dansk

Hyr en Event koordinator i Amager

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Event koordinatorer i Amager

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Event koordinatorer til alle dine behov

Styring af event

Planlægning

organisering

event eksperter

Alle eventstyrings behov

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste Event koordinatorer i Amager

Opgaveejer for løst opgaver online

Kristian Kim J.

København S

Seneste Anmeldelse

"God hjælp"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Bernard L.

København S

Seneste Anmeldelse

"Good communication beforehand and the work was completed exactly as I had requested. Highly recommend"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

De seneste Event koordinatorer anmeldelser

De seneste Event koordinatorer anmeldelser

comment.user?.profileImg

Opgaven udført helt perfekt Søde piger, og god kommunikation Kan helt sikkert anbefale Annika.

Servering / afryddere Konfirmation

1.000,-

Gennemsnitspris på Event koordinatorer

1.000 - 1.230 kr.

Lav

1.000,-

Median

1.070,-

Høj

1.230,-

Event koordinator opgaver i Amager

Opvask og oprydning

850,-

København S

17. jun. 2022

Hjælp i køkkenet til fest, opvask og oprydning fra kl. 16- 22.

Koordinator til fødselsdagsfest

1.000,-

København S

25. feb. 2022

Jeg søger en koordinator til at styre aktiviteter/tidsplanen for indslag, musikplayliste, koordinering af natmad og servering af kage i tidsrummet kl. 17-02. Jeg har i forvejen et serveringspersonale, der står for mad under middagen, og regner med selv at pynte op på dagen.

Anretnings- og serveringshjælp til nonfirmationsfest.

København S

1. apr. 2022

Anretning af buffet. Servering og afrydning, Opvask af service

Hjælp til barnedåb

København S

1. apr. 2022

Vi skal have en eller to hjælpere til vores søns barnebåd. Du/i skal sætte mad frem (smørrebrød), sørger for at der er vin, sodavand osv på bordret, afrydning mvDer kommer ca 40 gæster.

Hjælp til servering og oprydning ved nonfirmationsfest

København S

1. apr. 2022

Vi har brug for hjælp til vores søns 15 års fødselsdag (nonfirmation 😊) med ca 40 deltagere. Det er en privat havefest og vi bor på Amager (kbh s). Det er den 19 juni fra ca kl 13-21. Vi har selv mad mv men har brug for hjælp til servering, anretning, oprydning mv. Det er vigtigt for os at det kan være med faktura/regning. Jeg håber at det kunne være muligt og ser frem til at høre fra jer.

Servering, opvask og diverse til konfirmation

København S

1. apr. 2022

Vi holder festen i telt i haven for omkring 50 personer.Det er buffet med efterfølgende kaffe og natmad.Vi har brug for hjælp til de sidste ting inden gæsterne kommer (f.eks. velkomstdrink). Derudover under festen til opfyldning af buffet, kaffebrygning, afrydning, opvask og lignende.

Serveringsjob til konfirmation den 26/6-21 12.30-20.00 (ca)

København S

1. apr. 2022

Vi skal bruge 3 personer som kan servere, anrette og rydde op til en konfirmation den 26/6. Der kommer ca 40 gæster

Hjælpe til ved 2 * 47-års fødselsdagsfest

København S

1. apr. 2022

30 gæster. Fra kl. 17-23-tiden. Anrette en buffet (skal ikke tilberedes). Rydde op løbende og sørge for rene glas. Ikke en speciel hård opgave 🙂

Serveringspersonale og bartendere til bryllup

København

1. apr. 2022

Der ønskes 2 stks serveringspersonale fra kl.16-22 til bryllup og derefter 2 stks bartendere fra kl.21.30-4. Der serveres buffet til brylluppet så der skal anlægges mad, ryddes op efter gæsterne og desserten skal tages frem også.

Klargøring, servering og oprydning til 60 års fødselsdag, 25-27 personer

København S

1. apr. 2022

Servering af velkomstdrink og appetizers, servering af tallerkenanretninger - 4 retter og efterfølgende efterservering fra fade, oprydning efter serveringerne, klargøring af kaffe/te inkl. borddækning til dette. Forventet arbejdstid fra kl 17 til 22

servering/hjælp til fest d 11/12 for 24 pers.

København S

1. apr. 2022

Vi skal holde en familie fødselsdag d 11/12 kl 17.30 for ca 24 pers. Vil du kunne hjælpe med at få service ind og ud i køkkenet, og fylde i opvasker og div. Evt fra kl 17-22 , vi bor Adriansvej 15, 2300 Kbh S (ikke så langt fra Sundbyvester plads)mvh Lene Bek

Hjælp til 2 x 30 års under middag

København

1. apr. 2022

2 x 30 års fødselsdag med hjælp til: - Opfyldning drikkevarer under middagen - Sætte i opvaskemaskine efter middag - Lave kaffe og servere desserter - Finde drikkevarer frem til dessertbord

Konfirmation/Servering

København S

1. apr. 2022

Selskab på 30 personer.Maden leveres ude fra, men kød skal skæres.Afrydning af borde.Vi er fleksible i forhold til antal timer og løn :)

Hjælp til konfirmationen

København S

1. apr. 2022

Køkkenhjælp søges. Gerne to stk. Vi bliver ca 60 mennesker. Maden bliver leveret udefra og skal stilles frem på buffet. Afrydning/opvask og derefter brygning af kaffe/the, som skal stilles frem med desserten.

Hjælp til 80 års fødselsdga

København S

1. apr. 2022

Hjælp ønskes til 80 års fødselsdag. Hjælp til afrydning af service, opvask (der er industriopvasker), sørge for at der er drikkevarer stillet frem, stille service frem, lave kaffe og generelt sørge for at der ikke mangler noget på bordene

Bar og let oprydning

København S

1. apr. 2022

Vi skal holde 40 års fødselsdag med ca. 80 gæster. Vi vil gerne have hjælp til at stå i baren og til generel oprydning undervejs. Der skal kun serveres øl, vin og gin/tonic, så det er ikke nødvendigt med erfaring som bartender. Vi vil gerne have hjælp fra kl. 17 til kl. 02.

Servering til konfirmation 4/9 -21 på Islands Brygge, København

København S

1. apr. 2022

Servering sammen med en 22-årig erfaren kvindelig tjener, hvis ven skulle have været på - men er blevet syg. Uformel servering af snacks & velkomstdrinks samt efterfølgende opfyldning af buffet med tilbehør til en stegt pattegris (der er en slagter, som står for den). Opvask, oprydning.

Relevante Event koordinatorer spørgsmål

Hvad laver en event administrator?

En event administrator har styr på alle praktiske ting omkring dit arrangement. Det kan f.eks være: Tidsplaner, underholdning, belysning, arrangementets beliggenhed, catering og meget mere. Du kan snakke med din event administrator om, hvad dine behov og forventninger er for arrangementet, og på den måde minimerer de din stress, så du bare kan nyde dit arrangement fuldt ud.

Hvorfor hyre en event administrator i stedet for bare at administrerer arrangementet selv?

En event administrator er som oftest i erfaren i at planlægge arrangementer, og ved derfor hvad det kræver. En event administrator kan spare dig, tid stress og penge, da de har styr på alt koordineringen med forskellige leverandørerne, og arrangementets flow, og på den måde kan man bare hygge sig i stedet.

Hvor mange trin indgår der i en planlægning af et arrangement?

Det første skridt er at mødes med event planlæggeren, for at snakke om, hvilken slags arrangement, det er der skal arrangeres (Bryllup, fødselsdag ect.). Derefter bliver du enig med din event planlægger om et tema for dit arrangement, hvorefter din event planlægger begynder at designe og finde udseendet til dit arrangement. En event planlægger forhandler priser med leverandører, så du kan få de bedste tilbud. En eventplanlægger ved hvad de skal gøre, for at få dit drømmearrangement stablet på benene.

Er en event planlægger det samme som en event administrator?

Selvom der godt kan være nogle overlap i arbejdsopgaver, så fokuserer en event planlægger på opgaverne der leder op til arrangementet, som f.eks tema, invitation, placering, catering og meget mere. En event administrator sørger for at arrangementer kører problemfrit. Din eventplanlægger kan dog også godt fungerer som en event administrator. Find den event planlægger som passer til dit behov og hør dem ad.

Hvilke type arrangementer hyrer man en event administrator til?

Du kan hyre en event administrator til alle mulige former for arrangementer, som f.eks.: Bryllupper, fødselsdage, firmafester, jubilæumsfester, genforeningsfester og meget andet.

Hvor meget koster en event administrator?

Prisen på en event administrator afhænger meget af arrangementet, både hvilken slags det er, og hvor stort det skal være plus hvor meget hjælp du har brug for.

Skjul styring af event spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Event koordinatorer

Administration af et arrangement er meget essentielt, når man skal arrangerer et arrangement. Med en event administrator er man sikker på at arrangementer forløber som det skal, mens man samtidig bare kan slappe af. De fleste event administratorer kan som regel yde hjælp til:

Event administration

Din event administrator kan hjælpe dig med at organiserer og holde styr på det arrangement du er ved at planlægge, også selvom det er langt ude i fremtiden.

Administration af virksomhedsarrangementer

En event administrator kan hjælpe dig med firmafester og virksomhedsarrangementer som f.eks konferencer, seminarer, produktlanceringer, prisuddelinger og endda reklamestunts. Uanset din begivenhed kan din event administrator få enhver virksomheds- eller brancheevent til at føles mere sjovt og afslappet og mindre som arbejde.

Administration af bryllup

En event administrator kan hjælpe med at holde styr på din bryllupsfest. En event administrator holder overblik og har styr på alting, helt ned til mindste detalje. Det kan være alt fra tidsplan til gæsteliste og leverandører. På den måde kan du bare slappe af og nyde den store dag.

Event planlægning

Mange event administratorer tilbyder også event planlægning, for at hjælpe alting med at køre problemfrit på dagen, så du kan være involveret så meget eller så lidt som du vil.

Administration ad fødselsdagsfest

En event administrator kan også hjælpe med at administrerer og organisere en god fødselsdagsfest. Din event administrator har styr på alle detaljerne omkring din fødselsdagsfest og sørger for at det forløber som smurt. På den måde kan du bare læne dig tilbage, hygge med dine gæster og nyde din fødselsdag.

Hvorfor skal du booke en styring af event?

Uanset om du har brug for hjælp til en lille fest eller skal arrangere en konference for en stor virksomhed, er det vigtigt at finde en event administrator, der vil der vil få arrangementet til at forløbe som smurt. . En event administrator tager også hånd om din begivenhedsplanlægning så du ikke skal føle dig overvældet og stresset over at skulle planlægge et arrangement, og på den måde kan du bare læne dig tilbage og nyde arrangementet som var du gæst. På Pinploy kan du nemt hyre en event administrator, der vil administrerer det arrangement du går og drømmer om, og gøre det til en mindeværdig begivenhed, for både for dig og dine gæster.

Pinploy gør det nemt at finde en Event koordinator i Amager til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien Event koordinator. Andre brugere fra Amager fandt for eksempel en dygtig og billig Event koordinator til at hjælpe med opgaver som: ”Opvask og oprydning” og ”Koordinator til fødselsdagsfest”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige Event koordinatorer i Amager, blandt byens 210.000 indbyggere i postnummer/postnumre: 2300.

Prisen på opgaver indenfor kategorien styring af event kan variere efter dine behov. De fleste opgaver i denne kategori modtager dog som regel uforpligtende tilbud i prislejet 1.000,- til 1.230,- kr.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle styring af event services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt