dansk

Hyr en grafisk designer

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra grafiske designere nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Grafiske designere til alle dine behov

Grafisk designer

Freelancere

Logoer

Hjemmesider

Meget mere…

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste grafiske designere

Opgaveejer for løst opgaver online

Fatih B.

Vanløse

Seneste Anmeldelse

"Fatih er alletiders!"

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

grafisk designer opgaver

Hjælp til at udføre min ide om salg af plakater

300,-

Frederiksberg

21. apr. 2022

Jeg har fået en ide til salg af plakater. Til det skal jeg bruge en designer/grafisk designer, som kan lave simple og diskrete portrætter i en moderne stil.

Tegner til børnebog søges kul el farveblyant

2.500,-

Odense N

27. feb. 2022

Tegninger til børnebog kul farveblyant farver Ca. 17 STK..stil se tegningen Det er tegninger til en historie, hvor der er dyr b.la. frøer med. Gode udtryk af dyrene og flotte tegninger under vand. med detaljer..som fx siv osv. Det er meningen bogen skal udgives

Tegneopgaver til børnebog historiebog flotte med sjæl

3.000,-

Odense N

27. nov. 2021

Tegninger til børnebog ca. 17 tegninger til historie bog udgivelse

Autocad tegning vvs

Vanløse

22. nov. 2021

Jeg har brug for en kyndig hånd til at hjælpe mig i forbindelse med min svende prøve. Jeg skal være hjernen og jeg søger en som kan tegne min tegning i AutoCAD.

Relevante grafiske designere spørgsmål

Hvad laver en grafisk designer?

En grafisk designer tager koncepter og brands, puster liv i dem gennem billeder, farver, figurer og overflader, som fanger publikummet eller målgruppen. Det kan være alt fra logoer, tegninger, flyers til skilte og hjemmesider.

Hvilke programmer bruger grafiske designere?

De kan bruge en bred vifte af forskellige programmer og værktøjer til forskellige situationer. Det kan være lige fra blyant og papir, til tegnetablets og regeringsprogrammer. Heriblandt bruger mange grafiske designere programmer fra Adobe Creative Suite. Et par eksempler kan være InDesign, Photoshop og Illustrator.

Hvor lang tid vil det tage mit endelig design at blive færdig?

Det kommer meget an på hvor lang tid designet tager, om det er en ide du har eller om det er noget designeren skal finde på og hvor meget arbejde designeren skal lave. Det er vigtigt at du snakker med din designer om detaljerne, og forventningsafstemmer det endelige resultat, således den ønskede deadline kan nås.

Hvad er nogle eksempler på de mest normale grafiske designopgaver?

Det kan både være printet produkter eller digitale produkter. Eksempler kan være et logo design, brochure design, billeder to sociale medier, blade eller visitkort.

Hvilket format vil jeg modtage mit grafiske design i?

Det kommer an hvor du skal bruge det. Er det til print, vil du som regel modtage det i PDF, og hvis det er digitalt, kan du modtage det i PDF-, JPG- eller PNG-formater. Kommuniker med din grafiske designer og sørg for at du for det rette format, til den rette opgave.

Hvor meget koster et grafisk design

Prisen på det grafiske design varierer, i forhold til hvor meget erfaring den grafiske designer har, deres lokation, den krævende tid for opgaven, og hvordan designet skal leveres. Du bliver nødt til at bekræfte et budget med din freelance grafisk designer, før du går i gang med opgaven.

Skjul Grafisk designer spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en grafiske designere

En grafisk designer kan hjælpe dig og din virksomhed med at se skarpe og professionelle ud. Din grafiske designer kan arbejde sammen med dig på en række af forskellige designopgaver lige fra branding og kunst til sociale medier og reklame. Her er nogle servicer du ofte kan forvente fra en grafisk designer:

Branding

Om du skal starte en helt ny virksomhed eller om din eksisterende trænger til en frisk makeover, så er det rigtig vigtigt at du brander dig selv helt rigtig, så det når ud til din målgruppe. En freelance grafisk designer vil tale med dig om din virksomheds vision og målet med dit design samt farver, fonte og stil. De vil sørge for en række designrelaterede opgaver lige fra brand designet til logo designe, og kan hjælpe dig med at lave nogle retningslinjer din virksomhed kan følge fremadrettet, for at bevare et konsekvent look.

Social media

Mange freelance designer kan også hjælpe dig hvis du skal ud på de sociale medier. Her kan du få hjælp til grafik, design og opsætning, mockups, farvevalg mm.

Print

Skal du bruge en der kan lave et super design til f.eks. brochurer, flyers, visitkort, plakater eller endda produktindpakningen? Så kan en freelance grafisk designer producere printklart design til dine behov. Det er som regel i printklart PDF-format når du modtager det endelige produkt.

Personlige projekter

Det gode er at der næsten ingen grænser er, for hvad du kan bede en grafisk designer om, når det gælder grafik både i print og digitalt. Det er derfor altid en god ide at forventningsafstemme det endelige produkt, samt have en pris klar inden man går i gang, da det kan være svært at estimere præcis hvad en opgave kommer til at koste eller hvor lang tid den tager.

Hvorfor skal du booke en Grafisk designer?

Ønsker du at ansætte en designer, der kan producere arbejde af høj kvalitet efter behov, når du har brug for det? Designere kan tage din ide og bringe den til live på skærmen eller papiret, uanset om du har brug for branding design, grafisk design, print, digitalt design eller endda animation. Med en erfaren specialist freelance designer på dit team får du det bedst mulige resultat og et design, du kan være stolt af. Det bedste sted at finde og ansætte en designer er på Pinploy. Vi forbinder dig med en dansk freelance designer, der har specialiseret sig i det designformat, du har brug for. På den måde får du det bedst mulige design leveret hurtigt og klar til brug til din virksomhed eller begivenhed.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Grafisk designer services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt