dansk

Hyr en Køleskabs reparatør i Amager

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Køleskabs reparatører i Amager

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Køleskabs reparatører til alle dine behov

Reparation af Køleskabs

tilretning af Køleskabs

Udskiftning af Køleskabs

Rådgivning om Køleskabs

Alle køleskabs opgaver

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

De seneste Køleskabs reparatører anmeldelser

De seneste Køleskabs reparatører anmeldelser

comment.user?.profileImg

Fremrangende Service! :D

Opsætning af opvaskemaskine

595,-

comment.user?.profileImg

Fantastisk service.

Montering af ovn

500,-

comment.user?.profileImg

God kundeservice, og meget effektivt, vil klart anbefale til andre🙂

Tilsætning af vaskemaskine og tørretumbler

600,-

comment.user?.profileImg

Ali var meget professionel og hjælpsom og han fik opgaven klaret på kort tid! Kan kun anbefale!

Opvaskemaskine

1.350,-

comment.user?.profileImg

.

Komfur BOSCH

205,-

comment.user?.profileImg

Ali er yderst kompetent og fandt hurtigt fejlen, så kogeplade og ovn fungerer som det skal. Klart en anbefaling herfra.

Tilslutning af kogeplade og ovn

850,-

Gennemsnitspris på Køleskabs reparatører

700 - 1.080 kr.

Lav

700,-

Median

870,-

Høj

1.080,-

Køleskabs reparatør opgaver i Amager

Opsætning af opvaskemaskine

500,-

København S

17. jul. 2022

Vi skal have hjælp til at installere en lille opvaskemaskine (ikke købt endnu) i vores køkken. Den skal stå under en vask. Der har ikke været nogen opvaskemaskine før.

Montere vaskemaskine og opvaskemaskine

1.000,-

København S

28. maj 2022

Jeg skal have monteret en vaskemaskine og opvaskemaskine

install a dish washer

699,-

København S

24. maj 2022

install a dish washer by removing the old and put in the new one.

installation af opvaskemaskine samt vaskemaskine til hhv. køkken og badeværelse

400,-

København S

19. maj 2022

Der skal installeres opvaskemaskine samt vaskemaskine til hhv. badeværelse og køkken. Det er nybyggeri, så der er plads samt rør osv. til både badeværelse og køkken. OBS! Gerne en VVS/Installatør som er certificeret, da vi har brug for at vedlægge faktura ved installationen til ejendomskontoret.

Vandforsyning og evt. afløb til vaskemaskine under køkkenvasken

2.000,-

København S

14. apr. 2022

Hej jeg har fået en vaskemaskine, som jeg skal have installeret vandforsyning til under køkkenvasken. Så vidt jeg kan se, er der en tap til afløb, men ellers skal det også ordnes. Vaskemaskine kommer ikke til at være fast monteret, da jeg skal kunne rulle den hen i hjørnet, når jeg ikke bruger den. Min udlejer kræver, at den monteres med aquastop, som skal placeres mellem tapstedets kontraventil og maskinens vandslange. (Jeg har selv købt et aquastop ) Maskinen er en Whirlpool TDLR6230SSEU/N

vaskemaskine

1.500,-

København S

28. mar. 2022

Den montør der oprindeligt skulle sætte min vaskemaskine op, måtte køre igen fordi der ikke var en aquablok hvor maskinen skal få vandet fra, og der var noget med strømmen manglede jord, jeg forstod det ikke lige, men jeg vil meget gerne have et tilbud fra jer så hurtigt i kan. Der sidder en 220 v ledning fra vaskemaskinen, men det har ikke et tredje ben til jord, så hvorfor kan jeg så ikke bare bruge et alm stik??? Men det har jeg fået at vide det skulle jeg ikke. For hver jeg taler med siger de noget forskelligt. Så i må meget gerne tage kontakt til mig når i kan. Mvh Michael Frandsen

Opsat vaskemaskine

1.500,-

København S

1. mar. 2022

Jeg har en helt ny vaskemaskine, der kører på 220v. Men der skal lukkes for vandet her og påsættes en aquablok, der passer til skrue gevindet på vandindtags-slangen, afløb er bare stukket ned i et afløb lavet til det. Oven over vaskemaskinen sidder en kontakt, som ham der oprindeligt skulle montere den sagde at der også manglede en slags ledning der, måske jord? Så han kørte igen uden at tilslutte den. Kan I give mig et bud på at få den lavet? Det skal nok ses.

Stikkontakt til køkkenø

600,-

København S

22. mar. 2022

Ifm tilslutning af mikroovn i vores køkkenø, så skal vi have installeret en stikkontakt. I samme køkkenø er der lige nu ovn tilsluttet i strømdåsen som er vedhæftet.

Miele vaskemaskine

500,-

København S

12. mar. 2022

Vaskemaskine kan tage vand ind og punpe ud, men går i stå efter 2 mins hvorefter en alarm lyder

Opvaskemaskine ng

København S

5. mar. 2022

Flytning af opvaskemaskine Hej jeg er ved at flytte ind hos min kæreste. Jeg har en opvaskemaskine i mit køkken i Hillerød, som vi gerne vil have installeret hos ham på Amager. Han har ikke haft opvaskemaskine før. Vi skal have - afinstalleret opvaskemaskinen i Hillerød. - flyttet den til København på 3. Sal - fjernet skuffer og gjort plads til opvaskemaskinen - lave el hvis der ikke er. - installeret opvaskemaskinen. Det skal gøres lovligt. Ønsker helst tilbud på det hele. Fleksibel med dato. Fra nu til 11. Marts Kom med dit bud 😊

Montering af opvaskemaskine

300,-

København S

8. feb. 2022

Montering i dag af opvaskemaskine.

Montering af opvaskemaskine. Inkl huller i skab (hulsav)

København S

4. feb. 2022

Montering af opvaskemaskine til vand og strøm. Samt huller i skab

Montering af opvaskemaskine

København

1. apr. 2022

Der har ikke været installeret en opvaskemaskine før, men den kan nå eksisterende strømstik med forlængerledning. Vandforsyning er gemt bagved skabsvæg (som der skal skæres hul igennem) ved siden af. Der skal desuden fjernes et stykke panel ved gulvet, da der aktuelt er et skuffesystem, der hvor maskinen skal stå.

Samsung vaskemaskine driller.

København S

1. apr. 2022

Jeg er pt fanget i udlandet, hvorfor jeg ikke selv kan fixe problemet med min vaskemaskine. Min roomie er fra Luxemborg og har heller ikke held med at fixe den, selv om hun er hjemme. Det er en Samsung Vaskemaskine, der viser error code (5E), som kan slås op på nettet, så de er relativt lige til. Der tilbydes 400 DKK, hvis det lykkedes at fixe den ellers 150 DKK

F17 fejl på vaskemaskine

København S

1. apr. 2022

Min Siemens vaskemaskine sender fejl F17 manglende vand tilførsel og “riste” og “sier” ved tilløb og aquastop skal renses

Montering af frontplade på opvaskemaskine

København S

1. apr. 2022

Jeg skal have monteret en ny frontplade på min nye opvaskemaskine. Det er er Ikeakøkken og jeg har indkøbt front og håndtag. Maskinen skal også sættes i watter og skrues fast. Opvaskeren er en whirlpool-maskine og den er allerede koblet til strøm og vand.

Montering af ny opvaskemaskine samt vaske/tørremaskinr

København

1. apr. 2022

Ny opvaskemaskine monteres istedet for den gamle. Herudover skal der fjernes et skiffeskab og monteres en vaskemaskine - der er ca 2.5 meter fra køkkenvasken. Ekstra fittings til montering sf ekstra afløb og vand haves. Adressen er på Vesterbrogade København. Vaskemaskine befinder sig i lejligheden pt. - opvaskemaskine kan hurigt hentes i Ikea.

Tjek af vaskemaskine

København S

1. apr. 2022

Jeg har en vaskemaskine fra Candy (Candy vaskemaskine AQUA 1041D1-S, slank model 4 kg kapacitet). Forleden dag begyndte den at ryge voldsomt under vask og tøjet lugtede brændt efterfølgende. Jeg har ikke benyttet vaskemaskinen siden. Jeg er lidt i tvivl om der er snak om overophedning eller anden problematikk. Jeg har brug for at få den tjekket, har ikke garanti på den længere.

Montering af opvaskemaskine

København

1. apr. 2022

Beskrivelse Der har ikke været installeret en opvaskemaskine før, men den kan nå eksisterende strømstik med forlængerledning. Vandforsyning er gemt bagved skabsvæg (som der skal skæres hul igennem) ved siden af. Der skal desuden fjernes et stykke panel ved gulvet, da der aktuelt er et skuffesystem, der hvor maskinen skal stå.

Tørretumbler løft

København S

1. apr. 2022

Jeg har en tørretumbler der står ovenpå vaskemaskinen uden støddæmpende mellemlag. Det ene ben/skrue er faldet ud på vaskemaskinen, så den nu vipper for meget til at jeg tør bruge den med tumblervægt ovenpå. Jeg kan ikke selv løfte min tumbler ned - eller op igen, så dette har jeg brug for hjælp til. Jeg ved ikke om skruen under vaskemaskine skal skiftes eller blot skrues på. Jeg tænker der skal skruer/ben under tumbler også. Hvor meget skal jeg købe selv?Håber meget nogen kan hjælpe selvom det er en lidt anderledes opgave.

Relevante Køleskabs reparatører spørgsmål

Kan jeg placere mit køleskab i et hjørne?

Dette afhænger af hvilket køleskab du har. Nogle købeskabe har brug for mere plads, for at kunne åbnes korrekt, mens andre køleskabe er fremstillet til at stå i et hjørne.

Hvordan reparerer jeg et køleskab, som ikke bliver koldt?

Start med at kontrollere strømmen og dernæst termostaten. Derefter kan du tjekke om ventilationsåbningerne i bagrummet har plads nok til at cirkulere. Du kan også prøve at støvsuge spolerne under eller bag dit køleskab. Hvis dit køleskab har en ventilator i stedet for spoler, kan du prøve at rengøre ventilatorbladene eller udskifte dem, hvis de ikke længere fungerer. Hvis du stadig ikke kan få dit køleskab til at virke optimalt, kan du søge hjælp hos en køleskabsreparatør. Hos Pinploy kan du nemt finde en køleskabsreparatør i nærheden af dig.

Hvordan finder jeg det rette køleskab?

Der findes mange forskellige slags køleskabe. Her gælder det om, at finde et køleskab, som passer til dine behov. Dette kan eksempelvis være i forhold til størrelse, rumdeling og ekstraudstyr.

Hvordan installerer jeg et køleskab?

Når du har pakket dit køleskab ud og flyttet det til det valgte sted, skal du kontrollere om der er et hul på hver side. Sørg også for, at køleskabet er lige. Derefter installerer du hylderne og bakkerne, samt tilslutter køleskabet. Afhængigt af køleskabets mærke og model, kan det tage et par timer før apparatet begynder at køle.

Skjul Køleskabs reparation spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Køleskabs reparatører

For at finde den rette pinployee til at hjælpe dig med dit køleskab og dertil relaterede opgaver, er det vigtigt, at du angiver alle deltaljer i opgavebeskrivelsen. Her kan du skrive hvad problemet er, samt oplyse køleskabets mærke og model. Dette hjælper tilgængelige og kyndige pinployees med, at give et præcist bud og forberede de rigtige værktøjer.

En bred vifte af løsninger

Hos Pinploy kan du hyre en køleskabsreparatør til både reparation og installation af køleskabe. De kan dække en bred vifte af løsninger, såsom reparationer af køleskabe i hjemmet, kommercielle køleskabsreparationer og endda unikke frysere.

Køleskabsreparation

En køleskabsreparatør kan klare forskellige slags problemer. Dette kan eksempelvis være køleskabe der ikke køler ned, køleskabe der lækker vand, døre der ikke kan lukkes eller frost i isdispenseren.

Forskellige slags køleskabe

En køleskabsreparatør kan hjælpe med mange forskellige slags køleskabe, eksempelvis et industrikøleskab eller et vinkøleskab. Det kan også være, at du har brug for hjælp til reparation af et mindre køleskab i din campingvogn.

Installation af køleskab

En køleskabsreparatør gennem Pinploy kan sagtens hjælpe dig med, at installere dit køleskab.

Hjælp til fejlfinding

En køleskabsreparatør kan også være behjælpelig, hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med køleskabet. Vedkommende kan vurdere hvad fejlen er og derefter rådgive dig til, hvilke reservedele du skal købe.

Hvorfor skal du booke en Køleskabs reparation?

En køleskabsreparatør, som du finder gennem Pinploy, kan hjælpe dig med flere forskellige opgaver. Dette kan eksempelvis være opgaver såsom udpakning af et køleskab, undersøgelse af et køleskab der ikke køler ned, samt reparation af frysedøre. Det vigtigste er, at du laver en detaljeret beskrive af din opgave, så de tilgængelige pinployees ved, om de har de rette kompetencer til at udføre den pågældende opgave.

Pinploy gør det nemt at finde en Køleskabs reparatør i Amager til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien Køleskabs reparatør. Andre brugere fra Amager fandt for eksempel en dygtig og billig Køleskabs reparatør til at hjælpe med opgaver som: ”Opsætning af opvaskemaskine” og ”Montere vaskemaskine og opvaskemaskine”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige Køleskabs reparatører i Amager, blandt byens 210.000 indbyggere i postnummer/postnumre: 2300.

Prisen på opgaver indenfor kategorien Køleskabs reparation kan variere efter dine behov. De fleste opgaver i denne kategori modtager dog som regel uforpligtende tilbud i prislejet 700,- til 1.080,- kr.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Køleskabs reparation services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt