dansk

Hyr en Plæne ekspert

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Plæne eksperter nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Plæne eksperter til alle dine behov

nivellering af plæne

Gravearbejde

Stampning

Måling

Alle nivelleringer

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

Relevante Plæne eksperter spørgsmål

Hvorfor skal jeg have en nivellering af min plæne?

Græsplænen kan med tiden blive ujævn og hullet, og det kan både skyldes, at plænen fra starten er lagt eller sået på et ujævnt grundlag, eller at jorden med tiden er sunket sammen flere steder. Det kan også være års lugning af ukrudt, nedlæggelse af et tidligere bålsted eller aktiv leg på græsset, der med tiden har gjort plænen ujævn.

Hvordan kan jeg se på min græsplæne at den er ujævn?

Tag et kig på din plæne. Er hele eller store dele af græsplænen meget ujævn, og er der mange hundrede huller, fordybninger og små bakketoppe, kan det oftest være det letteste at starte helt forfra, jævne underlaget og så en ny græsplæne.

Hvornår er det bedst at reparer plænen med en nivellering?

Du kan give plænen topdressing i hele vækstsæsonen, men effekten er størst i det sene forår, hvor græsset er allermest i vækst. Har du ikke nået at give plænen topdressing i april eller maj, kan det gøres helt frem til slutningen af september.

Hvad er topdressing og hvordan laver jeg det?

Topdressing er et gødningsprodukt til græsplænen, som kan bruges til flere forskellige formål. Topdressing bruges dog primært når: Ens gamle græsplæne skal friskes op. Der skal anlægges en ny græsplæne. Til udjævning af en ujævn græsplæne. Til bekæmpelse af mos og skadedyr. Sådan laver du det: Bland 2 dele kompostmuld med 1 del sand. Dette blandingsforhold passer godt til den gennemsnitlige plæne. Er jorden meget lerholdig, kan det være en god ide at bruge mere sand i blandingen, så den består af 1 del kompostmuld og 1 del sand. Er jorden omvendt meget sandet, kan du bruge 4-5 dele kompostmuld til en 1 del sand. Bland græsfrø i din topdressing. Se på posen med græsfrø, hvor mange der skal i. Bland blandingen godt, så det er jævnt fordelt. Brug en stor ske eller hånden. Fyld topdressingen i ujævnhederne i plænen. Fordel topdressingen med hånden, så det er jævnt fordelt og ujævnhederne er godt fyld op.

Jeg har en eget stor have, hvordan laver jeg en nivellering af den?

Har man en græsplæne som dækker flere hundrede kvadratmeter, kan det være fordelagtigt at gribe udjævningen af græsplænen lidt anderledes an. Er plænen meget ujævn eller beskadiget, kan det være nødvendigt at gå lidt mere drastisk til værks for at få det ønskede resultat. Det man kan gøre er, at gribe det an ligesom når man anlægger en ny græsplæne. Det betyder at den gamle plæne skal fræses, rives, tromles, planeres og sås til med nye græsfrø. Det kræver lidt tungere værktøj, men slutresultatet vil blive helt fantastisk.

Hvilke andre haverelaterede tjenester kan jeg hyre via Pinploy?

Hvis du har brug for hjælp til at klippe din græsplæne eller vande dine planter, har vi gartnere, der kan hjælpe dig. Du kan også bestille en græsskæringstjeneste, hvis du leder efter en mere specialiseret opgave. Bortset fra at hjælpe dig med at finde hækskæring i nærheden af dig, kan du hyre en trævedligeholdelsesservice for at beskære dine træer, og hvis du vil have en komplet renovering af din have eller græsplæne, har vi dygtige landskabsarkitekter, der også gerne vil arbejde sammen med dig .

Skjul nivellering af plæne spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Plæne eksperter

Er der små eller større fordybninger i din græsplæne, kan du gøre plænen jævn igen, med en nivellering af den. Her er nogle af de ting, der er inkluderet i en nivelleringstjeneste:

Jævn plæne

Med en nivelleringsservice fra Pinploy, kan du igen få en smuk og jævn have, som du kan nyde fuldt ud.

Hjælp til store græsarealer

Hvis du sidder inde med en stor græsplæne, som måske er fyldt med huller og er meget ujævn, så kan det være en god idé at hyre en service fra Pinploy til hjælp med dette. Her kan en nivelleringstjeneste både hjælpe dig med at rive, tromle, fræse, planerer og så nye græsfrø.

Fjernelse af haveaffald

Med en professionel i nivellering, kan du få en jævn og flot have, du kan nyde hele året rundt. Når din ekspert i nivellering er færdig med at udjævne din græsplæne, kan du også tage eventuelt haveaffald med sig igen, og køre det på lossepladsen, hvis dette ønskes.

Hjælp til andre haverelaterede problemer

Hvis du har brug for hjælp til at klippe din græsplæne eller vande dine planter, kan en ekspert i nivellering med garanti også hjælpe dig med det. Du kan også hyre alt fra en græsskæringstjeneste, hvis du leder efter en mere specialiseret opgave til en hækklipning og trævedligeholdelsesservice. Hvis du vil have en komplet renovering af din have eller græsplæne, har vi dygtige landskabsarkitekter, der også gerne vil arbejde sammen med dig.

Hvorfor skal du booke en nivellering af plæne?

Det er nemt at hyre en Pinployee til en nivellering af din græsplæne, i nærheden af dig. Når du har oprettet din opgave op, hjælper vi dig med at finde eksperter i nivellering, der kan gøre jobbet hurtigere og mere sikkert, end du kunne, hvis du gjorde det alene. Når du hyrer en professionel til at få din plæne nivelleret, vil du have ro i sindet ved at vide, at du ansætter nogen med de rette færdigheder og erfaring. Du er velkommen til at tjekke hver Pinployees vurdering og læse om deres anmeldelser fra tidligere opgaver. Folk som dig foretager alle anmeldelser på Pinploy, så du kan være sikker på, at du får den rigtige ekspert til jobbet. Vi ved, at det er hårdt arbejde at vedligeholde din have. Derfor har vi gjort det lettere at oprette forbindelse til havetjenester, der kan levere de bedste studsningstjenester i nærheden af dig. Hyr med Pinploy i dag, og lad os hjælpe med at holde din plæne lige og fri fra mos.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle nivellering af plæne services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt

Not Found