dansk

Hyr en Haverengørings ekspert i Vesterbro

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Have rengørings eksperter i Vesterbro

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Have rengørings eksperter til alle dine behov

Rengøring af haven

Rydning af blade

Rengøring af terrassen

Rengøring i kolonihave

Alt i have rengøring

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

De seneste Have rengørings eksperter anmeldelser

De seneste Have rengørings eksperter anmeldelser

comment.user?.profileImg

Meget fint havearbejde, kan kun anbefale Mikael ...rar og kommunikativ

Klippet hæk, slået græs og haveaffald kørt bort

1.000,-

comment.user?.profileImg

Meget tilfreds med udførsel af hækklipning, og var meget lydhør for rettelser hvis jeg påpegede noget.

Havearbejde

1.000,-

comment.user?.profileImg

Stor anbefaling her fra. Vores byggeaffald blev fjernet hurtigt til en god pris. Løsningsorienteret og fleksibel

Bortskaffelse af affald - ca 2-3 trailerlæs

1.450,-

comment.user?.profileImg

Opgaven er udført på fin vis og som aftalt!

Bortskaffelse af jordbunke/haveaffald

3.800,-

comment.user?.profileImg

Grundig og fleksibel. Meget behagelig at samarbejde med.

klippet høk

1.600,-

comment.user?.profileImg

Godt

Haveaffald

600,-

Relevante Have rengørings eksperter spørgsmål

Hvor lang tid tager en haverengøring?

Haverengøring tager typisk mellem to til fire timer, men afhænger naturligvis af havens størrelse og arbejdets omfang. Hvis du er i tvivl om hvor lang det tager, kan du spørge din pinployee, som kan give dig et groft skøn.

Skal jeg være hjemme til det planlagte rengøringsarbejde?

Nej, ikke nødvendigvis. Din pinployee kan sagtens gøre rent i din have selvom du ikke er hjemme, forudsat at vedkommende har din godkendelse. Hvis du ikke er hjemme på det planlagte tidspunkt skal du sikre, at din pinployee har adgang til det område, som trænger til en kærlig hånd. Specifikke ønsker til rengøringsarbejdet skal du oplyse til den enkelte pinployee inden rengøringsarbejdet finder sted, således at vedkommende har mulighed for, at medbringe de rette rengøringsmidler.

Medbringer en pinployee rengøringsmidler?

Ja. Når du får hjælp til rengøring gennem Pinploy kan du forvente, at din pinployee medbringer det nødvendige udstyr og de rette rengøringsmidler. Det er derfor vigtigt, at du informerer din pinployee om, hvilke specifikke ønsker du har til rengøringsarbejdet.

Hvor hurtigt kan jeg få hjælp til rengøring af min have?

Hos Pinploy kan du bestille rengøringshjælp en uge eller et par dage i forvejen. Hvis du står og ønsker hurtig hjælp til rengøring af din have, så er dette også muligt. Her er det vigtigt, at du er tydelig i din beskrivelse af opgaven i forhold til dato og tidspunkt, så vi hurtigt kan forbinde dig med pinployees, som står klar til at hjælpe dig med det samme.

Hvad sker der hvis det regner den dag, hvor rengøringsarbejdet finder sted?

Vores pinployees har stadig mulighed for at rengøre din have, selvom det regner. I tilfælde af, at regnen er meget kraftig, kan det være nødvendigt at udskyde rengøringsarbejdet. Dette kan du aftale indbyrdes med din pinployee.

Kan en pinployee også hjælpe med andre rengøringsopgaver?

Helt bestemt. Hos Pinploy kan du også finde pinployees, som kan hjælpe dig med andre rengøringsopgaver. Dette kan eksempelvis være en almindelig hovedrengøring i dit hjem.

Skjul Haverengøring spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Have rengørings eksperter

Haverengøring indebærer en generel rengøring af din have, herunder rensning af gamle potter og havemøbler, samt fjernelse af faldne blade og andet haveaffald. Her får du en nærmere beskrivelse af, hvad en pinployee kan hjælpe dig med i forbindelse med haverengøring:

Haverengøring

Haverengøring indebærer en bred vifte af større og mindre opgaver, afhængigt at din haves aktuelle tilstand. Først og fremmest fjernes støv og andet affald fra dine havemøbler. Derefter rives faldne blade og kviste sammen, så dit græs igen kan få lov til at trække vejret og absorbere sollys. Din pinployee kan også hjælpe med, at fjerne stædigt snavs fra terrasser og andre overflader. Hvis du har brug for yderligere rengøring, kan du også bestille vedligeholdelsesservice gennem Pinploy. Her kan du få hjælp til at klippe din græsplæne, beskære dine træer og buske, eller fjerne dit ukrudt.

Rensning af dam

En dam kan være en smuk tilføjelse til haven, men hvis den ikke vedligeholdes, kan den derimod skabe et kedeligt udtryk. Når du får hjælp til haverengøring, kan din pinployee også sørge for en hurtig og effektiv rensning af din dam. Dette indebærer rensning af pumper og filtre, samt fjernelse af blade og andet skidt fra både bund og overflade. Der kan også anvendes specifikke dambehandlinger, såsom ultraviolette rensemidler og gips, for at bevare din dams vandfarve og klarhed.

Samling af haveaffald

En komplet haverengøring indebærer samling og bortskaffelse af dit haveaffald. Eksempler på haveaffald kan være græs, blade, blomster og ukrudt. Eftersom at haveaffald er biologisk nedbrydeligt, er det en fordel af overlade arbejdet til en pinployee, som har den rette ekspertise. På denne måde undgår du skader på din ejendom, men kan i stedet blot nyde synet af en nyrenset have.

Hvorfor skal du booke en Haverengøring?

Hos Pinploy kan du nemt finde hjælp til en grundig rengøring af din have. Her kan du finde lokale pinployees, som kan hjælpe med at fjerne støv og faldne blade, skrubbe stædigt snavs og rense din dam. På platformen kan du hurtigt oprette din opgave, hvorefter du vil modtage bud fra lokale eksperter inden for haverengøring. Herefter kan du sammenligne bud og læse anmeldelser af de forskellige pinployees, således at du kan finde den rette ekspert til opgaven. 

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Haverengøring services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt