dansk

Hyr en tekstforfatter

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra tekstforfattere nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Tekstforfattere til alle dine behov

Blog opslag

Artikler

Markedsførings tekst

SOME opslag

Meget mere…

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste tekstforfattere

Opgaveejer for løst opgaver online

Torben H.

København K

Seneste Anmeldelse

"Det startede godt, men sluttede skidt. Da jeg lagde min opgave op var Torben hurtig til at tage kontakt og forhandle pris, som jeg accepterede. Kort efter var vi dialog om detaljerne for det ønskede arbejde. Han var responsiv på skrift og opkald. Så langt så godt. Jeg får på instruks købt nogle nødvendige ting i Jem & Fix og får dagen efter besøg af Torben. I forbindelse med arbejdet får jeg ødelagt to stole, da han står på dem for at sætte mine lamper op. I forbindelse med ophængning af mit 3 meget lange maleri, siger han, at det kun er nødvendigt med skruer til 2 ud af de 3 ophæng på bagsiden. Da han skal sætte det op vælter billedet og rammer med den sorte træramme ind i min hvide væg. Rammen får desværre et synligt mærke / skade. Min hvide væg tager ligeledes skade. Torben siger, at han beklager, men det er ikke noget problem fordi han vil komme forbi en af de kommende dage og udbedre skaden. To dage senere kommer jeg hjem fra arbejde og billedet er faldet ned i den ene side. Dette var ikke sket, hvis det var hængt op på 3 skruer, som der er forberedt til på bagsiden. Rammen på billedet får en skade og karmen ved gulvet en større skade. Jeg skriver til Torben og spørger, om det er noget han kan kigge på og fikse, når han kommer forbi for at lave min væg. Dette skriver jeg om fredagen, hvor jeg kan se, at beskeden også er læst. Nogle dage senere har jeg stadig ikke fået svar og jeg skriver endnu en besked - som han også ignorerer. Jeg står nu tilbage med en del større skader efter at have haft besøg og selvom han virkede flink og kompetent har han nu valgt at ignorere mig - selvom han lovede at udbedre de skader han har lavet i forbindelse med sit arbejde. Alt i alt en rigtig øv oplevelse, der ellers startede ud så godt. Jeg må advare andre mod at benytte Torben til deres opgaver."

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Victor H.

København V

Seneste Anmeldelse

"Super arbejde og god kommunikation!"

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Lea S.

Roskilde

Seneste Anmeldelse

"Kørt 3 meget store læs træaffald væk, det lå klar i en stor bunke. Super nemt at aftale tid og sted med Lea som også var hurtig til at sørge for betaling, da jobbet var udført."

Verificeringer

pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

tekstforfatter opgaver

Korrektur af novelle og digt samling.

2.000,-

Hillerød

26. jul. 2022

Jeg har stirret mig blind på det skrevne og kan ikke se eventuelle fejl og det har jeg brug for, at få rettet.

Jeg skal have startet en wellness og optimeringsblog der er forbundet til en webshop.

1.000,-

Åbyhøj

8. jun. 2022

Jeg skal have startet en wellness og optimeringsblog der er koblet til en webshop. Bloggen skal udgøres af guides, gode råd og vejledning igennem optimering af krop, sjæl og sind. Webshoppen starter ud med et skønhedsprodukt. En LED-ansigtsmaske og der skal skrives et par blogs ifht. dette, men projektet udfolder sig hurtigt derefter til en bredere vifte af optimering og wellness. Jeg skal bruge en billig blogskriver der kan skrive 2 ugentlige blogindlæg i ovennævnte emner. Idéen er at sprede de gode råd og vejlede folk igennem deres proces med optimering af dem selv.

Hjaelp sende klage

København Ø

23. nov. 2021

Har opdaget at butikken snyder med vaegte, men de svarer ikke på klager. Jeg taenker at hvis flere klager er de noedt til at tage det alvorligt. Tak

Relevante tekstforfattere spørgsmål

Hvad er en content creator?

En content creator er en person, der skaber tiltalende og imponerende indhold til forbrugerne. De forbinder produktet de arbejder med, med en historie og føjer personlighed og følelser til reklamekampagner. Og det er dette følelsesmæssigt tiltalende indhold, der forbinder publikum med det brand de arbejder med.

Hvilke former for indhold kan en content creator lave?

En content creator kan lave alt muligt form for indhold. Det kan være lige fra videoer, blog, nyheder, billeder, lyd, tekst, opdateringer på sociale medier og meget mere. Det afhænger meget af, hvordan den virksomhed eller de personer som de arbejder for, vil markedsføre sig, i forhold til hvilken form for indhold en content creator skal lave. Men frygt ej, en content creator kan lave næsten alt.

En content creator kan lave alt muligt form for indhold. Det kan være lige fra videoer, blog, nyheder, billeder, lyd, tekst, opdateringer på sociale medier og meget mere. Det afhænger meget af, hvordan den virksomhed eller de personer som de arbejder for, vil markedsføre sig, i forhold til hvilken form for indhold en content creator skal lave. Men frygt ej, en content creator kan lave næsten alt.

Det er meget svært at svare på. Det afhænger meget af, hvilken form for indhold der skal laves, om det bare er til et enkelt projekt, eller om du skal bruge en content creator over en længere periode

Hvor meget koster content creator?

Prisen på en content creator afhænger meget af, om de kun skal hyres til en enkelt opgave, eller skal hyres over en længere periode. Slå din opgave op på Pinploy, og accepter det bud der passer bedst til dit budget.

Hvordan bliver man content creator?

I første omgang, skal man bare brænde inde med nogle idéer til markedsføring for en virksomhed. Men nogle gode råd er, at man skal kende sit publikum, og have viden om hvem det er man kommunikerer til. Man skal også bruge reklameplatforme til at promote sine platforme, og være klar på at dele det på diverse sociale medier og så skal man holde øje med sin udvikling, og der hvor man har fejlet, så man kan lære af det.

Skal en content creator eje sit eget udstyr?

En content creator behøver nødvendigvis ikke have sit eget udstyr til f.eks videoproduktion, men det er altid en god idé at investerer i sit eget udstyr. På den måde ved du, hvad det er du bruger, du kender indstillingerne og resultatet bliver bedre.

Skjul Tekstforfatter & content creation spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en tekstforfattere

Content der matcher dit brand

Når du hyrer en content creator, hyrer du en person, som kan lave video, blogpost, styre sociale medier og meget mere, og få det til at gå i synk med, hvordan det er du gerne vil brande dig selv, eller hvad end det er din content creator laver indhold til.

Fokuserer på din målgruppe

Når du hyrer en content creator, får du en person som har fuldstændig styr på målgrupper, og ved hvem de kommunikerer til, og derved kan tilrettelægge deres producerede indhold efter det.

Rådgivning

Med en content creator, kan du få rådgivning i, hvilken slags indhold, der vil passe godt til dit brand, og hvordan man fanger brugernes opmærksomhed. De kan også tilføje personlighed til dit brand.

Markedsføring

En content creator kan give dig et nyt syn på din markedsføringsplan, og rådgive dig i, hvilke platforme det vil være bedst at markedsføre sig selv på, i forhold til målgruppen.

Høj kvalitet

Med en content creator, får du indhold af høj, professionel kvalitet. Hvad enten der er skriftligt eller video indhold.

Hvorfor skal du booke en Tekstforfatter & content creation?

En content creator kan rådgive dig, i målgrupper, platforme og hvilken form for indhold du burde benytte dig af, for at få det største udbytte. De kan også tilføje både historie og personlighed til dit brand, så det bliver mere relaterbart for din målgruppe. Ved at hyre en content creator, får du indhold af professionel kvalitet, som i sidste ende kan hjælpe med at genererer profit, og få flere brugere til at interagerer med dit brand, virksomhed eller hvad end du vil have promoveret. På Pinploy kan du nemt hyre en content creator. Opret din opgav, og find det bud, der passer, bedst til dit budget. Så er du klar til at skabe noget indhold.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Tekstforfatter & content creation services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt