dansk

Hyr en fliselægger i Albertslund

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra fliselæggere i Albertslund

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Fliselæggere til alle dine behov

Anlægsgartner

Anlæggelse af haveterrasse

Brolægning

Lægning af fliser

og meget mere

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste fliselæggere i Albertslund

Opgaveejer for løst opgaver online

Eren C.

Albertslund

Seneste Anmeldelse

"Eren og hans ven Frederik gjorde et fantastisk stykke arbejde da de hjalp mig med at flytte og samle mit skab. Det var en hård omgang, men de var simpelthen så hjælpsomme og høflige, kom til tiden og de passede rigtig godt på mine ting. Den varmeste anbefaling herfra! Jeg håber at jeg får brug for dem igen en anden gang 😃🙌🏻"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

Relevante fliselæggere spørgsmål

Skal man have en speciel licens for at være fliselægger?

Til nogle typer af opgaver med fliselægning, skal du forhøre dig om, hvilke speciallicenser det kræver. Sørg for at din fliselægger har den relevante licens og forsikring inden for flisebelægning, inden du accepterer et tilbud.

Hvad laver en fliselægger?

En fliselægger arbejder specifikt med fliser og er ekspert i, hvordan man lægger dem korrekt, hvordan man lægger fuger imellem, samt hvordan man leverer et godt resultat.

Hvilke materialer kan en fliselægger arbejde med?

En fliselægger kan arbejde med mange forskellige slags fliser, eksempelvis betonfliser, mosaikfliser, marokkanske fliser, terrazzo fliser, IBF fliser og mange flere.

Kan en fliselægger hjælpe med andet end fliselægning?

En fliselægger kan muligvis godt hjælpe dig med andre ting end fliselægning. Hyr en fliselægger igennem Pinploy og spørg om vedkommende også kan hjælpe dig med andre håndværksmæssige opgaver.

Hvor lang tid tager det at lægge fliser?

Et fliselægningsprojekt kan variere meget i tid. Dette afhænger meget af, hvor stort projektet er, hvor der skal lægges fliser og hvilke fliser der skal bruges.

Hvad koster en fliselægger?

Prisen på en fliselægger varierer meget og afhænger af projektets størrelse og hvor lang tid det vil tage. 

Skjul Fliselægger spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en fliselæggere

En af de ting du skal overveje, når du opgraderer dit køkken eller badeværelse, er dine fliser. Uanset om du installerer en ny, udskifter et gammelt sæt eller reparerer revnede fliser, så kan dygtige fliselæggere i dit område hjælpe dig. Hvis dine flisematerialer er for store til dit rum, kan de også trimme og skære dem til, så de passer. Her kan du få et bedre overblik over de flisebelægningstjenester som du kan få, samt hvad du kan forvente heraf:

Professionel fliselægning

En fliselægger kan med præcision lægge fliser, så de står skarpt og robust i de kommende år. De kan fastgøre fliser på næsten enhver overflade. Hvis du har ujævnt gulv, så kan du overveje at ansætte en gulvlægger, som kan jævne dit gulv, inden der lægges fliser.

Fliselægning i brusekabiner og vådområder

Hvis du har brug for at placere fliser i et vådrum, er det bedst at vandtætte overfladen først før installationen. På denne måde kan du være sikker på, at dine fliser forbliver vandtætte i lang tid, og at samlingerne ikke lækker.

Flisebeskæring

Fliser kommer i forskellige størrelser og mønstre. Medmindre du har købt et skræddersyet sæt, så har du højst sandsynligt brug for hjælp fra en fliselægger, som kan beskære en hel flise og få dem til at passe til de sidste sektioner. Den nøjagtige metode og de værktøjer som skal bruges, afhænger af typen af fliser.

Smukt resultat og besparelse af tid

En professionel fliselægger er nøglen til en flot flisebelægning og et smukt badeværelse. En professionel kan lægge fliser korrekt og uden ujævne mellemrum, hvilket kan spare dig tid, da du er sikker på, at du ikke skal begynde forfra på projektet.

Ny fugemasse

Hvis det ikke er en mulighed for dig at få nye fliser, så kan du altid forny dit gamle badeværelse eller køkken, ved at få en ny fugemasse. Din væg- og gulvflisebelægning kan dække hele processen - fra fjernelse af gammel fugemasse, til rengøring og færdigbehandling. Du er velkommen til personligt at vælge den type fugemasse du ønsker, afhængigt af anvendelsesområdet. Klarblandede rør er idéelle til små områder og pulverformig injektionsmørtel til mellemstore og større skalaer.

Hvorfor skal du booke en Fliselægger?

Pinploy gør det nemmere at komme i kontakt med fliselæggere i nærheden af dig. En fliselægger kan arbejde på næsten enhver fliserelateret service, lige fra flisetilpasning, præcisionsskæring og boring, til genudskæring og genforsegling. En fliselægger kan effektivt få arbejdet gjort i første forsøg. Ved at oprette en opgave på Pinploy, har du automatisk mindre at bekymre dig om. Hvis noget går galt, kan en fliselægger også reparere dine fliser uden besvær. Pinploy hjælper dig med at finde en professionel fliselægger til en pris, som passer ind i dit budget. Opret en opgave og fortæl hvilken slags flisetjeneste du leder efter, og hvornår du vil have den udført. Herefter vil du modtage bud fra fliselæggere nær dig.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Fliselægger services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt