dansk

Hyr en Transport hjælper i Albertslund

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Transport hjælpere i Albertslund

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Transport hjælpere til alle dine behov

Flytning af møbler

Transport af købte genstande

By til by levering

Transport af store artikler

Andet…

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste Transport hjælpere i Albertslund

Opgaveejer for løst opgaver online

Eren C.

Albertslund

Seneste Anmeldelse

"Eren og hans ven Frederik gjorde et fantastisk stykke arbejde da de hjalp mig med at flytte og samle mit skab. Det var en hård omgang, men de var simpelthen så hjælpsomme og høflige, kom til tiden og de passede rigtig godt på mine ting. Den varmeste anbefaling herfra! Jeg håber at jeg får brug for dem igen en anden gang 😃🙌🏻"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Malthe G.

Albertslund

Seneste Anmeldelse

"Godt arbejde med lidt hård beton."

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

De seneste Transport hjælpere anmeldelser

De seneste Transport hjælpere anmeldelser

comment.user?.profileImg

Meget søde mand, super godt arbejde. Og god kommunikation, jeg anbefaler meget :-)

Flytte dobbelt seng fra stue til 1. sal

1.500,-

comment.user?.profileImg

Supergod og behagelig service - som jeg klart vil anbefale.

Chauffør og varebil til flytning

450,-

comment.user?.profileImg

Supergod og behagelig service - som jeg klart vil anbefale.

Chauffør og varebil til flytning

450,-

comment.user?.profileImg

Nicolai har udført opgaven til fulde. Han havde bare styr på det hele: transport, afmontering, installering af ny opvaskemaskine og bortskaffelse af gammel opvaskemaskine. Nicolai leverede professionelt både fagligt og med godt humør fra start til slut. Han imponerede min far, som er svær at gøre tilfreds, hvad angår godt håndværk :) Det er første gang jeg har prøvet pinploy på vegne af mine forældre og føler mig så heldig at Nicolai leverede den bedste oplevelse. Så kan varmt anbefale Nicolai, tror han bliver svær at overgå :)

Transport

800,-

comment.user?.profileImg

Ali has been quite helpful with the transport of the bulky items back to IKEA. He is friendly and cheerful person. He is also an expert electrician and can design the interiors. I highly recommend him.

Transport

550,-

comment.user?.profileImg

Eren og hans ven Frederik gjorde et fantastisk stykke arbejde da de hjalp mig med at flytte og samle mit skab. Det var en hård omgang, men de var simpelthen så hjælpsomme og høflige, kom til tiden og de passede rigtig godt på mine ting. Den varmeste anbefaling herfra! Jeg håber at jeg får brug for dem igen en anden gang 😃🙌🏻

Jeg skal flytte til en anden opgang på samme gade og har brug for to handymen som kan hjælpe

1.800,-

Gennemsnitspris på Transport hjælpere

380 - 500 kr.

Lav

380,-

Median

400,-

Høj

500,-

Transport hjælper opgaver i Albertslund

Afhentning 2 møbler

Ålborg

1. apr. 2022

1 sovesofa og 1 spisebord mellemstørrelse afhentes på 3. Sal Gravensgade, Ålborg, og køres på genbrugsplads

Flyttehjælp

1.000,-

Albertslund

30. sep. 2021

Skal have flyttet en høj fryser (ca h:185, b:60,d:60) fra bispehusene , Albertslund i kælderen til hændelsvej 2. Sal (sydhavnen)ind i et værelse. Kræver nok 2 personer eller en trapperobot. Gerne snarest muligt.

Sofa til storskrald

Albertslund

30. mar. 2021

2 personers sofa skal afhentes og afleveres til storskrald Medbring selv trailer og musklerne til og bære da jeg ikke hjælper 🤗

Relevante Transport hjælpere spørgsmål

Hvorfor er det bedre at få flyttehjælp end at gøre det selv

Professionelle flyttehjælpere, vil hjælpe med at pakke og transportere dine møbler korrekt. Ved at det gør det korrekt, så undgår du de skader, der normalt opstår ved en flytning. En erfaren transporthjælp, har også de rette værktøjer til at yde en god flyttehjælp.

Vil min flyttehjælp hjælpe mig med at samle mine møbler igen?

Hvis du ønsker, så kan din flyttehjælp også hjælpe dig med at samle dine møbler igen. Det er dog ikke alle der gør det, så når du hyrer en flyttehjælp på Pinploy, så hør lige om de kan hjælpe dig med at samle dine møbler igen.

Hvor tidligt skal jeg booke min flyttehjælp?

Jo tidligere du slår en opgave op om flyttehjælp, jo flere tilbud kan du nå at indsamle. Book din flyttehjælp gerne 4-8 uger før flytningen skal ske. Flyttehjælp kan dog også godt bookes hurtigt, hvis dette ønskes

Hvordan betaler jeg min flyttehjælp?

Ved at booke din flyttehjælp på Pinploy, betaler du direkte over Pinploy, og du undgår at håndtere betaling på selve dagen, og du kan bare slappe af og nyde din flyttehjælp.

Skal jeg selv medbringe værktøj til min flyttehjælp?

Du behøver nødvendigvis ikke at medbringe dit eget værktøj til din flytning. Din flyttehjælp kan nemt medbringe deres eget værktøj. Du skal bare informere om, størrelsen på dit hjem, eller hvilke former for ting det er du gerne vil have flyttet. På den måde kan din flyttehjælp forberede sig, og tage det rigtige værktøj med til din flytning.

Skal jeg hjælpe min flyttehjælp?

Det afhænger meget af, om hvilken flyttehjælp du har slået op. Hvis du kun ønsker transport, skal du pakke dine ting, eller finde dem frem inden flyttehjælpen ankommer. Du kan også booke en flyttehjælper til nedpakning og flytning af dine ting.

Skjul Transport af genstande spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Transport hjælpere

Hvis du flytter ud eller sælger møbler, er vores flyttehjælpere her for at hjælpe! Flyttehjælp inkluderer demontering og pakning af små og store genstande i dit hjem, for derefter at flytte det til en ny ejendom. Derefter kan de pakke ud og samle de ting du har fået flyttet i dine nye lokaler. Pinploy forbinder dig med pålidelige flyttehjælpere i nærheden af dig. Uanset om du har brug for hjælp til at fjerne møbler eller kompliceret udstyr, kan du finde overkommelige flyttehjælp på vores platform. Her er en oversigt over fjernelsestjenester, du kan bestille på Airtasker.

Nedpakning og adskillelse

En flyttehjælp kan hjælpe med at skille dine møbler ad, pakke dem ned, og gøre dem klar til at flytning. En flyttehjælp kan hjælpe med at skille diverse møbler ad som f.eks senge, skabe, borde og reoler. Udover dette kan din flyttehjælp også skille terrassemøbler, gyngestativ og grilludstyr.

Møbel demontering

Flyttehjælp inkluderer demontering af dine møbler og nedpakning af dem, og gjort dem klar til transport. Ansæt en erfaren flyttehjælp igennem Pinploy. Vi hjælper dig med at finde flyttehjælpere, der ved, hvordan du pakker dine møbler kompakt og sikkert. Demontering af møbler dækker alle typer møbler som senge, skabe, borde og reoler. Yderligere kan fjernelsesforkæmpere også adskille dine andre møbler. Disse varer inkluderer udendørs spisesteder, gyngesæt og endda dit grilludstyr.

Demontering af fitnessudstyr

Demontering af fitnessudstyr kan være mere kompliceret end at flytte. Opgaven kan omfatte elektrisk udstyr, ekstra tunge dele og små komponenter. Flyttehjælp hyret hos Pinploy kan håndtere denne komplekse opgave. Vores flyttehjælp kan adskille motionscykler, løbebånd, crosstrainere og andet fitnessudstyr.

Transport af møbler og fitnessudstyr

De fleste flyttehjælpere kan tilbyde flyttehjælp via bil, varevogn eller lastbil. Når du opretter en opgave gennem Pinploy, skal du angive størrelsen og antallet af de ting du skal have flyttet. Der er flyttehjælp, der specialiserer sig i levering af garderobeskabe og mange andre typer møbler og transport af udstyr. Det er nemt at finde flyttehjælp på vores platform. Bare opret din opgave og få gratis tilbud fra flyttehjælp i nærheden af dig.

Fjernelse

Bortset fra flyttehjælp tilbyder Pinploy også fjernelse til dine andre flyttebehov. Med fjernelse fra Pinploy kan du få bortskaffet ting, du ikke længere har brug for. Du kan endda booke en slutrengøringsrengøring gennem vores platform for en grundig rengøring.

Hvorfor skal du booke en Transport af genstande?

At flytte til et nyt hjem er altid en spændende oplevelse. Men at skulle organiserer en flytning kan være en utrolig stresfuld oplevelse, med alle de tunge luft og alle de ting der skal skilles ad. Spar dig selv alle problemer ved at hyre flyttehjælp. Flyttehjælp fra Pinploy kan få orden på tingene og håndtere de kedelige opgaver for dig. Med Pinploy kan du samle så mange tilbud som muligt til din flyttehjælpsopgave. Uanset hvor du befinder dig, kan du finde pålidelige flyttehjælp i nærheden af ​​dig. Vores Pinployees kan også tilpasse deres hjælp baseret på dine behov og budget. Uanset om du bestiller uger i forvejen eller med kort varsel, kan vi hjælpe dig med at finde en tilgængelig og pålidelig flyttehjælp.

Pinploy gør det nemt at finde en Transport hjælper i Albertslund til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien Transport hjælper. Andre brugere fra Albertslund fandt for eksempel en dygtig og billig Transport hjælper til at hjælpe med opgaver som: ”Afhentning 2 møbler” og ”Flyttehjælp”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige Transport hjælpere i Albertslund, blandt byens 27.666 indbyggere i postnummer/postnumre: 2620.

Prisen på opgaver indenfor kategorien Transport af genstande kan variere efter dine behov. De fleste opgaver i denne kategori modtager dog som regel uforpligtende tilbud i prislejet 380,- til 500,- kr.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Transport af genstande services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt