dansk

Hyr en installatør til opsætning af gipsvæg i Albertslund

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Gipsvægs installatører i Albertslund

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Gipsvægs installatører til alle dine behov

Gipsvæg med dør

Gipsvæg med skydedør

Fjerne gipsvæg

Gipsarbejde

Gips montering

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

De seneste Gipsvægs installatører anmeldelser

De seneste Gipsvægs installatører anmeldelser

comment.user?.profileImg

Fint arbejde og god kommunikation

Udskæring af hul til dør i gipsvæg

4.500,-

comment.user?.profileImg

Nicholas er både dygtig, sød og pligtopfyldende. Kæmpe anbefaling herfra! :-) Tusind tak for hjælpen

Gipsvæg med dør

4.000,-

comment.user?.profileImg

Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. I sidste øjeblik fandt vi ud af at en blændet dør også skulle åbnes, og det er blevet klaret med et meget fint resultat. Kan klart anbefale Vincent.

Gipsvægge med døre

18.000,-

comment.user?.profileImg

Vi er super tilfredse. Imødekommende og god kommunikation. Meget tilfredsstillende udførsel af opgave. Vi giver Mads 5 store stjerner ud af 5.

Opsætning af skillevæg

13.000,-

Relevante Gipsvægs installatører spørgsmål

Hvilke materialer kan jeg vælge imellem?

Du skal bruge gipsplader til at lave en gipsvæg. Af gipsplader kan du ofte vælge imellem: Standard gipsplader Fibergips (fordelen ved fibergipsplader er at du får et stærkere materiale og kan derfor nøjes med 1 lag fremfor 2 lag ved almindelige plader. Styrken gør også at fibergipsplader er mere lydisolerende. Dog kan de ikke skrues fast, men limes hvilket er et større projekt). Vindgips (Vindgips kan bruges som underbeklædning i ventilerede facader. De virker som vindspærre på en yddervæg) Vådrumsgips (Her er pladerne behandlet med en fugtafvisende imprægnering, således den kan modstå en højere luftfugtighed. De er tit brugt i badeværelser)

Hvad nu hvis der er et hul?

Hvis hullet er mindre end 10 cm, kan du lappe det med en køb reperationsplade (kan købes i byggemateriale butikker). Hvis hullet er større end 10cm anbefaler vi, at du bruger en Pinployee til at hjælpe. Løsningen her kan eventuelt være spartelmasse.

Skal jeg købe materialer før jeg booker en gipsvægsinstallatør?

Først skal du beslutte, om du eller gipsvæg montøren køber materialet. Det kan være nemmere for montøren at købe materialet og sikre, at alt er købt i rette model, størrelse og mængde.

Hvor lang tid tager det at bygge væggen?

Tiden det tager, at sætte en gipsvæg op, kan variere alt fra 30 min til en hel dag. Processen afhænger af antal folk på opgaven og evt. udforudsete problemer. Vi anbefaler at du rådføre dig med en gipsvæg montør og giver detaljeret beskrivelse af omstændighederne for, at undgå misforståelser (billeder er altid brugbart), det er hverken i din eller montørens interesse at spilde tid.

Hvad koster det at få installeret en gipsvæg?

Prisen for at installere en gipsvæg, variere alt efter type materiale, størrelse og kompleksitet. I gennemsnit koster en gipsvæg 2000-25.000 DKK, når service udbyderen er gennem Pinploy.

Skal jeg bruge skruer eller søm til min gipsvæg?

Hvis du selv skal opsætte gipsvæggen skal du beslutte om det er med søm eller skruer. SØM: Du kan enten sømme pladerne manuelt eller med en hæftepistol. Hvis du gør det manuelt, anbefaler vi en kuglehammer. Kuglehammeren har en rundere hoved, så kan banke sømmet helt i pladsen. Husk at holde sømmene fra kanten, gerne 1 cm. SKRUER: Hvis du skal skrue gipsvæggen på plads, anbefaler vi at du bruger en elektrisk skrue-/boremaskine med et justerbart moment (det forhindre at skruerne drejer helt igennem gipspladen)

Hvorfor en gipsvæg?

At installere en gipsvæg har nogle miljøvenlige fordele. Gipsvægge er et naturligt materiale, der ikke indeholder støvpartikler eller gasser. Det giver derfor et godt indeklima. Herudover, har gipsplader nogle brandtekniske egenskaber. Pladerne består af mange vandmolekyler, der aktiveres ved brand. Derfor brænder gips ikke særlig godt.

Hvad er ulemperne ved en gipsvæg?

En ulempe ved gipsvægge er, at der ikke skal meget kraft til for at efterlade huller. Gipsvægge kan være sårbare, hvis den kun er enkeltlags. Hvis du er i tvivl, om en gipsvæg er den rette løsning for dig, kan du oprette en opgave der beder om rådgivning til din situation.

Skjul Gipsvægs installatør spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Gipsvægs installatører

Når en gipsvæg skal installeres og monteres, kræver det ofte at der måles op, får en vurdering på plads, skæring og opsætning af materialerne på skelettet. Tilgengæld kan der være forskel på metoden, type materiale og placering af væggen. Hos Pinploy er udgangspunktet følgende:

Køb af materialer og vejledning omkring skillevæggen

For at du spare tid og besvær anbefaler vi, at du får vejledning fra den hyrede Pinployee til at finde og købe materiale til Gipsvæg projektet.

Installation og montering af gipsvæggen

Da montering og installation af gipsvæggen kan være et stort projekt, vil vi foreslå at du hyre en Pinployee til at klare jobbet for dig.

Hvorfor skal du booke en Gipsvægs installatør?

Det er ikke alle som har tiden, lysten eller kompetencerne til at installere en gipsvæg Opgaven kræver erfaring, hårdt arbejde og de rette værktøjer og det har vores Pinployees En Pinployee ved hvad der skal til, når der skal montereres eller repareres en gipsvæg Pinploy er den bedste platform til at finde en professionel, billig og effektiv løsning til din gipsvæg Gennemse bud fra dygtige og anmeldte individer Hyr en som har lavet gipsvægge før og dermed har den rette erfaring Sådan sikre du dig det bedst mulige resultat.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Gipsvægs installatør services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt