dansk

Hyr en elektriker i Roskilde

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra elektrikere i Roskilde

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Elektrikere til alle dine behov

Opsætning af lamper

Tilslutnings opgaver

Trækning af el kabler

Installation af stikkontakter

Generel el arbejde

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste elektrikere i Roskilde

Opgaveejer for løst opgaver online

Rustam J.

Roskilde

Seneste Anmeldelse

"Super arbejde!!"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

René H.

Roskilde

Seneste Anmeldelse

"Min oplevelse med Pinploy er rigtig fin. Der har været super god kommunikation i mellem, både webaktørerene og håndværkeren."

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

De seneste elektrikere anmeldelser

De seneste elektrikere anmeldelser

comment.user?.profileImg

super godt!

Elektriker søges til at hænge ny lampe op

400,-

comment.user?.profileImg

Super godt?

Ophæng af PH lampe

400,-

comment.user?.profileImg

Kom til tiden. Perfekt udført arbejde.

Sætte vaskemaskine og tørretumbler til et stik i væg

500,-

comment.user?.profileImg

Ruard is the best. He excels in his job as an electrician and helped me make decisions regarding the installation of lights in my flat. He is very kind and even drove me to IKEA and back, for purchasing my lamps. Highly recommended.

Lamp installation

900,-

comment.user?.profileImg

Kenneth er en flink fyr og stræber for at leverer et godt stykke arbejde. Kan sagtens anbefales.

Elektriker som kan sætte 2 pendler lamper op.

700,-

comment.user?.profileImg

Ali kom som aftalt og gjorde et super stykke arbejde. Vil absolut bruge ham igen til andre opgaver!

Have hængt en lampe op samt skiftet en kontakt til lysdæmper.

900,-

Gennemsnitspris på elektrikere

600 - 1.000 kr.

Lav

600,-

Median

700,-

Høj

1.000,-

elektriker opgaver i Roskilde

El installation fra huset til p-plads

20.000,-

Roskilde

23. jun. 2023

Jeg vil gerne høre om hvad vil det koste i grave arbejde for at føre ledninger fra huset til p-pladsen med formål til at installere en ladeboks til bil. Der er 50-100 m fra huset til p-pladsen samt skulle det bores under vejen (under asfalt). Gi' jeres forslag til budgettet.

Lamper, spejle, gardinstang montering

Roskilde

1. apr. 2022

Jeg har 3 lamper, 2 spejle, som skal monteres. Og en løs gardinstang, som nok skal have større skruer for at sidde fast igen.

Lamper, spejle, gardinstang

600,-

Roskilde

16. feb. 2022

Jeg har 3 lamper, 2 spejle, som skal monteres. Og en løs gardinstang, som nok skal have større skruer for at sidde fast igen.

Jeg skal booke 3 ophængning af lampe

600,-

Roskilde

9. feb. 2022

Jeg skal booke 3 lampe ophængning på beton løfte

Opsætning og tilslutning af 2 pendel loftlamper

600,-

Roskilde

21. dec. 2021

Ophængning, og til tilslutning af 2 pendel loftlamper. 1 over sofabord (Harald Nyborg lampe) 1 over spisebord (Ikea lampe) Der er ca. 2,3 meter til loftet, og det er gibsplader loft. (har 3 trins stige)

Jeg skal have sat 5 loftslamper op.

1.000,-

Roskilde

25. aug. 2021

Vi skal have opsat 5 lamper i vores hus, hvor der er ca. standard 2,5 meter til loftet. Alle fem er loftslamper, hvor de tre er lyskilde i hver sit rum og de to sidste skal placeres over spisebord i stuen. Har brug for hjælp til både opmåling, tilkobling og opsætning - altså hjælp til alt der vedr. loftslampe ophæng :)

Alt mulig mand

1.000,-

Roskilde

20. jul. 2020

7 lamper skal sættes til lampe udtag 3 fløjet skab skal samles Ben på boxmadras TV skal op på væg og sidde

Relevante elektrikere spørgsmål

Hvad er typiske arbejdsopgaver for en elektriker?

En elektriker kan yde forskellige former for hjælp til el. Dette indebærer blandt andet at føre strøm, samt at sætte stikkontakter, lamper og afbrydere op. En elektriker kan også hjælpe med at installere tyverialarmer, alarmer til hjemmet, samt censorer. Derudover kan en elektriker sikre at alle el-installationer lever op til lovgivningen.

Hvor lang tid tager en opgave for en elektriker?

Tidsrummet for en elektrikeropgave varierer meget afhængigt af opgavens omfang. El-installation i et almindeligt boligområde vil typisk tage et par timer. Kontakt din elektriker for at få nærmere information omkring, hvor lang tid din opgave vil tage at udføre.

Hvor ofte skal mine el-installationer tjekkes?

Sikkerhedsmyndighederne foreslår at man får tjekket sine el-installationer og HFI/HPFI-relæ 1-2 gange årligt. Med en elektriker fra Pinploy kan du nemt og korrekt få tjekket dine el-installationer.

Skal man benytte sig af en professionel elektriker for at få ordnet el?

Dette afhænger meget af opgaven, i forhold til om der er behov for en autoriseret elektriker eller ej. Du kan sagtens hyre en pinployee uden autorisation til eksempelvis at skifte en stikkontakt, installere elektriske maskiner som vaskemaskine, tørretumbler og køleskab, samt skifte afbryder og trække ledninger. Hvis du skal have lavet andet el-arbejde end det, skal du bruge en autoriseret elektriker. Husk at tjekke autorisationen inden du hyrer en elektriker til større elektrikerarbejde.

Udover el-opgaver kan en elektriker også udføre andre handymand opgaver?

Ja. Hvis du har andre handymand opgaver der skal laves udover el-opgaver, kan du altid slå flere opgaver op, og kontakte en handymand og spørge om han kan hjælpe. De fleste handymænd har flere forskellige kompetencer og kan hjælpe med diverse opgaver i hjemmet.

Hvad er et el-eftersyn?

Et el-eftersyn er en gennemgang af bygningens el-installationer. Denne gennemgang skal foretages af en professionel elektriker. Et el-eftersyn foretages oftest i forbindelse med køb og salg af hus. Derfor er det vigtigt at tjekke ratings, anmeldelser og certificeringer, når du finder en elektriker til at udføre dine el-opgaver - ellers kan det hindre fremtidig køb og salg af hus.

Skjul Elektriker spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en elektrikere

En elektriker fra Pinploy kan yde hjælp til alle de el-opgaver du måtte have, om end det er opgaver i almindelige, kommercielle eller industielle ejendomme. De kan også etablere nye ledninger og teste det elektriske flow for sikkerheden. Din elektriker kan rutinemæssigt vedligeholde, reparere og opgradere dine elsystemer, når det er nødvendigt. De kan også reparere elektrisk udstyr og maskiner. Her får du et overblik over hvilke opgaver en elektriker kan hjælpe dig med:

Husholdning

En elektriker kan hjælpe med at sikre, at alle elektriske komponenter i dit hjem, inklusiv ledninger og kabler, er i god stand. På denne måde undgår du hændelser, der kan sætte dig og din familie i fare. En elektriker kan også oprette strømpunkter og afbrydere til at understøtte dine husholdningsapparater. De kan også hjælpe med installation af forskellige elektriske apparater såsom elektriske varmeapparater og brusere, ophængning af lamper og meget mere.

Kommerciel elektriker

Men en mere kommerciel elektriker, der specialiserer sig i større projekter og bygninger, kan dig og din virksomhed få hjælp til installering af varme- og kølesystemer, samt installering af brandalamer eller andet sikkerhedsudstyr.

Industriel elektriker

Til opgaver der involverer højere spændingssystemer og mere komplekse maskiner, er det bedre at tage kontakt til en autoriseret industriel elektriker. Deres tjenester inkluderer elektrisk konstruktion og vedligeholdelse til industrier, såsom fabrikker og anlæg. En industriel elektriker beskæftiger sig med forskellige typer produktionsudstyr, herunder hydrauliske og pneumatiske systemer. Industrielle elektrikere kan også foretage fejlfinding af problemer og reparere dem, som de finder passende. De kan endda oprette skræddersyede vedligeholdelsesprogrammer til dine elektriske motorer og generatorer.

Lokal elektriker

Du kan hurtigt og nemt finde en elektriker i dit lokalområde, hvis stikkontakter eller ledninger gnistrer og ikke opfører sig som de skal. De har som oftest også sit eget værktøj med.

Vejledning om el

Hvis du står med en drøm om at bygge et elektrisk apparat fra bunden, kan du igennem Pinploy nemt finde en elektriker til at rådgive og vejlede dig.

Hvorfor skal du booke en Elektriker?

Ved at ansætte en elektriker gennem Pinploy, kan du spare en masse tid på elektriske problemer. De kan sikre både kabler, ledninger og stik, for at undgå potentielle sikkerhedsricisi. Hvis du ikke selv har professionel erfaring med el-installationer, kan du hurtigt finde en billig men dygtig elektriker gennem Pinploy. Dette gælder om end du har brug for hjælp til stikkontakter, strømafbryder, lamper, varmeapparater eller andet. For at finde en elektriker skal du slå en opgave op, hvorefter du modtager bud fra forskellige elektrikere, som tilbyder deres hjælp. Herefter skal du blot vælge den elektriker der passer bedst til dine behov samt dit budget.

Pinploy gør det nemt at finde en elektriker i Roskilde til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien elektriker. Andre brugere fra Roskilde fandt for eksempel en dygtig og billig elektriker til at hjælpe med opgaver som: ”El installation fra huset til p-plads” og ”Lamper, spejle, gardinstang montering”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige elektrikere i Roskilde, blandt byens 88.889 indbyggere i postnummer/postnumre: 4000.

Prisen på opgaver indenfor kategorien Elektriker kan variere efter dine behov. De fleste opgaver i denne kategori modtager dog som regel uforpligtende tilbud i prislejet 600,- til 1.000,- kr.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Elektriker services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt