dansk

Hyr en Børnesikrings ekspert i Albertslund

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Børnesikrings eksperter i Albertslund

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Børnesikrings eksperter til alle dine behov

Børnesikring af hjemmet

Børnesikring af stikkontakter

Børnesikring af trapper

Børnesikring af lejlighed

Alle Børnesikrings opgaver

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

De seneste Børnesikrings eksperter anmeldelser

De seneste Børnesikrings eksperter anmeldelser

comment.user?.profileImg

Super godt, vi er rigtig glade!!!

Børnesikring vinduer

2.280,-

Relevante Børnesikrings eksperter spørgsmål

Hvad laver en professionel børnesikrings ekspert?

En professionel børnesikringsekspert er ekspert i sikkerhed. De vurderer potentielle farer i områder, hvor børn leger eller opholder sig, inden de kommer med anbefalinger til, hvilken slags børnesikring din familie skal have.

Hvor lang tid vil det tage at børnesikre mit hjem?

Installation af sikkerhedsudstyr afhænger af, hvad der skal laves og sættes op. Derfor kan det tage lige fra 30 minutter til en hel dag. Enkelte opgaver som installation af switchbeskyttere kan gå hurtigt, mens installation af vinduesmekanismer og sikkerhedsbarrierer vil tage længere tid.

Hvor meget koster det at booke en professionel i børnesikring?

Børnesikring af dit hjem kan variere meget i pris. Dette afhænger af, hvilke opgaver der skal udføres, hvor stort dit hjem er og hvor lang tid det cirka kommer til at tage.

Hvornår skal jeg børnesikre mit hjem?

Når du forventer at der kommer børn i dit hjem (hvis du eksempelvis er gravid), skal du have børnesikring i dit hjem for at gøre det sikkert for barnet. De fleste forældre plejer typisk at få installeret børnesikring i deres hjem når deres barn bliver mobilt. Dette er typisk når barnet er 6-9 måneder.

Kan jeg få hjælp til børnesikring af min dagpleje?

Når man har en dagpleje er det vigtigt at man lever op til sikkerhedsstandarterne, før man kan kalde sig dagplejemor. En professionel i børnesikring kan hjælpe din dagpleje med at leve op til de høje sikkerhedskrav.

Hvilke evner og kvalifikationer skal en professionel i børnesikring have?

En professionel i børnesikring kan komme fra en række forskellige baggrunde - de kan både være tømre, elektrikere og meget andet. De skal dog have kendskab til love og regler for sikkerhed, samt praktiske færdigheder, således at de kan installere dit sikkerhedsudstyr med et godt resultat.

Skjul Babysikring / Børnesikring spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Børnesikrings eksperter

Børnesikring er mere end bare at installere babyporte her og der (selvom det naturligvis også er en stor del af det). Børn er af natur meget nysgerrige og vil gerne have fingrene i alt. Derfor er det vigtigt, at dit hjem bliver børnesikret, således at dit barn kan blive ved med at være nysgerrig, samtidig med, at du ikke skal bekymre dig om dit barns sikkerhed. Vælg mellem en række forskellige babysikkerhedsydelser, der passer til dine behov:

Basis børnesikring

En ekspert inden for børnesikring kan hjælpe dig med at fastgøre dit tv eller skabe på væggen, installere babysikre låse og enheder, samt endda overveje ting såsom højde og temperaturbegrænsninger, for at holde dit barn sikkert.

Sikkerhedsevaluering

Din ekspert i børnesikring besøger dig derhjemme og foretager en grundig evaluering, hvorefter eksperten giver dig en rapport, som inkluderer alle potentielle farer. Dette vil dække kritiske områder, herunder gulve, fare for at dit barn falder, rækværk, trapper, barnets værelse, elektriske stik / stikkontakter, døre, vinduer, skabe, køleskabe, kemisk opbevaring og kæledyr.

Døre og vinduer

En del af børnesikringen er udskiftning af farlige gardinstænger, installation af vægbeslag og spændingsanordninger, med det formål at reducere kvælningsfare for dit barn. En ekspert i børnesikring kan også installere vinduestræmmer, skærmdøre eller vindueslåse, der begrænser åbninger, for at maksimere sikkerheden i dine vinduer. De kan også installere skabsdørlåse for at sikre at kemikalier forbliver låst inde samt tilføje sikkerhedslåse til forskellige rum, så børn ikke ved et uheld kan låse sig inde.

Forbyggelse af forbrændinger

En ekspert i børnesikkerhed kan også hjælpe med at installere børnesikring såsom komfurbeskyttere og varmeafskærmninger.

Vurdering af elektriske farer

Hjem er fyldt med potentielle elektriske farer for små børn. Dette kan både være tv'er, som børn kan hive ned, samt alle mulige kabler der løber langs gulvet og som derfor er tilgængelige for en baby eller småbørn at begynde at tygge i. Din babysikkerhedstjeneste inkluderer en vurdering af eventuelle elektriske risici i dit hjem.

Hvorfor skal du booke en Babysikring / Børnesikring?

En ekspert i børnesikring foretager en komplet vurdering af dit hus for at identificere potentielle farer for kravlende babyer. Uanset om det er til dit eget, dit barnebarn eller en besøgende baby, er en professionel i børnesikring en god investering i børnenes sikkerhed. At hyre en ekspert i børnesikring er en god idé hvis du allerede har hænderne fulde.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Babysikring / Børnesikring services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt