dansk

Hyr en vasketøjs ekspert på Amager

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra vasketøjs eksperter i Amager

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Vasketøjs eksperter til alle dine behov

Rens af vasketøj

Afhentning

Strygning

Dampning

Trykrens

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste vasketøjs eksperter på Amager

Opgaveejer for løst opgaver online

Ivalu C.

København S

Om

Ivalu C. udfører opgaver indenfor Tøjvaskning

Verificeringer

ID verificeret
pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

vasketøjs ekspert opgaver på Amager

Rengøring/hushjælp

København S

1. apr. 2022

Familie på 5. Søger hjælp til rengøring, vasketøj, oprydning fast x 1/uge og evt. mere efter aftale

Relevante vasketøjs eksperter spørgsmål

Hvad skal jeg forberede inden en vasketøjsservice?

Før vaskedagen skal du sørge for at forberede alt det beskidte tøj i en pose, vasketaske eller forseglet plastpose. Kontroller alle lommer, og fjern alt der kan ødelægge stoffet. Du kan også adskille de hvide genstande fra de farvede og lægge dem i forskellige poser. Endelig skal du sørge for ikke at blande det sarte tøj med det almindelige, for at undgå skader.

Inkluderer tøjvask også strygning?

I nogle tilfælde, ja. Selvom du stadig skal bekræfte det med din Pinployee. Hvis du har brug for hjælp til at stryge dit tøj, er du velkommen til at fortælle dem det, så de kan forberede alt på forhånd. Strygning eller presning fjerner ikke kun krøller og foldninger, men hjælper også med at blødgøre tøjet, så det bliver mere behageligt at have på. Strygetøj hænges typisk i bøjler og leveres med det samme til dit hus eller et bestemt sted.

Hvor lang tid tager en vaskeservice normalt?

Den nøjagtige tidsramme afhænger af den vasketøjsservice, du har brug for, samt hvilke inkluderinger du medvalgt. Normalt kan vi få alt gjort på få timer, lige fra at afhente varerne og bringe dem i et pålideligt vaskeri til at levere dem til dit hus. For større mængder vasketøj kan det tage længere tid at gennemføre processen, selv en dag. Du er velkommen til at bede din Pinployee om et mere præcist estimeret tidspunkt for tjenesten.

Har jeg brug for at levere mit eget vaskemiddel eller produkter til min vasketøjsservice

Du kan, hvis du vil! Tøv ikke med at fortælle din Pinployee hvis du ønsker at de bruger et specifikt vaskemiddel til dit tøj eller sengetøj. Hvis du har produkterne klar, skal du blot overdrage dem til dem, når du afleverer dine varer. Ellers kan du også bede dem om at afhente vaskemidlet i det nærmeste supermarked eller butik.

Skjul Tøjvaskning spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en vasketøjs eksperter

At vaske tøj kan være sådan tidskrævende og kedeligt husarbejde, især for dem der lever et travlt liv. Pinploy tager byrden af dette kedelige job, så du kan fokusere på vigtigere ting i livet. Du skal bare sende din opgave, og bestille den bedst bedømte vasketøjsservice i nærheden af dig, så vil din valgte Pinployee ankomme til dit sted så hurtigt som nødvendigt. Vi accepterer og behandler næsten envher anmodning om vasketøjsservice, men her er nogle af de mest almindelige opaver, du kan bestille gennem os:

Vask og fold tøj

Vores vask og fold vasketøjsservice er nøjagtigt, hvordan du forestiller dig det: dine vasketøjsprodukter vaskes, tørres og foldes. Efterlad vasketøjet til vores pålidelige Pinployees, så du kan nyde dine weekender og slappe af i din fritid. Alt du skal gøre er at samle alt dit beskidte tøj, lagener og håndklæder i en pose eller taske, og aflevere det til din Pinployee. Informer dem om den vaskecyklus, du foretrækker, og du kan stole på resten af dem! Den bedste del? De kan også levere dit friske tøj pænt foldet og organiseret, så du bare kan placere dem direkte i dit skab eller opbevaringsbokse.

Renseri

Frakker, læder og silke bør aldrig vaskes med en almindelig vaskemaskine. Sådanne sarte ting kræver en mere specialiseret behandling såsom renseri. Vi accepterer næsten enhver anmodning om renseri, fra dyner og gardiner til brudekjoler og endda tørrensning samme dag. Angiv den service, du har brug for, når du sender din opgave, så vi kan forbinde dig med en egnet vaskeekspert, der passer til dine behov.

Tøjvask samme dag

Har du brug for en frakke, et par bukser eller et sæt nye lagner, men har ikke tid til at gå over til den nærmeste tøjvaskbutik? Intet problem! Book vores vaskeservice samme dag, og få dit beskidte tøj behandlet inden dagen er omme. Vores Pinployees indsamler, behandler og leverer dem tilbage til din placering, så du ikke behøver at bekymre dig om at afhente dit tøj selv. Hvis du allerede er presset med tid, kan vi også levere næste dag og aflevere dit rene tøj som det første om morgenen.

Anbefalede artikler indenfor Tøjvaskning

Hvorfor skal du booke en Tøjvaskning?

Pinploy kan være din livredder når du har for travlt til at klare dine tøjopgaver. Skal du til en festlighed men skal arbejde hele dagen, eller har bunker af tøj der skal vaskes, men er ikke hjemme hele weekenden? Intet problem. Opret en opgave på vores platform og modtag kort efter, adskillige tilbud der kan ordne det for dig. I stedet for blot at efterlade dit tøj i butikken, kan din Pinployee overvåge og kontrollere tøjet for at sikre, at der ikke sker nogen skade under hele processen. Du kan også anmode om dit foretrukne vaskemiddel og produkter, så du ved, at stofferne behandles nøjagtigt, som du vil have det. Nævn eventuelt om der er specifikke ting som skal vaskes på en speciel måde, især vigtigt, hvis vaskemærket er nedslidt.

Pinploy gør det nemt at finde en vasketøjs ekspert i Amager til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien vasketøjs ekspert. Andre brugere fra Amager fandt for eksempel en dygtig og billig vasketøjs ekspert til at hjælpe med opgaver som: ”Rengøring/hushjælp”. Med Pinploy kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige vasketøjs eksperter i Amager, blandt byens 210.000 indbyggere i postnummer/postnumre: 2300.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Tøjvaskning services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt