dansk

Hyr en Privat kok

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Privat kokke nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Privat kokke til alle dine behov

Privat kok

Kok til arrangementer

Hjemme kok

Kok til højtiden

generelle kokkebehov

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste Privat kokke

Opgaveejer for løst opgaver online

Hüseyin M.

Aarhus V

Om

Hüseyin M. udfører opgaver indenfor Privat kok

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

Relevante Privat kokke spørgsmål

Hvor finder jeg en kok henne?

På Pinploy findes talrige kokke, der er behjælpelig med at lave mad, som også gerne kommer hjem til dig. Så det kommer an på hvilken type mad, du kunne tænke dig. Dansk mad, tapas, mexicansk eller noget andet af de utallige muligheder, der er. Dernæst er der forskel på kvaliteten af maden, og det følger som oftest prisen. Alt du skal gøre, er at gratis at oprette en opgave, og modtage gratis tilbud fra adskillige kokke på ingen tid. Vælg den du synes ser bedst ud, ved at bedømme deres bud, eller kontrollere deres profil.

Hvor meget skal jeg bestille?

Næsten altid bestiller man til det antal personer, der skal bespises. Man kan måske bestille lidt mindre til de mindreårige. F.eks. bestille til 1 person for hver 2 små børn.

Hvad koster hjælp fra en kok?

Det afhænger af både typen af mad, mængden og kvaliteten. Sådan noget som økologi betyder også noget på prisen. Du kan finde mad til f.eks. 150 kr. pr. person, men også til 495,- pr. person. Det vil koste ekstra, såfremt kokken skal hjem til dig og anrette/udskære kød.

Skjul Privat kok spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Privat kokke

Den private kok oplevelse er i sidste ende hvad du vil have det til at være! Du kan leje en privat kok løbende eller som et engangsarbejde. Her er nogle af de mest almindelige private kokketjenester, og hvad du kan forvente af hver:

Hjemmekok

Vil du have friske, lækre hjemmelavede måltider, men har ikke tid til at tilberede dem selv? En privat kok derhjemme laver mad i dit hjem enten én gang eller regelmæssigt. Din private kok vil enten tilberede måltiderne friske eller tilberede en række måltider til ugen. De finder ud af dine diætbehov og menuvalg, før de foreslår nogle muligheder og køber de rigtige ingredienser. De bliver sat op i dit køkken og forbereder måltidet(erne) friske og klar til at spise. Inden de går, renser de dit køkken og vasker op, så alt hvad du har tilbage, er det lækre, færdige måltid.

Forberedelse og planlægning af måltider

Hvis du er presset på tid i løbet af ugen eller kæmper for at komme med ideer til måltider, kan en personlig kok hjælpe dig med at komme videre med forberedelse og planlægning af måltid. De planlægger dine måltider for ugen ud fra dine krav og smagspræferencer. De kan tilberede måltiderne i dit hjem eller forberede dem i deres eget køkken og levere dem til dig, når de er klar. Din private kok vil købe alle ingredienserne, tilberede maden og rydde op, når de er færdige. Ved afslutningen af deres madlavningssession har du fuldt tilberedte måltider klar til at komme i dit køleskab eller fryser.

Middagsselskaber og catering

Ansæt en privat kok til at imødekomme dit middagsselskab, og i stedet for at bruge hele aftenen i køkkenet, kan du hænge ud med dine gæster! Din private kok kan lave mad for middagsfester i enhver størrelse - fra små par middage til to, op til store familiesammenkomster på 30 eller flere personer. De fleste kokke tilbereder noget af maden, inden de ankommer til dit hjem eller sted, og laver derefter det sidste inden de serverer maden til dig og dine gæster.

Madlavningslektioner

Vil du lære at lave noget fancy eller udvide din kunnen i et køkken? Du kan booke en personlig kok til at køre madlavningskurser i dit hjem. På den måde får du en personlig, praktisk oplevelse – og samtidig lavet god mad du kan spise efterfølgende. Din kok planlægger og udarbejder en menuplan med opskrifter, samt alle nødvendige ingredienser. De forbereder køkkenområdet og pakker også sammen bagefter.

Hvorfor skal du booke en Privat kok?

Som vært har man rigeligt at se til. Dertil kommer at det ikke er alle, der kan lave mad. Derfor er det en god ide at købe mad udefra, der er lavet af fagfolk eller i al fald af nogen, der er dygtige til at lave mad. Det sikrer en god aften, at maden er god. Dertil har du meget mere tid til gæsterne, hvis maden er klar, og særligt hvis du har hyret folk til at hjælpe med servering, opvask, anretning osv. En kok kan som regel også hjælpe dig derhjemme, såfremt du ønsker at grille. F.eks. en helstegt pattegris.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Privat kok services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt