dansk

Hyr en Tæpperensnings ekspert

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Tæpperensnings eksperter nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Tæpperensnings eksperter til alle dine behov

Hånd tæpperens

Tæpperenser service

Rens af gulvtæpper

Rens af storre tæpper

Andet…

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste Tæpperensnings eksperter

Opgaveejer for løst opgaver online

Mohammed A.

Køge

Seneste Anmeldelse

"😊👍🏼"

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

Tæpperensnings ekspert opgaver

Rens af tæppe

København S

10. dec. 2021

Rens af løst tæppe. Der er flere urinpletter fra min hundehvalp. Tæppet måler ca. 240 x 90

Relevante Tæpperensnings eksperter spørgsmål

Hvor tit skal jeg rense mine tæpper?

Har du husdyr og bor der mange i din husstand, så bør du gøre det en gang om året. Hvis der ikke bor børn og husdyr og du generelt holder dine tæpper rene, så kan du gøre det en gang hvert andet år. Ryges der i dit hjem, bør du gøre det mindst en gang hvert halve år, da cigaretrøgen sætter sig i tæpperne. Har du allergi skal tæpperne renses så ofte, som du har brug for det.

Hvordan renser jeg mine tæpper?

Man kan hos mange byggemarkeder og tæppehandlere leje en tæpperensmaskine. Det er en maskine der med vand og et tæpperensmiddel skånsomt renser dine tæpper, når du kører den langsomt hen over tæpperne. Det er ret effektivt. Dog kan det være nødvendigt med genstridige pletter at give dem en manuel behandling med et tæpperensemiddel og en blød skurebørste. Hvis du blot har en plet på et tæppe, og ikke har brug for en hel tæpperens med maskine. Så kan du også her blot købe et tæpperensmiddel, spray det på pletten, lad virke et par minutter og børst med en blød skurebørste, hvorefter midlet suges op med en blød klud eller køkkenrulle. Har du ikke lyst eller tid til at rense dine tæpper selv, så kan du få hjælp hos Pinploys handymen. De står klar med et godt tilbud til dig.

Hvad koster tæpperens?

Det er meget billigt at leje en god tæpperenser, typisk 100 -200 pr. døgn plus tæpperensemiddel. Det kan ikke svare sig at købe en tæpperenser selv, da de nemt kan koste 4.000kr. for en der er i nogenlunde i kvalitet. Du kan naturligvis søge hjælp hos et tæpperens-firma eller billigere af en Pinployee hos Pinploy. Det vil koste omkring 1.000 kr. for 100 kvm. Hos Pinploy.

Hvorfor hyre en Pinployee til tæpperens?

For at spare tid og sikre at det bliver gjort ordentligt, kan du med fordel bestille hjælp til tæpperens. Det er billigt og bliver gjort professionelt. Du kan bruge din kostbare tid på noget andet.

Skjul Tæpperenser spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Tæpperensnings eksperter

Den mest almindelige professionelle tæpperengøringsservice involverer enten damprens, tørrens eller sæbevask af tæpperne i dit hjem (afhængigt af deres foretrukne teknikker og udstyr). Men de fleste tæpperensere kan ordne meget mere end bare dine tæpper:

Generel tæpperensning

De fleste moderne hjem vil have mindst tre tæppebelagte værelser, der skal rengøres dybt en gang om året. Inden din professionelle tæpperenser ankommer, skal du prøve at udsætte så meget tæppe som muligt ved at flytte små møbler til andre områder af dit hjem (ikke være bekymret med større møbler, da tæppet nedenunder formegentlig ikke er særlig snavset). Støvsug gulvet for at fjerne snavs på overfladen, medmindre din Pinployee inkluderer dette i deres service. Din tæpperenser tager et par timer at rense dine gulve og lægger særlig vægt på eventuelle pletter. Før du sætter dine møbler tilbage, er det ideelt, hvis du kan vente et par timer på at lade tæppet tørre. Du kan fremskynde processen ved at tænde dine blæsere eller lufte ud og tilskynde luftstrømmen.

Fjernelse af tæppepletter

Pletter kan forekomme, men du behøver ikke leve med dem for evigt. Du skal blot finde en tæpperensningstjeneste i nærheden af dig, der har erfaring med fjernelse af tæppepletter fra kaffe og vin, til farveblyanter, kuglepindsmærker og husdyrsmærker. De fokuserer deres bestræbelser på at fjerne stædige pletter med kraftigt udstyr og kemikalier for at løsne mærkerne og få dit tæppe til at se (og lugte) friskt igen.

Rengøring af sofa og polstring

Få dine stoflænestole til at dufte som nye igen med professionel rengøring af sofaer og polstring. Din Pinployee bruger specielle kemikalier og udstyr til at opløse pletter og opbygget snavs, inden det skylles rent. Det kan tage op til 24 timer for dine lænestole at tørre igennem.

Rengøring af madras

Find et tæpperengøringsservice tæt på dig, der tilbyder madrasrengøring, så du kan få ordnet alle de bløde møbler i dit hjem. Opfrisk din madras med en grundig og dyb rengøring for at reducere allergener som støvmider og bakterier. Din renseekspert inspicerer, støvsuger og forbehandler din madras. Derefter ekstraherer de snavs, skyller din madras og deodoriserer den for at hjælpe den med at forblive frisk i længere tid.

Handyman hjælp

Får du hjælp fra en Pinploy handyman så kan du aftale med ham, at han lejer en tæpperenser for dig, som er en maskine der ligner en støvsuger, og køber rensemidlet. Du kan endvidere hyre ham til at flytte på møblerne, der står på tæpperne. Handymanden sørger for afrensningen og tager maskinen med tilbage til udlejeren.

Anbefalede artikler indenfor Tæpperenser

Hvorfor skal du booke en Tæpperenser?

Har du pletter på dine gulvtæpper eller lugter dit ægte tæppe, som du har arvet af faster Olga? Så har Pinploy nogle gode råd til dig. For at holde dine tæpper pæne så er det godt at rense dem en gang imellem. Dagligdagens brug gør dem både snavset, fyldt med pletter og måske endda ildelugtende. Når de er rene, ser de pæne ud, og du skal ikke lufte ud, fordi de begynder at lugte ”gamle” eller af sur øl, fordi din sidste fest gik lidt for vild for sig. Endvidere sætter der sig støv, bakterier og pollen i dine tæpper, så det er vigtigt at få dem renset, så du ikke udvikler allergi.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Tæpperenser services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt