dansk

Hyr en entertainer

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Entertainere nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Entertainere til alle dine behov

Underholdning til begivenhed

Klovne

Sangere

Komikere

Og meget mere..

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste Entertainere

Opgaveejer for løst opgaver online

Lisa P.

Skødstrup

Om

Lisa P. udfører opgaver indenfor Underholdning

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Mille C.

Rønde

Om

Mille C. udfører opgaver indenfor Underholdning

Verificeringer

bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Mette T.

Om

Mette T. udfører opgaver indenfor Underholdning

Verificeringer

pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

entertainer opgaver

500 balloner i farverne turkis, rød og pink. De skal monteres i kanabyen:)

3.000,-

Fredericia

9. jun. 2022

Vi holder et arrangement der hedder Verdens Vildeste Brobyggere i kanalbyen i Fredericia d. 10 juni. Der kommer en helt masse mennesker, og til den lejlighed vil vi meget gerne have balloner, som både skal kunne stå selv på jorden med vægt (i et bundt), og kunne bindes på ting i bundter. Vi vil enormt gerne høre et bud på hhv. 500 og 1000 balloner

Ansigtsmaler til børn

3.500,-

Aarhus C

27. maj 2022

Jeg arbejder for sædbanken Cryos og vi skal deltage med en stand til Århus Pride d.28.maj. Vi vil meget gerne kunne tilbyde ansigtsmaling til børnene og måske også et Pride flag på kinden til de voksne. Tidsrum: 13.30 og 2-3 timer frem.

Underholdning

1.200,-

København S

28. apr. 2022

Underholdning til fødselsdag. Ville være lækkert med nogle ballondyr / ballonworkshop

Ballonmand/dame

1.500,-

København S

28. apr. 2022

Vi har brug for en der kan lave ballondyr. Intet fancy eller kompliceret. Bare nogle ballondyr, og det er det. Til fødselsdag på fredag omkring kl 20-21

Underholdning søges

1.200,-

København V

25. feb. 2022

Den 26 februar afholder vi polterabend: Det er min mission at gøre dagen til noget helt særligt, og hvis du er ledig i tidsrummet 17:30-20 kan det være det lige præcis er dig vi leder efter. Har du et skørt talent, kan "100 banke banke på jokes" eller kan komme på et andet indsalg der tilnærmelsesvist kunne betragtes som underholdning, så skriv en besked god stemning og et latternemt publikum er garanteret Vi er 13 personer og lokationen er i central københavn *hvis der skal bruges en frivillig er det et krav at det bliver gommen

2 personer sminket som skellet til halloween

Nyborg

28. okt. 2021

Min kæreste og jeg skal til halloween fest lørdag d 30 - vi skal sminkes som skellet i ansigtet - nogen der kan hjælpe os??

Klovn ballon kunstne

300,-

Odense C

1. okt. 2021

I would like to find danish speaker klown for kid birthday in Odense for one or two Hour maximum in Odense

Underholdning til begivenhed

5.000,-

Svendborg

23. jul. 2021

Party for around 60 people (Danish). Event - two people celebrating their birthdays (both are Danish, father and son). I want to find an Danish speaking entertainer for 2-3 hours, who would be able to entertain the guests with some activities (f.e. Competitions or something like this) (but gusts are still supposed to be able to eat). I will provide more details if needed. 24 of July, Svendborg

Relevante Entertainere spørgsmål

Hvorfor hyre en entertainer?

En entertainer ansættes til at optræde for et publikum. De kan bruge kostumer, make-up og rekvisitter til at omdanne sig til figurer eller optræde med musik, dans eller andet. En entertainer kan yde underholdting til fest, underholdning til konfirmationer eller andre former for festlige lejligheder.

Hvor meget koster det at hyre en entertainer?

Prisen på en entertainer kan variere meget. Det afhænger meget af, hvilken slags entertainer det er, hvilken festlig lejlighed det er og lokationen .Hyr en entertainer via. Pinploy og spørg den individuelle entertainer, hvor meget de tager for en optræden.

Hvor lang tid tager en normal underholdning?

Længden af underholdning, afhænger meget af, hvilken slags underholdning det er. Men det mest normale tidsestimat en entertainer underholder i er 2-4 timer.

Hvilket udstyr skal jeg sørge for at have til min entertainer?

Din entertainer har muligvis brug for adgang til strøm og lidt plads til at opsætte. Afhængigt af deres underholdningstype kan de anmode om en stol og et bord, adgang til vand eller ly, hvis begivenheden er udendørs.

Hvad er det gode ved at hyre en entertainer?

En stor fordel ved at hyre en entertainer er, at de vil gøre din begivenhed ekstra speciel og giver gæsterne en oplevelse de ikke vil glemme. Din entertainer hjælper med at skabe en festlig atmosfære, tilskynde publikums deltagelse og får din begivenhed skille sig ud.

Hvad er nogle forskellige typer af entertainere?

Populære underholdningstyper inkluderer børneunderholdere, festunderholdere, klovne, musikere, skuespillere, dukketeater, dansere, kunstnere og tryllekunstnere. De kan både leverer underholdning til konfirmationer, brylluper og helt almindelige fester.

Skjul Underholdning spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Entertainere

Når du hyrer en entertainer til din fest eller begivenhed, så giver du med garanti gæsterne en oplevelse de sent vil glemme. Udover det får du også et lille frirum til rent fraktisk at slappe af, og ikke stresse over om festen kører som den skal. Her er nogle andre gode ting, ved at hyre en entertainer:

Underholdning til alle typer arrangementer

Lokale entertainere kan tilføje et specielt element til din fest, virksomhedsarrangement, børnefest eller kulturelle begivenhed. De kan tilføje musik, sjov, magi og aktiviteter for at skabe en sjov og engagerende atmosfære for dine gæster.

Ansigtsmaler/ballonkunstner

Når du ønsker at ansætte en entertainer til børn, kan du næsten ikke komme udenom en ballonkunstner og/eller ansigtsmaler. De medbringer deres eget udstyr, værktøj og forsyninger og bliver klar, før børnene ankommer til festen eller begivenheden. De foretager deres egen opsætning og rydder op, når de er færdige. Dine børns entertainere arbejder muligvis hele din fest eller måske kun i 30-60 minutter imellem andre aktiviteter. Alt dette kan aftales med den individuelle entertainer.

Tryllekunstner

Når du hyrer en entertainer, kan du hyre en tryllekunstner. Din tryllekunstner vil medbringe alt deres udstyr og blive sat op i forvejen og forblive i karakter, når som helst en gæst nærmer sig. De laver en række tricks som en del af et magisk show, som kan omfatte forsvindende tricks, korttricks, illusioner og mere.

Klovn

Når du hyrer en entertainer på Pinploy, har du rig mulighed for at hyre en klovn. En klovn bruger hele begivenheden på at opføre sig i karakter for at underholde og fortrylle dine gæster.

DJ/musiker

Hver begivenhed har brug for musik, så hvorfor ikke forstærke tingene med live musikere? Rør følelser med en talentfuld sækkepibe, traditionelle trommeslagere eller en folkelig guitarist og sanger. Eller få en DJ til at blande nogle af de nyeste hits og få gang i dansegulvet.

Hvorfor skal du booke en Underholdning?

Uanset om det er til et bryllup, firmaarrangement, fest eller konfirmation, vil booking af en entertainer hjælpe med at underholde dine gæster En entertainer kan tage presset af, når du organiserer eller er vært for en begivenhed. De holder dine gæster optaget og underholdt og giver dig fri til at organisere, og administrere andre aspekter af din begivenhed.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Underholdning services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt