dansk

Hyr en garderobe reparatør

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra garderobe reparatører nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Garderobe reparatører til alle dine behov

Reparation af garderobe

tilretning af garderobe

Udskiftning af garderobe

Rådgivning om garderobe

Alle garderobeopgaver

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste garderobe reparatører

Opgaveejer for løst opgaver online

Iacob P.

Kjellerup

Om

Iacob P. udfører opgaver indenfor reparation af garderobe

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Philip C.

Ballerup

Om

Philip C. udfører opgaver indenfor reparation af garderobe

Verificeringer

pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

Relevante garderobe reparatører spørgsmål

Hvilken type garderobeskab er det mest almindelige?

Når det kommer til garderobeskabe, så er de mest almindelige typer det traditionelle fritstående garderobeskab, eller et skydedørsgarderobeskab. Et traditionelt fritstående garderobeskab kan med mindre besvær flyttes rundt i et rum eller i din lejlighed, og så kommer de i mange størrelser. Skydedørsskabe på den anden side, fylder typisk fra gulv til loft, og har skjult overskydende plads på toppen, hvor du kan gemme tasker, udstyr og andre genstande, som du skal bruge lejlighedsvist.

Hvordan vedligeholder man en garderobe korrekt?

Du bør vedligeholde din garderobe, så der ikke opstår ulykker og skader. Det er en god ide at sikre, at dit møbel står fast og ikke nemt kan vælte. Det er også vigtigt med korrekt rengøring, for at sikre, at hængsler og skinner er fri for snavs og støv, og køre som smurt, når de åbnes og lukkes. Det er også en god ide at tjekke for løse skruer, og stramme eller udskifte dem der er løse.

Hvor lang tid tager reparationen af en garderobe?

Det kommer naturligvis an på omfanget og kompleksitetsniveauet af skaden. Generelt kan reparationen af et klædeskab eller en garderobe, ordnet på nogle få timer – inklusiv inspektion og vurdering af reparationen, udskiftningen og test af skabet efterfølgende. Ønsker du et mere præcist estimat på opgaven, kan du spørge din håndværker, som kan give dig et estimat.

Skal min garderobe fjernes for at blive repareret?

Nej. Du kan få repareret din garderobe, uden at du behøver at fjerne den helt. Hvis du har brug for at fjerne en eksisterende garderobe, kan du hyre nogle flyttefolk eller en professionel handyman, til at ordne opgaven for dig.

Kan jeg få installeret en ny garderobe i et tomt værelse?

Ja bestemt! Det fede ved Pinploy er, at du kan booke en ekspert til at tage sig af alle former for arbejde. Hvis du skal have monteret en ny eller gammel garderobe derhjemme, så kan Pinploy hjælpe dig med at finde den rette lokale møbelsamlingsekspert til opgaven. Du kan også ansætte en dygtig tømrer, der kan hjælpe med at tilpasse garderoben, så den passer til dine unikke specifikationer derhjemme.

Hvad kan jeg ellers få hjælp til med Pinploy?

Vi kan forbinde dig med massere af forskellige og dygtige Pinployees, som kan assistere dig med alle slags services i hjemmet. Om du skal have hjælp til at installere et armatur i badeværelset, skiftet rør eller filtre, så kan vi finde en dygtig blikkenslager nær dig. Ligegyldigt hvad du søger hjælp til, så kan du dele din opgave på Pinploy og læne dig tilbage, imens du får opgaven udført.

Skjul reparation af garderobe spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en garderobe reparatører

At have en skader eller defekt garderobe derhjemme, er ikke blot en kedelig oplevelse men kan også forårsage skader på dig og din familie. Pinploy gør det utrolig nemt og prisoverskueligt at finde en handyman, som kan tage sig af skaderne på dit skab. De vil nøje inspicere skaden, og komme til bunds med problemet, udføre den nødvendige reparation eller udskiftning, samt teste at skabet virker optimalt efterfølgende. Her kan du læse om, hvad en garderobeskabsreparation som oftest inkludere:

Inspektion af garderoben

Inden reparationsprocessen starter, vil din håndværker inspicere garderoben, for at finde ud af præcis hvad der er problemet. De vil tjekke funktionaliteten af roller og skinner, tjekke hylderne samt skufferne for skader, huller og andre tegn på skade. De vil tjekke spejlene og dørene for revner, eller om der er fare for at døren kan falde af. Har du oplevet specifikke problemer, så er det en god ide, at fortælle din håndværker om problemet, så de kan finde en god løsning.

Reparation af garderobeskabet

Selve reparationen af din garderobe, afhænger stort set altid af de skader, som der er at finde i garderobeskabet. Hvis dørene på skabet ikke kan åbnes, grundet garderobens placering i rummet, kan din handyman ændre højden på hængslerne, så skabet kan åbnes og lukkes nemt. Fungere skydedørene ikke længere, så kan han eller hun udskifte den gamle skinne, med en ny af høj kvalitet. Er der hylder der hænger eller er beskadiget, kan disse også fikses ved at udskifte selve hylden, eller påsætte ny beslag. Er der revner eller ridser i spejlet, kan din håndværker skifte eller reparere spejlet, alt afhængigt af hvor slem skaden er.

Den endelige inspektion af garderoben

Til sidst når din håndværker har gennemført alle de nødvendige reparationer og udskiftninger, så er det tid til at teste garderoben. Skydedørene skal virke gnidningsfrit og uden støj, og skabet skal stå fast og stabilt. Ødelagte hylder og skuffer som er blevet repareret bliver testet, ved at placere tøj og personlige genstande på den, for at sikre at de holder.

Hvorfor skal du booke en reparation af garderobe?

Når det kommer til reparation af garderobeskabe, så kan du regne med Pinploy’s møbelreparations eksperter! Drop de uendeligt lange online søgninger efter den rette servicevirksomhed til din opgave, eller at skulle vente i flere uger for at få en aftale. Du kan endda spare dig selv for det besvær, det er at gøre det selv. Alt hvad du skal gøre, er at dele opgaven på platformen, vælge den rette til opgaven og så læne dig tilbage imens opgaven bliver udført for dig. Hvad end du skal have hjælp til at fikse en skydedør på et IKEA skab, rette en skæv hylde i en JYSK garderobe eller noget helt tredje så kan vores Pinployees hjælpe dig. De er udstyret med den rette erfaring, og har de rette værktøjer som skal til, at sikre sig at du får et professionelt resultat. Pinploy gør det nemmere for travle folk som dig selv, at få gjort mere! Del blot din opgave med Pinploy, sæt et budget der passer dig, samt en tidsramme for hvornår opgaven skal udføres. Inden længe vil du have flere bud at vælge imellem, fra vores dygtige Pinployees, så du slipper for at svede over din opgave selv.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle reparation af garderobe services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt