dansk

Hyr en tolk

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra tolke nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Tolke til alle dine behov

Tolke

Oversætning af dokumenter

Oversætning til tysk

Oversætning til engelsk

Generel oversættelse

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste tolke

Opgaveejer for løst opgaver online

Babar C.

Rødovre

Seneste Anmeldelse

"Jeg er super glad for det arbejde Babar C. har udført. Han er så hjælpsom og sympatisk, og professionel. Kan varmt anbefale ham!! Mvh Birgit "

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

Relevante tolke spørgsmål

Hvad kan man få oversat?

Du kan få alt oversat. Både fortrolige dokumenter, sælgende tekster, produktbeskrivelser, brochure, købsaftaler, certifikater og så videre. Du kan få det oversat til et andet sprog end dansk, eller du kan få det oversat fra et andet sprog til dansk.

Hvad koster det at få hjælp til oversætning?

Man beregner som oftest pr. time der oversættes. Typisk koster det mellem 200-300 kr. pr. time.

Hvorfor få hjælp til oversætning?

Man kan ikke stole på de oversættelsesprogrammer der er på internettet. De er simpelthen ikke gode nok og laver flere fejl. Derudover kan slang-ord og andre svære formuleringer være helt umulige for dem. En professionel translatør oversætter korrekt og vurderer hver eneste formulering, så det oversættes med den korrekte betydning. De tilbyder naturligvis fortrolighed og har tavshedspligt.

Skjul Oversætning spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en tolke

Menneskelige oversættere har avanceret viden om teknisk information, kulturel etik og sproglige nuancer. De kan sikre, at den korrekte betydning af dit dokument formidles i den oversatte version. Her er nogle af de tjenester, du kan hjælp af en oversætter til:

Oversættelse af certifikat eller licens

Hvis du er udstationeret, er den eneste måde, du kan få dine kvalifikationer eller certifikater anerkendt på, hvis du får dem oversat af en autorisere tolk/oversætter. De kan oversætte gymnasiale eller tertiære kvalifikationer som eksamensbeviser og karakterer eller fødsels-, ægteskabs- og skilsmisseattester. Disse certificerede oversættelser giver dig passende identifikationsdokumenter til juridiske forhold, visumansøgninger, kørekort eller åbning af bankkonti i et nyt land.

Juridisk oversættelse

Juridiske oversættelser er nødvendige for ejendomstransaktioner og globale handelsaftaler. Hvis du er eksportør eller arbejder med produkter og tjenester på tværs af flere internationale markeder, skal du også have juridisk oversættelse for at sikre, at det tekniske og produktoplysningerne er korrekte, når de skrives på et lands primære sprog. Du bør også få juridiske kontrakter, aftaler og digitale meddelelser oversat, så du er opmærksom på alle vilkår og betingelser, inden du underskriver vigtige dokumenter.

Medicinsk oversættelse

Brugt til medicinsk, farmaceutisk og veterinær industri, medicinsk oversættelse er en specialiseret oversættelsestjeneste, hvor oversættere har omfattende fagkendskab og forstår medicinsk terminologi. Dette betyder, at oversatte oplysninger er kompatible, nøjagtige og kan deles over hele verden. Oversættelser kan omfatte undervisningsmateriale, klinisk information og medicinske tekster. Til lokal brug kan medicinske oversættelser være nyttige i klinikker, der servicerer på en multikulturel plan, så alle patienter kan læse vigtige medicinske oplysninger på deres modersmål.

Website og marketingsoversættelse

Hvis du har globale kunder, vil de sandsynligvis gerne læse websted og marketingsmateriale på deres modersmål. Du kan anmode om oversættelsestjenester til dit websted for at inkludere SEO, så det får mest trækkraft i dit markeds lokale Google-søgeresultater. Du kan også bede din oversætter om at oversætte markedsføringselementer som brochurer, breve eller produktetiketter. Indholdslokalisering tager alt dit indhold skridtet videre og forbindes med regionale og kulturelle præferencer.

Video og lyd oversættelse

Hvis du har brug for oversættelse til billedtekster, voiceovers eller transskriptioner, kan en oversætter og transskribent hjælpe. Uanset om det skal oversættes til engelsk, spansk, eller et andet sprog, kan oversættelsestjenester udvide din rækkevidde til et bredere publikum. Din oversættelsesekspert kan også diskutere måder at oversætte dit materiale på, så du får større indflydelse på det land, du målretter mod.

Hvorfor skal du booke en Oversætning?

Har du dokumenter, tekster, certifikater, reklamemateriale eller lignende der skal oversættes, kan det være en god ide at søge hjælp til det. I en multikulturel verden er der stor behov for at kunne kommunikere på forskellige sprog. Men man kan jo ikke alle sprog, og de fleste kan ikke et sprog godt nok, til at kunne skrive vigtige dokumenter, eller hvis man f.eks. skal sælge et produkt til udlandet, er det vigtigt, at beskrivelsen er korrekt.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Oversætning services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt