og ukrudt, kan dette involvere en masse hårdt arbejde - arbejde som de fleste boligejere ikke bør udføre selv, og som du kan slippe for med Pinploy. Her finder du mere information om, hvordan du kan bruge Pinploy til at få din have til at ligne en million igen:

Afhentning og bortskaffelse af haveaffald

Ligner din have efterhånden Amazonas junglen? Hvis dette er tilfældet, er der god sandsynlighed for, at du har en masse haveaffald, såsom afskårne grene, døde blade, efterladent græs og måske sten, som skal fjernes. Du skal have det losset i en trailer og kørt det til din nærmeste genbrugs- eller losseplads. Spar tiden og kræfterne på denne omfattende opgave, ved at booke en dygtig Pinployee i dag.

Rydning og udsmidning af ukrudt

Har du ukrudt som både skal hives op og fjernes fra din grund? En Pinployee kan klare begge dele. At fjerne ukrudt kan være en enormt stor opgave, som kræver at du kommer ned på alle fire i mange timer. Ukrudt skal graves op med rødderne, ellers kommer det igen. Derfor kan du med fordel benytte dig af en Pinployee til denne form for havearbejde, da det er en god investering at få gjort det ordentligt. Book en Pinployee til at rydde og bortskaffe dit ukrudt, og slip for at få en dårlig ryg!

Bortskaffelse af efterladenskaber efter hækkeklipning

Alle som har en hæk eller buske på deres grund, ved at der efter en hækkeklipning altid er uanede mængder af haveaffald. Det kan være slidsomt arbejde at skulle fjerne alle de grene og blade, som en trimning af hækken efterlader sig. Dette skal dog ikke holde dig fra at få klippet din hæk! Hyr en Pinployee til at tage sig af det kedelige arbejde med at få ryddet op efter hækkeklipningen, eller overvej endda at hyre en Pinpoyee til at klare hele arbejdet med at få den klippet også!

Græs efter græsslåning

Hvis du har en plæne derhjemme ved du også, at den efterlader en masse græs som bare ligger og flyder, hver gang den er blevet klippet. Selv hvis du har en opsamler på din plæneklipper, skal græsset pakkes og køres til en genbrugsstation eller losseplads. Dette er kedeligt arbejde, som du kan slippe for ved at booke en Pinployee! Du kan også overveje at booke en Pinployee til at slå græsset og dermed sørge for vedligeholdelse af din plæne, således at du kan nyde din frodige grønne græsplæne, uden selv at skulle løfte en finger.

Grene og blade fra buske og træer

Naboen synes måske at dit gamle æbletræ skygger for meget i haven, og du har derfor set dig nødsaget til at få det skåret ned, eller måske blot beskære dine buske. Uanset hvad situationen er, efterlader beskæringer af træer og buske en helt masse haveaffald, som skal transporteres til en affaldsstation og sorteres. Dette er kedeligt og hårdt arbejde, og måske har du ikke en trailer eller bil til projektet. Book en Pinployee i dag, og få fjernet dit haveaffald uden problemer!

Hvorfor skal du booke en Afhentning af haveaffald?

Skal du have ryddet ud i haven og kørt alt det overskydende haveaffald bort? Med Pinploy kan du slippe for at bruge tid på at søge efter forskellige dyre have- og gartnervirksomheder. Opret din haveaffaldsopgave på Pinploy og modtag bud fra dygtige og dedikerede lokale have- og afrydningsfolk, som står klar til at hjælpe dig med din opgave. Lad vores have rydder eksperter tage sig af din opgave, så du kan læne dig tilbage, slå fødderne op og nyde sommeren i stedet. Rod i haven kan i det hele taget gå ud over det indtryk som din have og bolig giver dig og andre. Udskyd ikke at få ryddet ud i haven, og bestil en Pinployee til din opgave i dag. Det skal være rart og behageligt at opholde sig i haven!

Pinploy gør det nemt at finde en Haveaffalds afhenter i Albertslund til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien Haveaffalds afhenter. Andre brugere fra Albertslund fandt for eksempel en dygtig og billig Haveaffalds afhenter til at hjælpe med opgaver som: ”Afhentning 2 møbler” og ”Rydde et skur”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige Havefalds afhentere i Albertslund, blandt byens 27.666 indbyggere i postnummer/postnumre: 2620.

Prisen på opgaver indenfor kategorien Afhentning af haveaffald kan variere efter dine behov. De fleste opgaver i denne kategori modtager dog som regel uforpligtende tilbud i prislejet 1.000,- til 1.080,- kr.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Afhentning af haveaffald services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt