dansk

Hyr en brolægger i Amager

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra brolæggere i Amager

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Brolæggere til alle dine behov

Brolægning

Anlægsgartner

Anlæggelse af haveterrasse

Lægning af fliser

og meget mere

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste brolæggere i Amager

Opgaveejer for løst opgaver online

Kenneth L.

København S

Seneste Anmeldelse

"Kenneth er en flink fyr og stræber for at leverer et godt stykke arbejde. Kan sagtens anbefales."

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Anja J.

København S

Seneste Anmeldelse

"Super flink kunde."

Verificeringer

bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Bernard L.

København S

Seneste Anmeldelse

"Good communication beforehand and the work was completed exactly as I had requested. Highly recommend"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Marc A.

København S

Seneste Anmeldelse

"Good "

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

brolægger opgaver i Amager

Ryddet et højbed samt 4 rækker Herregårdssten foran. 7m langt. Flytte planter, bortkørsel af jord/sten

3.000,-

København S

5. jul. 2022

Hej. Jeg vil gerne bede om et tilbud på flg. opgave: 🔸Jeg skal have ryddet et 7 m langt højbed foran mit hus (jord og sten). 🔸Blomster i bedet skal bevares (vigtigt) og flyttes til andre bede. 🔸Derudover skal jeg havde fjernet de 4 rækker herregårdsfliser, som ligger foran bedet - også 7 m langt. 🔸Overskuds jord såvel som fliser skal bortkøres. Hvad skal I have for det? Og hvornår kan I udføre det? Jeg skal have det fjernet for at få bygget en terrasse, så gerne hurtigst muligt. I er velkommen til at kigge forbi. I bedes ringe mig på §§§§§§§§ Mvh Kirsten Østrup

Klinker i køkkenet

4.000,-

København S

15. apr. 2022

Vi har ca. to kvm i køkkenet, hvor der skal sættes fliser op. Det er lange smalle fliser i to farver. Der skal også lægges fliser i vindueskarmen.

Flisearbejde

40.000,-

København S

27. mar. 2022

Udendørsareal hvor der skal fjernes gamle fliser og lægges nye, tænker 30x30 samt brosten imellem. Det drejer sig om ca 70 m2

Lagt 30x30 fliser i haven

3.500,-

København S

31. mar. 2022

Vil gerne ha udvidet min fliseterasse med nogle flere kvm af 30x30 fliser.

Fliser lægges, lille 3 trins trappe rykkes, og 3 hækplanter rykkes

København S

1. apr. 2022

Vi har græs, og skal have lagt fliser der i stedet - ca. 10-12 kvm. Derudover er der en tretrins trappe som skal flyttes, og 3 hækplaner som skal flyttes.

Hente havefliser og bord

410,-

København S

21. apr. 2021

13 fliser af 60x81 vejer ca 50 kg stykket Et arbejdsbord med 3 bukke 32 fliser af 50x25 20 fliser af 24x24

Relevante brolæggere spørgsmål

Hvorfor skal jeg ansætte en professionel brolægger, i stedet for at udføre arbejdet selv?

Brolægning kræver tunge løft og erfaring, hvis arbejdet skal udføres rigtigt. En professionel brolægger medbringer både erfaring, de helt rigtige teknikker og de rette værktøjer til opgaven.

Brolægning eller betonbelægning - hvad er bedst?

Betonbelægning i indkørslen er mere almindeligt end brolægning, samtidig med, at det også er billigere og hurtigere at lægge. Begge er holdbare muligheder, men det er lettere at udskifte et par revnede brosten, end det er at fikse revnet beton. Hvis du ønsker et unikt udseende, så er brosten muligvis den bedste løsning for dig.

Skal jeg bestille nye eller brugte brosten?

Brugte brosten kan spare dig for mange penge, hvis du ønsker den billigste løsning. Dog kan der være behov for en god rengøring af de brugte brosten. Ved at købe helt nye brosten har du frit valg på alle hylder, i forhold til eksempelvis farvevalg, hvis altså de rette brosten ikke kan findes brugte.

Hvilket udstyr og hvilke materialer skal jeg levere til min brolægger?

Din brolægger vil medbringe sit eget udstyr og værktøj, men som udgangspunkt står du for bestillingen af brosten, sand og basismaterialer. Du kan få rådgivning af din brolægger i forhold til, hvilke materialer projektet kræver.

Hvor lang tid tager en brolægning normalt?

Din brolægger kan muligvis gennemføre et lille brolægningsarbejde på nogle få timer. Er der i stedet tale om lange stier, store indkørsler eller terrasser, så kan du forvente at arbejdet kan tage op til flere dage.

Hvor meget koster en brolægning?

Omkostningerne ved en brolægning ligger normalt mellem 1000 – 3000 kroner, når du ansætter din brolægningsentreprenør gennem Pinploy. Disse omkostninger varierer afhængigt af størrelsen på det område du skal have brolagt, samt mønsterets kompleksitet og hvor lang tid arbejdet vil tage.

Har jeg brug for et autoriseret bevis?

For visse typer opgaver kan du få brug for en person, som er autoriseret og som har yderligere forsikring. Sørg for at få bekræftet, at en pinployee har den relevante godkendelse og forsikring, inden du accepterer et bud.

Skjul Brolægning spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en brolæggere

Brolæggere kan hjælpe med næsten enhver opgave, som involverer lægning eller reparation af brosten, herunder indkørsler, stier og udendørs gårdhavsområder. Her er hvad du kan forvente i forbindelse med de forskellige typer af brolægningstjenester:

Brolægning af indkørsler

Brolægning af din indkørsel kan løfte dit hjems udstråling fra gaden. Din brolægger starter med, at forberede jorden. Brolæggeren udgraver og udjævner overfladen, spreder brolægningssand og derefter indkørselsmurbrokker eller knust sten. Derefter komprimeres denne kombination, hvorefter dine valgte brosten vil blive lagt i et fast mønster.

Brolægning af terrasser

Ønsker du at få lagt brosten i dit gårdhaveområde eller omkring din pool? Brolæggere minimerer mængden af udendørs vedligeholdelse, herunder eksempelvis græsslåning. Din brolægger kan hjælpe dig med, at udvælge de bedste brosten, som passer til de omkringliggende funktioner, såsom din pool, hegn, mursten og endda planter. 

Brolægning af stier

Brolægning kan være et praktisk (og attraktivt) alternativ til betonstier. Din pinployee kan bruge mursten til at lægge en sti - lige eller buet - og bygge en vej gennem eller langs din have. De bruger snore til at markere, hvor din sti skal gå, inden der graves til en passende dybde. De forbereder basen og komprimerer den, inden de lægger mursten i et bestemt mønster eller trædesten for at markere stien. Til sidst vil din brolægger børste sand mellem brostenene, for at hjælpe med at sætte dem på plads.

Reparation af brosten

Selvom brosten er en holdbar løsning til stier og indkørsler, så kan de stadig risikere at knække en gang imellem. Gennem Pinploy kan du hurtigt for hjælp til, at få lagt et par nye sten. Din brolægger vil fjerne den ødelagte sten og finde en reservesten, som matcher de øvrige brosten.

Anbefalede artikler indenfor Brolægning

Hvorfor skal du booke en Brolægning?

Brolægning er en praktisk og attraktiv mulighed for en række anlægningsopgaver, herunder stier, gårdhavsområder, indkørsler og endda havekant eller poolkant. At lægge brosten er hårdt arbejde, hvorfor det kan være nødvendigt, at få hjælp fra en professionel brolægger. Gennem Pinploy kan du hurtigt og nemt finde en lokal brolægger, som står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Pinploy gør det nemt at finde en brolægger i Amager til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien brolægger. Andre brugere fra Amager fandt for eksempel en dygtig og billig brolægger til at hjælpe med opgaver som: ”Ryddet et højbed samt 4 rækker Herregårdssten foran. 7m langt. Flytte planter, bortkørsel af jord/sten” og ”Klinker i køkkenet”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige brolæggere i Amager, blandt byens 210.000 indbyggere i postnummer/postnumre: 2300.

Prisen på opgaver indenfor kategorien Brolægning kan variere efter dine behov. De fleste opgaver i denne kategori modtager dog som regel uforpligtende tilbud i prislejet 3.500,- til 35.000,- kr.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Brolægning services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt