dansk

Hyr en elektriker i Holstebro

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra elektrikere i Holstebro

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Elektrikere til alle dine behov

Opsætning af lamper

Tilslutnings opgaver

Trækning af el kabler

Installation af stikkontakter

Generel el arbejde

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

De seneste elektrikere anmeldelser

De seneste elektrikere anmeldelser

comment.user?.profileImg

Super godt?

Ophæng af PH lampe

400,-

comment.user?.profileImg

Kom til tiden. Perfekt udført arbejde.

Sætte vaskemaskine og tørretumbler til et stik i væg

500,-

comment.user?.profileImg

Ruard is the best. He excels in his job as an electrician and helped me make decisions regarding the installation of lights in my flat. He is very kind and even drove me to IKEA and back, for purchasing my lamps. Highly recommended.

Lamp installation

900,-

comment.user?.profileImg

Kenneth er en flink fyr og stræber for at leverer et godt stykke arbejde. Kan sagtens anbefales.

Elektriker som kan sætte 2 pendler lamper op.

700,-

comment.user?.profileImg

Ali kom som aftalt og gjorde et super stykke arbejde. Vil absolut bruge ham igen til andre opgaver!

Have hængt en lampe op samt skiftet en kontakt til lysdæmper.

900,-

comment.user?.profileImg

Ali du er simpelthen så sej det er for anden gang jeg benytter din hjælp i dag og du klarede alt så godt at jeg blev så lykkelig med mit nye køkken. Mange tusinde tak til Ali og vil herfra endnu engang stærk anbefale ham til alt. Og til det man har brug for. Han løser alle problemer og er en rigtig handyman. Flot Ali fir det flotte arbejde.

Stikkontakt

720,-

elektriker opgaver i Holstebro

Stik i haven skal sluttes til strøm i garagen

Holstebro

1. apr. 2022

Vi har bygget nyt hus med HusCompagniet, hvor vi har fået lagt et strøm stik i haven, som vi bl.a. skal bruge til robot plæneklipper, m.m. Vi har brug for at få strøm stikket koblet til i garagen, hvor kablet er lagt ind bag en stik kontakt.

Relevante elektrikere spørgsmål

Hvad er typiske arbejdsopgaver for en elektriker?

En elektriker kan yde forskellige former for hjælp til el. Dette indebærer blandt andet at føre strøm, samt at sætte stikkontakter, lamper og afbrydere op. En elektriker kan også hjælpe med at installere tyverialarmer, alarmer til hjemmet, samt censorer. Derudover kan en elektriker sikre at alle el-installationer lever op til lovgivningen.

Hvor lang tid tager en opgave for en elektriker?

Tidsrummet for en elektrikeropgave varierer meget afhængigt af opgavens omfang. El-installation i et almindeligt boligområde vil typisk tage et par timer. Kontakt din elektriker for at få nærmere information omkring, hvor lang tid din opgave vil tage at udføre.

Hvor ofte skal mine el-installationer tjekkes?

Sikkerhedsmyndighederne foreslår at man får tjekket sine el-installationer og HFI/HPFI-relæ 1-2 gange årligt. Med en elektriker fra Pinploy kan du nemt og korrekt få tjekket dine el-installationer.

Skal man benytte sig af en professionel elektriker for at få ordnet el?

Dette afhænger meget af opgaven, i forhold til om der er behov for en autoriseret elektriker eller ej. Du kan sagtens hyre en pinployee uden autorisation til eksempelvis at skifte en stikkontakt, installere elektriske maskiner som vaskemaskine, tørretumbler og køleskab, samt skifte afbryder og trække ledninger. Hvis du skal have lavet andet el-arbejde end det, skal du bruge en autoriseret elektriker. Husk at tjekke autorisationen inden du hyrer en elektriker til større elektrikerarbejde.

Udover el-opgaver kan en elektriker også udføre andre handymand opgaver?

Ja. Hvis du har andre handymand opgaver der skal laves udover el-opgaver, kan du altid slå flere opgaver op, og kontakte en handymand og spørge om han kan hjælpe. De fleste handymænd har flere forskellige kompetencer og kan hjælpe med diverse opgaver i hjemmet.

Hvad er et el-eftersyn?

Et el-eftersyn er en gennemgang af bygningens el-installationer. Denne gennemgang skal foretages af en professionel elektriker. Et el-eftersyn foretages oftest i forbindelse med køb og salg af hus. Derfor er det vigtigt at tjekke ratings, anmeldelser og certificeringer, når du finder en elektriker til at udføre dine el-opgaver - ellers kan det hindre fremtidig køb og salg af hus.

Skjul Elektriker spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en elektrikere

En elektriker fra Pinploy kan yde hjælp til alle de el-opgaver du måtte have, om end det er opgaver i almindelige, kommercielle eller industielle ejendomme. De kan også etablere nye ledninger og teste det elektriske flow for sikkerheden. Din elektriker kan rutinemæssigt vedligeholde, reparere og opgradere dine elsystemer, når det er nødvendigt. De kan også reparere elektrisk udstyr og maskiner. Her får du et overblik over hvilke opgaver en elektriker kan hjælpe dig med:

Husholdning

En elektriker kan hjælpe med at sikre, at alle elektriske komponenter i dit hjem, inklusiv ledninger og kabler, er i god stand. På denne måde undgår du hændelser, der kan sætte dig og din familie i fare. En elektriker kan også oprette strømpunkter og afbrydere til at understøtte dine husholdningsapparater. De kan også hjælpe med installation af forskellige elektriske apparater såsom elektriske varmeapparater og brusere, ophængning af lamper og meget mere.

Kommerciel elektriker

Men en mere kommerciel elektriker, der specialiserer sig i større projekter og bygninger, kan dig og din virksomhed få hjælp til installering af varme- og kølesystemer, samt installering af brandalamer eller andet sikkerhedsudstyr.

Industriel elektriker

Til opgaver der involverer højere spændingssystemer og mere komplekse maskiner, er det bedre at tage kontakt til en autoriseret industriel elektriker. Deres tjenester inkluderer elektrisk konstruktion og vedligeholdelse til industrier, såsom fabrikker og anlæg. En industriel elektriker beskæftiger sig med forskellige typer produktionsudstyr, herunder hydrauliske og pneumatiske systemer. Industrielle elektrikere kan også foretage fejlfinding af problemer og reparere dem, som de finder passende. De kan endda oprette skræddersyede vedligeholdelsesprogrammer til dine elektriske motorer og generatorer.

Lokal elektriker

Du kan hurtigt og nemt finde en elektriker i dit lokalområde, hvis stikkontakter eller ledninger gnistrer og ikke opfører sig som de skal. De har som oftest også sit eget værktøj med.

Vejledning om el

Hvis du står med en drøm om at bygge et elektrisk apparat fra bunden, kan du igennem Pinploy nemt finde en elektriker til at rådgive og vejlede dig.

Hvorfor skal du booke en Elektriker?

Ved at ansætte en elektriker gennem Pinploy, kan du spare en masse tid på elektriske problemer. De kan sikre både kabler, ledninger og stik, for at undgå potentielle sikkerhedsricisi. Hvis du ikke selv har professionel erfaring med el-installationer, kan du hurtigt finde en billig men dygtig elektriker gennem Pinploy. Dette gælder om end du har brug for hjælp til stikkontakter, strømafbryder, lamper, varmeapparater eller andet. For at finde en elektriker skal du slå en opgave op, hvorefter du modtager bud fra forskellige elektrikere, som tilbyder deres hjælp. Herefter skal du blot vælge den elektriker der passer bedst til dine behov samt dit budget.

Pinploy gør det nemt at finde en elektriker i Holstebro til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien elektriker. Andre brugere fra Holstebro fandt for eksempel en dygtig og billig elektriker til at hjælpe med opgaver som: ”Stik i haven skal sluttes til strøm i garagen”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige elektrikere i Holstebro, blandt byens indbyggere i postnummer/postnumre: 7500.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Elektriker services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt