dansk

Hyr en skadedyrskontrollør

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra skadedyrskontrollører nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Skadedyrskontrollører til alle dine behov

Skadedyrskontrol

Rotter

Mus

Skadedyrskontrol

Andet…

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

skadedyrskontrollør opgaver

Vaskemaskine (den roterende del virker til at støde på noget)

250,-

Slagelse

23. jun. 2022

Vaskemaskinens roterende del virker til at støde på noget når den rotere. Den kan godt gennemføre en vask, men nogle gange kommer der en bankende lyd derfra. Den stopper brat ved rotation i fri hånd. Virker også til at lugte mere end normalt, måske der er noget der sidder fast fra en tidligere vask

Fræsning af græsplæne

Esbjerg V

1. apr. 2022

Hej Vi har en del problemer med myre i vores græs, og da der er mere mos og ukrudt i plænen har vi fået anbefalet at få fræset græsset op og anlagt nyt græs, da det os vil få bugt med myrene. Er det noget i kan give et tilbud på?Hilsen Morten

Opsætning af drivhus

Them

1. apr. 2022

Hjælp søges til forankring og montering af et Vitavia, Mars 9900, drivhus.

2 mus der har brug for en reparation

Hjørring

1. apr. 2022

Problemet med de 2 mus er den ene laver en squaking lyd og den anden laver en double clicking cracking lyd hver gang jeg trykker på den venstre knap.

Hæve loftet på et mindre område i garage (uden ændring af tagkonstruktion)

Skanderborg

1. apr. 2022

Vi er ved at omdanne vores garage til et lille homegym, og mangler i den forbindelse 5-10cm loftshøjde.Det er ikke nødvendigt for hele garagen, blot på et område på 3x3m.Det kommer nok til at se lidt sjovt ud, men funktionaliteten er det vigtigste.Loftet skal hæves så meget som tagkonstruktionen tillader, dvs. kan der kun komme 5 cm ekstra (ved at fjerne troldtekt og sætte det op imellem spærene, tager vi de 5cm).

Myrer i huset

Harlev J

1. apr. 2022

Myrer begyndte at komme ud af gulvet / væggen midt i mit hus, i et område med rør i et indbygget skab. Bare inden for en uge er hundreder kommet ud, nu også dem med vinger. Jeg tvivler på, at jeg kan slippe af med dem alene. Der bor en kat i huset, og jeg er ikke sikker på, hvordan man skal forgifte myrerne på en ansvarlig måde og overveje, hvor de ser ud til at være.

Ventilationsriste krybkælder

Greve

1. apr. 2022

Hej Vi har haft mus i krybkælderen som havde fundet vej til vores bryggers fra en rør. Vi tænker de er kommet ind igennem ventilationsriste hvor der er stor mellemrum imellem, vi vil derfor gerne dække dem over med noget galvaniseret stålnet med små huler så, vi ved ikke hvordan vi skal sætte dem op og vil gerne have en professionel til at kigge på det. Jeg vedlægger lige noget billeder.

Lukke af for mus på loftet med ståluld og mørtel

Grevinge

1. apr. 2022

Har et par steder med huller fra loftet, hvor rør går igennem, som skal sikres (ståluld og mørtel?) så der ikke smutter mus (og rotter) igennem. Herudover samme sikring i.f.t. Hulmure.

Fjernelse af hvepsebo

Haslev

1. apr. 2022

Har er hvepsebo på størrelse med en knytnæve i mit skur.Jeg kan desværre ikke tage billede, da jeg er meget allergisk, og ikke tør gå derind ☺️ Er der nogen der kan hjælpe? Send gerne et tilbud

2 mus der har brug for en reparation

Hjørring

1. apr. 2022

Problemet med de 2 mus er den ene laver en squaking lyd og den anden laver en double clicking cracking lyd hver gang jeg trykker på den venstre knap.

Relevante skadedyrskontrollører spørgsmål

Hvad gør en skadedyrsbekæmper?

Skadedyrsbekæmpere vurderer og identificerer insekter, gnavere og andre skadedyr i dit hjem eller din virksomhed. De bruger kemikalier eller fælder til at fjerne skadedyr og reducere sandsynligheden for, at problemet gentager sig.

Hvor ofte har du brug for skadedyrsbekæmpelse?

Normalt skal du booke skadedyrsbekæmpelse årligt for at sikre, at dit hjem er beskyttet. Men afhængigt af typen af skadedyr, dit klima og omfanget af angrebene, kan dine lokale skadedyrsbekæmpelseseksperter anbefale en opfølgningsbehandling efter et par måneder.

Har du brug for en licens til skadedyrsbekæmpelse?

Myndighederne kræver i de fleste tilfælde at det skal være en autoriseret skadedyrsbekæmper som må ordne opgaven. Dette giver dem mulighed for at bruge begrænsede kemikalier og sikrer, at de har den nødvendige uddannelse og kvalifikationer til at arbejde sikkert.

Hvor længe skal du holde dig ude af huset efter skadedyrsbekæmpelse?

Afhængigt af behandlingstypen kan du muligvis forblive hjemme, ellers du skal muligvis holde dig væk i et par timer. Din skadedyrsbekæmpelsesspecialist giver dig besked. De rådgiver også, hvornår du kan rengøre overflader igen, og hvordan du lufter dit hus ud efter sprøjtning.

Hvordan forbereder jeg mit hjem til skadedyrsbekæmpelse?

Læg mad, redskaber, legetøj til kæledyr og babyudstyr væk. Hvis det er muligt, skal du rengøre gulve og tæpper dybt og flytte møbler væk fra vægge, som skadedyrsbekæmperen muligvis skal have adgang til.

Hvor meget koster det for en skadedyrsbekæmpelsestjeneste?

En standard skadedyrsbekæmpelsestjeneste koster mellem 400kr – 900kr. Omkostningerne afhænger af størrelsen på dit hus, omfanget af angreb og eventuelle behov for opfølgning.

Skjul Skadedyrskontrol spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en skadedyrskontrollører

Hver skadedyrsbekæmpelsestjeneste er designet til at beskytte dit hjem og dit helbred. Men de specifikke inkluderinger og processer afhænger af den type skadedyrsbekæmpelse, du har brug for:

Insekt skadedyrsbekæmpelse

Få skadedyrsbekæmpelsestjenester tæt på dig for at håndtere kakerlakkontrol, loppekontrol og edderkopper i og omkring dit hjem. De vurderer situationen og bekræfter dit angreb, inden de bruger de rigtige kemikalier og behandlinger til insektarter og klima.

Termitinspektion og -behandling

Termitter eller hvide myrer kan forårsage tusinder af kroner i skade, hvis de ikke behandles, hvilket påvirker strukturen og videresalgsværdien af din ejendom. Heldigvis er det let at beskytte dit hjem med regelmæssige termitinspektioner og barrierebehandlinger på områder i dit hjem, der er mest sårbare (som træhuse, under dit hus og områder med træ i din have). Brug en autoriseret lokal termitinspektør og skadedyrsbekæmper i nærheden af dig for at sikre, at deres arbejde overholder danske sikkerhedsstandarder. Du kan anmode om et certifikat for at sikre kvaliteten af arbejdet, når de er færdige.

Fjernelse af mår

En professionel ekspert til fjernelse af mår vil sikre, at dine bosiddende mår flyttes sikkert og menneskeligt. De klatrer muligvis ind i dit taghulrum for at sætte en fælde, fange måren(e) og flytte dem en kort afstand fra dit hjem. Så forsegler de alle ind- og udgangspunkter, så ingen andre flytter ind!

Fjernelse af hvepsebo

Fundet et hvepse- eller bi-bo i dit hjem eller i baghaven? Fjern det ikke selv - du kan risikere at hidse beboerne op og endda skade din ejendom undervejs. Hyr en hvepseredefjernelsesekspert til en sikker, hurtig og nem opgave. De medbringer de rigtige værktøj, kemikalier og beskyttelsesudstyr til at ødelægge hvepsereder og flytte bier, så du kan slappe af uden at bekymre dig om brod.

Fjernelse af gnavere

Mus og rotter formerer sig hurtigt, beskadiger ledninger og møbler og forårsager sundhedsproblemer fra deres affald og efterladenskaber. En lokal skadedyrsudrydder vil lokalisere, hvor de bor, og derefter bruge lokkemad og fælder til hurtigt at slippe af med dem. Plus, de vil rådgive dig om den bedste måde at holde gnavere væk i fremtiden.

Inspektion for skadedyr før køb

Før du køber en ejendom, er det en god ide at ansætte en professionel skadedyrsbekæmper i nærheden for at kontrollere, om der er problemer med skadedyr. Dine lokale skadedyrseksperter vil grundigt inspicere alle tilgængelige områder af ejendommen for tegn på termitter, biller, træforfald og miljømæssige faktorer, der kan tilskynde skadedyr. De kontrollerer inde i taget og under huset (hvis det er hævet) såvel som hegn og skure. I slutningen af inspektionen, som kan tage omkring 2 timer, får du en detaljeret skadedyrsbekæmpelsesrapport med fotos og information om de inspicerede områder plus eventuelle skadedyrsproblemer eller skader.

Anbefalede artikler indenfor Skadedyrskontrol

Hvorfor skal du booke en Skadedyrskontrol?

Leder du efter den bedste lokale skadedyrsbekæmpelse i nærheden af dig? En erfaren skadedyrsbekæmper kommer direkte til angrebets kilde og behandler det sikkert og grundigt, så du kan stoppe med at dele dit hjem med uønskede gæster. Din lokale skadedyrsbekæmper vil hjælpe dig med at slippe af med termitter, edderkopper og gnavere - og med regelmæssige skadedyrsbekæmpelsestjenester holder de sig væk. Pinploy er det perfekte sted at finde skadedyrsbekæmpelse i nærheden af dig og sammenligne tilbud om skadedyrsbekæmpelse for at få den bedste Pinployee til dit budget. Med vores gennemsigtige klassificeringssystem kan du være sikker på, at du ansætter en skadedyrsudrydder med dokumenteret erfaring og ekspertise.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Skadedyrskontrol services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt