dansk

Hyr en vasketøjs ekspert

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra vasketøjs eksperter nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Vasketøjs eksperter til alle dine behov

Rens af vasketøj

Afhentning

Strygning

Dampning

Trykrens

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste vasketøjs eksperter

Opgaveejer for løst opgaver online

Torben H.

København K

Seneste Anmeldelse

"Det startede godt, men sluttede skidt. Da jeg lagde min opgave op var Torben hurtig til at tage kontakt og forhandle pris, som jeg accepterede. Kort efter var vi dialog om detaljerne for det ønskede arbejde. Han var responsiv på skrift og opkald. Så langt så godt. Jeg får på instruks købt nogle nødvendige ting i Jem & Fix og får dagen efter besøg af Torben. I forbindelse med arbejdet får jeg ødelagt to stole, da han står på dem for at sætte mine lamper op. I forbindelse med ophængning af mit 3 meget lange maleri, siger han, at det kun er nødvendigt med skruer til 2 ud af de 3 ophæng på bagsiden. Da han skal sætte det op vælter billedet og rammer med den sorte træramme ind i min hvide væg. Rammen får desværre et synligt mærke / skade. Min hvide væg tager ligeledes skade. Torben siger, at han beklager, men det er ikke noget problem fordi han vil komme forbi en af de kommende dage og udbedre skaden. To dage senere kommer jeg hjem fra arbejde og billedet er faldet ned i den ene side. Dette var ikke sket, hvis det var hængt op på 3 skruer, som der er forberedt til på bagsiden. Rammen på billedet får en skade og karmen ved gulvet en større skade. Jeg skriver til Torben og spørger, om det er noget han kan kigge på og fikse, når han kommer forbi for at lave min væg. Dette skriver jeg om fredagen, hvor jeg kan se, at beskeden også er læst. Nogle dage senere har jeg stadig ikke fået svar og jeg skriver endnu en besked - som han også ignorerer. Jeg står nu tilbage med en del større skader efter at have haft besøg og selvom han virkede flink og kompetent har han nu valgt at ignorere mig - selvom han lovede at udbedre de skader han har lavet i forbindelse med sit arbejde. Alt i alt en rigtig øv oplevelse, der ellers startede ud så godt. Jeg må advare andre mod at benytte Torben til deres opgaver."

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Karina B.

Tølløse

Seneste Anmeldelse

"Perfekt arbejde Ringer helt klart til dem igen"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

vasketøjs ekspert opgaver

Hente en skjorte og sørge for den strøget til kl 13:00 AFLEVERERT I HØJBJERG

1.200,-

Højbjerg

21. jun. 2022

Jeg skal have hentet en hvid oxford Ralph Lauren skjorte i xl fra byen den skal være strøjet og så skal den leveres på Saralyst alle 52 inden kl 13:00 Hvem kan påtage sig den opgave

Husholderske

Mariager

1. apr. 2022

Inden du svarer på dette opslag, vil jeg bede dig om at læse det hele igennem først – for det er ikke kun rengøring, det handler om - vi mangler en egentlig husholderske. Vi har blandt andet behov for hjælp til rengøring. Cirka 2 timer om ugen. Men det kan aftales nærmere.Du skal kunne lide at gøre rent og have forstand på det. Og du skal være selvkørende – altså selv kunne se, hvor det er tiltrængt samt lave en plan, så alt bliver gjort løbende. Herunder også vinduespolering og -vask. Udover rengøringen har jeg også behov for, at du kan tage dig af tøjvask, daglige indkøb og ind imellem forberede aftensmad. Jeg har to teenage børn, med fritidsaktiviteter, der når jeg har sene møder med arbejde, kan have brug for at blive hentet eller bragt til disse. Vi har også en lille charmerende hund, så det er nødvendigt, at du kan lide/tåle hunde.Som person skal du være glad og hjælpsom. Jeg har ikke nogen specifikke krav til hverken køn eller alder – det afhænger mere af hvordan du fungerer i relation til familien. Og naturligvis dine evner til at løse de ønskede opgaver. Vi er som familie nemme at omgås, og tager tingene med et smil. Mht. afregning aftales det, når det bliver aktuelt, men du må gerne skrive, hvis du har en timepris, som gælder for dig.Hvis du byder ind på opgaven, må du meget gerne skrive “Fjong” aller først i din besked. For så ved jeg, du har læst det hele igennem. Skrives kodeordet ikke, frasorteres din henvendelse med det samme.De bedste hilsnerPil

Rengøring 1 gang ugentligt helst hverdagene

Valby

1. apr. 2022

Vi er en travl lille familie med 2 små piger på 3 år og 1 1/2 år. Vi bor i en 96 kvadratmeter lejlighed. Vi har brug for sød og mild person som kan hjælpe med rengøring (vasketøj og gulvvask samt rengøring af køleskab og bad engang imellem). Det er 1 gang om ugen til at starte med. Du skal være fleksibel, imødekommende og stabil :) hvis du også har erfaring som babysitter er det et plus. Glæder mig til at hører fra jerBedste hilsner Catherin

rengøring,vasketøj handle ind

Helsingør

1. apr. 2022

handle dagligvare

Husholderske søges

Allerød

1. apr. 2022

Husholderske søges til rengøring, vasketøj, skift af sengetøj og andre huslige opgaver. Vi leder efter en moden kvinde, som kunne tænke sig at hjælpe vores familie i en travl hverdag de næste år. Tillid, grundighed og punktlighed er vigtigt for os.Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn på 0 og 3 år samt hveranden weekend også 2 børn på 4 og 14. Det vil være behov for 4-6 timer om ugen - muligvis mere på sigt. Og på sigt når vi kender dig bedre vil det måske blive aktuelt med pasning/afhentning af børn fra institution (gåaftstand). Vi bor 1, 2 km fra S-togsstationen.

Ugentlig hushjælp 3 timer

Humlebæk

1. apr. 2022

Familie på 6 søger en hushjælp til at varetage den ugentlige rengøring og lægge vasketøj sammen. Du skal kunne komme indenfor tidsrummet 9-15 en hverdag. Vi foretrækker 1x 5 timer per uge, men er åbne for andre muligheder. Ingen firmaer! Det vil være rart hvis du kan tale dansk eller engelsk nogenlunde.

Rengøring af parcelhus

Tommerup

1. apr. 2022

Rengøring af 130kvm, 2 badeværelse (minus brusenicher) stue, køkken, gang, bryggers. Jeg rydder de fleste overflader/gulvet, så der er klar til afstøvning, støvsugning og gulvvask. Hvis muligt må der gerne lægges vasketøj sammen også. Ønsker en erfaren kvinde til jobbet.

Rengøring og tøjvask hver weekend

Esbjerg

1. apr. 2022

Rengøring af lejlighed på 80 kvadratmeter, samt tøjvask.

Hus 300 kvm alm.rengøring 1 x pr uge

Ørbæk

1. apr. 2022

gulvvask-støvsugning-opvask-tøjvask-rede seng.

Hushjælper søges til madlavning, tøjvask, strygning, opvask og rengøring

Gentofte

1. apr. 2022

Vi er en familie på en voksen, to teenagepiger og en hundehvalp som søger en hushjælp til at aflaste 2-3 timer hver dag med følgende opgaver:Madlavning efter opskrifterTømme/fylde opvaskerVaske tøj, hænge vasketøj op, strygningLettere rengøring (støvsuge, ordne badeværelse, rengøre borde, etc.)Vande blomsterEtc.

Ugentlig rengøring hos børnefamilie

Kolding

1. apr. 2022

Hej Vi er en børnefamilie i Kolding, der søger en fast ugentlig rengørings/hushjælp. Vores store dreng er 2 år og vores lille dreng er 3 mrd. Hvis du vil lægge vasketøj sammen og vande blomster kunne det muligvis også have interesse. Mvh Anders og Ida

Fast rengøring på østerbro

København Ø

1. apr. 2022

Vi søger ny rengøringshjælp. Opgaven består i basis grundig rengøring samt at vasketøj der gives 300 kr. Per gang. Vi søger en grundig, stabil og venlig hjælp til vores hytte på cirka 75 kvm. Den ligger på indre Østerbro tæt på søerne :) Øvrige detaljer mm. kan vi lige skrives ved om . Erfaring med tøjvask og grundighed er vigtigt. Send med gerne en besked, hvis det kunne have interesse. Mvh Amanda

Søger ugentlig rengøring

Risskov

1. apr. 2022

Hej! Vi søger ugentlig rengøring til 130 kvm. Heraf støvsugning, gulvvask, tøjvask, toiletrensning, afstøvning osv. Smid gerne din timepris herpå.

Hus-alf søges til oprydning, tøjvask, rengøring, pudsning af vinduer indvendigt

Birkerød

1. apr. 2022

Vi er en familie på 2 voksne, en pige på snart 4 år, en pige på snart 7 år og en dreng på 13 år (han er her hver anden uge). Vi har 154 kvadratmeter hus og vil gerne have en fast person til at komme 2 gange om ugen i 3 timer i dagtimerne og sørge for oprydning, vaske tøj, lægge tøj sammen og gøre rent. Vi har delt rengøringen op, så det kun er en del af huset hver gang. Du skal dog kunne tænke selv og være villig til at justere planen, så her altid er rimeligt pænt alle steder.

Rengøring/hushjælp

København S

1. apr. 2022

Familie på 5. Søger hjælp til rengøring, vasketøj, oprydning fast x 1/uge og evt. mere efter aftale

Husholdningshjælp til børnefamilie

Aalborg

1. apr. 2022

Hjælp til husholdning for børnefamilie. Primære opgaver som rengøring og tøjvask. Fleksibel efter behov. Børnepasning ikke en del af opgaven.

1x 5 timer pr uge

Ørbæk

1. apr. 2022

alm. rengøring, tøjvask, sengeredning,støvsugning etc. hus ca. 290 kvm halvdelen er kontor. jeg har hund så det skal være en der kan lide hunde :-)

Oprydning, tøjvask og let rengøring - 2 el. 3 gange om ugen

FREDERIKSBERG C

1. apr. 2022

Familie på 6 søger hjælp til oprydning, tøjvask og let rengøring. Arbejdet består i:-Rydde op efter morgenmadenoTage ud fra/sætte i opvaskemaskinenoTørre spisebord og stole afoLet opvaskoRengøring af køkkenvask-OprydningoStille legetøj, puder m.v. på plads efter behov-TøjvaskoOrdne, sortere og lægge vasketøj på pladsoLet strygning (ikke skjorter)-Diverse rengøringoStøvsuge (let) i køkken, spisestue og stuenoRengøre toilet og håndvaskoEfter nærmere aftale: rengøring af køleskab, skuffer og lignende. Det er et krav, at du taler dansk eller engelsk, og det vil være positivt, hvis du bor tæt på.

Søger hjælp til rengøring

Odense M

1. apr. 2022

Søger hjælp til rengøring, tøjvask og vanding af planter. Du skal være god til at have overblik, og selv være proaktiv når du finder ting som du kan hjælpe til med.

Søger hushjælp 2 gange om ugen

Skodsborg

1. apr. 2022

Hej Vi er en travl familie i Skodsborg som søger hjælp 2 gange 4 timer om ugen. Opgaver som rengøring, tøjvask, strygning, oprydning, madlavning, gå med hunden, afkalke kaffemaskinen, pakke indkøbsvarer ud mm. Primært rengøring og strygning🙏🏻 Håber du findes derude 😃😃Dbh Jannie og Martin

Relevante vasketøjs eksperter spørgsmål

Hvad skal jeg forberede inden en vasketøjsservice?

Før vaskedagen skal du sørge for at forberede alt det beskidte tøj i en pose, vasketaske eller forseglet plastpose. Kontroller alle lommer, og fjern alt der kan ødelægge stoffet. Du kan også adskille de hvide genstande fra de farvede og lægge dem i forskellige poser. Endelig skal du sørge for ikke at blande det sarte tøj med det almindelige, for at undgå skader.

Inkluderer tøjvask også strygning?

I nogle tilfælde, ja. Selvom du stadig skal bekræfte det med din Pinployee. Hvis du har brug for hjælp til at stryge dit tøj, er du velkommen til at fortælle dem det, så de kan forberede alt på forhånd. Strygning eller presning fjerner ikke kun krøller og foldninger, men hjælper også med at blødgøre tøjet, så det bliver mere behageligt at have på. Strygetøj hænges typisk i bøjler og leveres med det samme til dit hus eller et bestemt sted.

Hvor lang tid tager en vaskeservice normalt?

Den nøjagtige tidsramme afhænger af den vasketøjsservice, du har brug for, samt hvilke inkluderinger du medvalgt. Normalt kan vi få alt gjort på få timer, lige fra at afhente varerne og bringe dem i et pålideligt vaskeri til at levere dem til dit hus. For større mængder vasketøj kan det tage længere tid at gennemføre processen, selv en dag. Du er velkommen til at bede din Pinployee om et mere præcist estimeret tidspunkt for tjenesten.

Har jeg brug for at levere mit eget vaskemiddel eller produkter til min vasketøjsservice

Du kan, hvis du vil! Tøv ikke med at fortælle din Pinployee hvis du ønsker at de bruger et specifikt vaskemiddel til dit tøj eller sengetøj. Hvis du har produkterne klar, skal du blot overdrage dem til dem, når du afleverer dine varer. Ellers kan du også bede dem om at afhente vaskemidlet i det nærmeste supermarked eller butik.

Skjul Tøjvaskning spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en vasketøjs eksperter

At vaske tøj kan være sådan tidskrævende og kedeligt husarbejde, især for dem der lever et travlt liv. Pinploy tager byrden af dette kedelige job, så du kan fokusere på vigtigere ting i livet. Du skal bare sende din opgave, og bestille den bedst bedømte vasketøjsservice i nærheden af dig, så vil din valgte Pinployee ankomme til dit sted så hurtigt som nødvendigt. Vi accepterer og behandler næsten envher anmodning om vasketøjsservice, men her er nogle af de mest almindelige opaver, du kan bestille gennem os:

Vask og fold tøj

Vores vask og fold vasketøjsservice er nøjagtigt, hvordan du forestiller dig det: dine vasketøjsprodukter vaskes, tørres og foldes. Efterlad vasketøjet til vores pålidelige Pinployees, så du kan nyde dine weekender og slappe af i din fritid. Alt du skal gøre er at samle alt dit beskidte tøj, lagener og håndklæder i en pose eller taske, og aflevere det til din Pinployee. Informer dem om den vaskecyklus, du foretrækker, og du kan stole på resten af dem! Den bedste del? De kan også levere dit friske tøj pænt foldet og organiseret, så du bare kan placere dem direkte i dit skab eller opbevaringsbokse.

Renseri

Frakker, læder og silke bør aldrig vaskes med en almindelig vaskemaskine. Sådanne sarte ting kræver en mere specialiseret behandling såsom renseri. Vi accepterer næsten enhver anmodning om renseri, fra dyner og gardiner til brudekjoler og endda tørrensning samme dag. Angiv den service, du har brug for, når du sender din opgave, så vi kan forbinde dig med en egnet vaskeekspert, der passer til dine behov.

Tøjvask samme dag

Har du brug for en frakke, et par bukser eller et sæt nye lagner, men har ikke tid til at gå over til den nærmeste tøjvaskbutik? Intet problem! Book vores vaskeservice samme dag, og få dit beskidte tøj behandlet inden dagen er omme. Vores Pinployees indsamler, behandler og leverer dem tilbage til din placering, så du ikke behøver at bekymre dig om at afhente dit tøj selv. Hvis du allerede er presset med tid, kan vi også levere næste dag og aflevere dit rene tøj som det første om morgenen.

Anbefalede artikler indenfor Tøjvaskning

Hvorfor skal du booke en Tøjvaskning?

Pinploy kan være din livredder når du har for travlt til at klare dine tøjopgaver. Skal du til en festlighed men skal arbejde hele dagen, eller har bunker af tøj der skal vaskes, men er ikke hjemme hele weekenden? Intet problem. Opret en opgave på vores platform og modtag kort efter, adskillige tilbud der kan ordne det for dig. I stedet for blot at efterlade dit tøj i butikken, kan din Pinployee overvåge og kontrollere tøjet for at sikre, at der ikke sker nogen skade under hele processen. Du kan også anmode om dit foretrukne vaskemiddel og produkter, så du ved, at stofferne behandles nøjagtigt, som du vil have det. Nævn eventuelt om der er specifikke ting som skal vaskes på en speciel måde, især vigtigt, hvis vaskemærket er nedslidt.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Tøjvaskning services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt