dansk

Hyr en køkkenrenovatør i Albertslund

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra køkkenrenovatører i Albertslund

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Køkkenrenovatører til alle dine behov

Renovering af køkkenlåger

Køkken bordplader

Installering af vask

Udskiftning af køkken

Køkkenrenovering

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

Relevante køkkenrenovatører spørgsmål

Kan det svare sig at renovere et køkken frem for at udskifte det?

Hvis korpus på skabene er intakte og dit køkken ikke kræver de helt store ændringer, så vil den hurtigste og billigste løsning formentlig være at renovere køkkenet. Er der derimod mange dele af køkkenet som skal udskriftes, kan det sommetider godt betale sig, at investere i et nyt køkken.

Hvordan renoverer en handyman et køkken?

Skabs- og skuffelåger kan tages af og males, eller de kan køres til en autolakerer, som sprøjtemaler. Handymanden kan herefter sætte nye greb på, og håndmale øvrige lister og afstandsstykker. Bordpladen kan handymanden hæve, såfremt det er nødvendigt. Han kan også slibe og lakere bordpladen eller erstatte den med en ny. Klinker som sidder langs køkkenbordet kan males, eller også kan de fjernes og erstattes med en stænkplade ved kogezonen. Endvidere kan vasken og blandingsbatteriet udskiftes. For at få et rigtig flot finish kan væggene males og der kan blive opsat hylder, samt holdere til køkkenredskaber, lamper eller andet, som du gerne vil have hængt op.

Hvad koster en køkkenrenovering?

Maling af køkkenlåger, samt nye greb, koster mellem 5.000-15.000 kroner. Dette afhænger af, om de skal til en autolakerer eller om de kan håndmales af handymanden selv. Sidstnævnte er billigst. Prisen afhænger også af, hvor mange skabe og skuffer der er tale om. Det koster cirka 500 kroner, at slibe og renovere en bordplade, og 3-5.000 kroner, hvis den nuværende bordplade skal udskiftes med en ny. Montering af ny vask og et blandingsbatteri koster cirka 2.500 kroner.

Kan jeg bruge mit køkken under køkkenrenoveringen?

Så længe der stadig er tilsluttet hårde hvidevarer, samtidig med, at der er en bordplade, så kan du stadig bruge dit køkken under køkkenrenoveringen.

Kan en handyman udskifte hårde hvidevarer?

Du kan godt få en handyman til at udskifte dine hårde hvidevarer. Man skal ikke være uddannet elektriker, for at udføre dette arbejde, medmindre der er tale om dybdegående elektrisk arbejde.

Skjul Køkkenrenovering spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en køkkenrenovatører

Hvis du har brug for en renovering af dit køkken, kan du altid oprette en opgave hos Pinploy. Du kan sammen med din valgte pinployee aftale, hvad opgaven skal indebære. Dette kan eksempelvis være følgende:

Værktøj

Handymanden kan medbringe sit eget værktøj, hvis dette ønskes. Derudover kan du efter aftale få din pinployee til at medbringe forskellige materialer, herunder eksempelvis maling eller skuer, som skal bruges til at udføre opgaven.

Rengøring

Efter en renovering af dit køkken, har du muligvis brug for en rengøring. Hvis dette er tilfældet, kan du høre din pinployee, om vedkommende også kan hjælpe med dette. Hvis ikke, så kan du altid finde en rengøringsekspert gennem Pinploy, som kan klare opgaven for dig. 

Hvorfor skal du booke en Køkkenrenovering?

Køkkenrenovering er en forholdsvis simpel opgave, som dog kan tage tid. Derfor kan du hos Pinploy altid finde hjælp til denne opgave, mens du i stedet kan bruge din tid på noget, som du synes er sjovere end at renovere et køkken. Du skal blot oprette en opgave på platformen, hvorefter du hurtigt vil modtage kvalificerede bud fra folk i dit lokalområde.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Køkkenrenovering services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt