dansk

Hvad koster en mobil automekaniker

Pris guide

240 - 4.784 kr.

Lav

240,-

Median

2.390,-

Høj

4.784,-

Hvad koster en mobil automekaniker

En mobil automekaniker er en god løsning til dem, der har problemer med deres bil i en sådan grad, at den ikke kan køre mere. I stedet for at betale for at få bilen trukket, så kan mekanikeren i stedet komme til dig. Der er utrolig meget bekvemmelighed og lethed ved at få en mobil mekaniker hjem til sig selv. Bor man langt fra et værksted, så er det også ofte den bedste løsning.

 

Priserne for en mobil mekanikere afhænger helt af, hvad der skal laves på din bil. Priserne kan gå fra 240 til 4784 kr., men dette er ofte som en time pris. Gennemsnitsprisen er ofte omkring 2390 kr.

 

En mobil mekaniker kan lave nogle af de mest reparationer, undersøge dele for skader, lave eftersyn og skifte ting som olie, kølervæske og lignende. Der kan være nogle begrænsninger for, hvad en mobil mekaniker kan lave, idet de ikke har et værksted tilgængelig. Hør derefter din mekaniker inden, om hvad de kan klare for dig.

 

Typiske priser for mobile mekaniker

Der kan være meget anderledes priser mellem de enkelte mekanikere og deres services. Du kan kigge på de nedenstående priser som et vejledende overblik over, hvad en mobil mekaniker muligvis kunne koste:

Type af serviceVejledende priser
Serviceeftersyn240 til 311 kr.
Udskiftning af bilbatteri119 til 240 kr.
Udskiftning af bremseskiver700 til 815 kr.
Erstatning af tandrem1676 til 4070 kr.
Inspektion af potentielle skader143 til 478 kr.
Udskiftning af kilerem574 til 1149 kr.
Udskiftning af koblingen2395 kr. og opefter
Reparation af startmotor1436 til 2395 kr.
Påfyldning af olie239 til 359 kr.
Reparation af vandpumpe838 til 1197 kr.

Disse priser er vejledende bud på, hvad en mobil mekaniker kan tage for deres forskellige services.

 

Hvilke faktorer påvirker prisen for en mobil mekaniker

Udover selve mekanikeren og den specifikke service, så kan der være visse andre faktorer som kan have indflydelse på den samlet pris. Du kan nedenfor se de mest almindelige af disse faktorer:

 

  • Geografisk placering: Alt efter hvor du bor henne, så kan det have en indflydelse på mekanikerens pris. Nogle mekanikere tager et vist beløb for, hvor langt de skal køre for at nå ud til dig.
  • Dag og tidspunkt: De fleste mobile mekanikere vil arbejde efter en timepris, som kan bliver reguleret alt efter hvornår på dagen og ugen, du har brug for deres service. Er der behov for en mekaniker udenfor almindelig arbejdstid, eller i weekender og helligdage, så kan det betydeligt trække timeprisen op for mekanikeren.
  • Hastesag: Skal du have akut autohjælp, så vil priserne blive betydeligt højere, end hvis du i stedet kan vente til mekanikeren selv har tid til at komme ud.
  • Reservedele: Mobile mekanikere har ikke på samme måde et værksted med sig. De har tit mange dele med sig rundt, men da mange bilmærker og typer kræver forskellige dele, så er det ikke sikkert, at de har delene til præcist din bil. Har du derfor ikke selv reservedele liggende, så vil det også koste dig mere.

Som nævnt har mobile mekanikere en vis timepris, som de arbejder ud fra. Det varierer mellem de enkelte mekanikere men kan typisk ligge på omkring 140 til 478 kr. pr. time.

 

Potentielle komplikationer

Da en mobil mekaniker skal ud til din lokation med sit eget udstyr, så kan der opstå nogle potentielle komplikationer. Det er derfor værd at overveje visse ting, inden du bestiller en mobil mekaniker. Som sagt kan din geografiske give større udgifter til mekanikeren, men bor du meget afskåret, så kan det forvolde problemer for mekanikeren. Vær derfor sikker på, at mekanikeren kan nå frem til dit hjem.

 

Reservedelene kan også give problemer, hvis det er en sjælden eller gammel bil, som du skal have lavet. I mange tilfælde vil mekanikeren heller ikke have slags dele med sig alle steder. Det kan derfor godt være, at mekanikeren ikke kan lave reparationen på stedet med det samme, men er nødt til at anskaffe de nødvendige dele til næste. Hvis du selv har forstand på, hvad der er galt og hvad din bil kræver, så kan du med fordel have indkøbt delene i forvejen. Det kan også ofte spare dig for lidt af prisen.

 

Har du brug for en mobil mekaniker, så kan du benytte Pinploy til at finde en i nærheden, som er klar til at køre ud og give autohjælp. Du kan finde autoriseret mekanikere, som uforpligtende kan give dig tilbud på netop den type af service, som din bil har brug for.

FAQ

  • Mobile mekanikere kan ofte give garantier på samme måde som værksteder. Sørg dog for at spørge ind til dette inden, og gerne have garantien på skrift. Benytter du Pinploy hele vejen gennem forløbet, så vil du også kunne være dækket af forsikringen på siden.

  • En mobil mekaniker vil ofte have en lidt højere timepris end værkstederne. Det er den pris man betaler, for at få bekvemmeligheden og servicen ved at reparationen bliver klaret hjemme hos en selv.

  • Det er først og fremmest den utrolige nemhed, der er ved at have mekanikeren ude ved dig selv. Er din bil ude af stand til at køre, så er en mobil mekaniker også en rigtig god løsning, og du sparer prisen ved at få trukket din bil ud til et værksted. Det er ofte også hurtigere at få din bil igen, når reparationerne bliver klaret hjemme ved dig selv.

Det tager mindre end 2 minutter og er gratis.