dansk

Hyr en bager

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra bagere nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Bagere til alle dine behov

Kager til fester

Bagværk til udflugter

Dekorerede kager

Cupcakes

Generel hjælp til bagning

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste bagere

Opgaveejer for løst opgaver online

Malthe R.

Kastrup

Seneste Anmeldelse

"Rigtig godt udført gardinopsætning."

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified
Opgaveejer for løst opgaver online

Nimra A.

Copenhagen

Seneste Anmeldelse

"Det fungerede rigtig godt med Pinploy og Nimra er super sød og god!"

Verificeringer

ID verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

bager opgaver

Madlavning

København S

1. apr. 2022

Hej, jeg kunne godt tænke mig en der kommer og laver årstiderne for mig ca. 3 gange om ugen. (evt. mere i fremtiden)Jeg er ikke selv særlig glad for madlavning, så vil du tjene lidt ekstra og lave mad så er vi et match .

Hushjælper søges til madlavning, tøjvask, strygning, opvask og rengøring

Gentofte

1. apr. 2022

Vi er en familie på en voksen, to teenagepiger og en hundehvalp som søger en hushjælp til at aflaste 2-3 timer hver dag med følgende opgaver:Madlavning efter opskrifterTømme/fylde opvaskerVaske tøj, hænge vasketøj op, strygningLettere rengøring (støvsuge, ordne badeværelse, rengøre borde, etc.)Vande blomsterEtc.

God i køkken.

København S

1. apr. 2022

Jeg er god tul alt det med køkken, lav mad, server, vaske op osv..Giv et lyd hvis du har bruge for mig!!!

Jeg kan lave alt

Hillerød

1. apr. 2022

Alt mådet

Hushjælp - primært madlavning

København N

1. apr. 2022

Jeg søger på vegne af en veninde hjælp til madlavning mm. et par gange om ugen. Min veninde er alene med to børn og arbejder nogle gange til sent. Arbejdet egner sig til en selvkørende og moden person med sans for madlavning primært indenfor det grønne køkken + fisk.Arbejdet vil bestå i:- selv at finde frem til hvilken mad der skal laves og derudfra sende en indkøbsliste til min veninde. Hun vil sørge for at alt er indkøbt til du møder.- at lave aftensmad tii den dag du møder + helt eller delvist til næste dag. (Gerne det samme).- ordne vasketøj. Du vil primært skulle arbejde, når hun er på arbejde, men du vil også engang i mellem møde hende og hendes børn.Hvis der er måder at arbejde på eller tider, der passer dig bedre end andre, er hun fleksibel.Skriv gerne en mail hvor du fortæller lidt om dig selv og din erfaring indenfor madlavning.Arbejdssted er Indre Nørrebro.

lave mad og snacks, jeg kan bade børnene, hjælp med lektier, hente fra skole

Esbjerg

1. apr. 2022

Jeg er babysitter i Esbjerg, og jeg kan lave mad og snacks, jeg kan bade børnene, hjælpe dem med lektier, hente dem fra skole og lægge dem i seng. Mit navn er Clara. Jeg taler dansk, fransk, engelsk og spansk og elsker at passe børn. Jeg er venlig og kan håndtere de mest stressende situationer.

lave mad og snacks, jeg kan bade børnene, hjælp med lektier, hente fra skole

Esbjerg

1. apr. 2022

Jeg er babysitter i Esbjerg, og jeg kan lave mad og snacks, jeg kan bade børnene, hjælpe dem med lektier, hente dem fra skole og lægge dem i seng. Mit navn er Clara. Jeg taler dansk, fransk, engelsk og spansk og elsker at passe børn. Jeg er venlig og kan håndtere de mest stressende situationer.

Tilbud på pris for madlavningshjælp. På Pakistansk mad/ indisk mad.

105,-

Køge

21. sep. 2021

Jeg ønsker tilbudspris på en privat indisk eller pakistansk kok, gerne en der ikke er professionel kok, bare huslært. Nogle få timer om ugen.

Madlavning

Køge

9. sep. 2021

Madlavning helst indisk/ pakistansk mad. Bare en enkelt ret hver anden dag, ca. jeg har gryder og pander etc.. Jeg flytter snart og kommer tættere på.

Vegansk madlavning til hestevognstur og middag fredag den 25. juni 2021

1.230,-

Hillerød

4. jun. 2021

Vi er 8 personer, der skal på hestevognstur. Vi tager afsted med hestevognen omkring kl. 18, og skal have vegansk picnic (evt. tapas), der kan spises uden bestik. En mindre anretning til hestevognsturen, for ved hjemkomst omkring kl. 20 skal vi have middag i hjemmet (tænker 3-4 retter, ligeledes vegansk).

Relevante bagere spørgsmål

Hvorfor hyre en konditor/bager gennem Pinploy?

Det kan være meget svært for uøvede at bage, særligt hvis det er kage med smuk og krævende dekoration på. Det kræver ofte mange redskaber at kunne lave smukt marcipanovertræk og pynt, glat fondant og andre former for kagedekoration. Med hjælp fra Pinploy skal du ikke bekymre dig om dette, og du behøver heller ikke at anskaffe dig diverse køkkenredskaber. Her laver kage-specialisten det hele for dig. Derudover slipper du for rod og flere timers arbejde i dit køkken, samtidig med, at du får den fineste kage leveret hjem til dig, nøjagtig som du har bestilt den. Du kan være sikker på at kagen ser rigtig flot ud og smager fantastisk.

Hvor kan jeg finde en bager?

På www.pinploy.dk kan du finde hjælp til bagning. Opret din kage-opgave nemt og hurtigt, og få gode tilbud fra dygtige bagere.

Hvad koster en konditor/bager?

Det er meget forskelligt hvad det koster at få hjælp til at bage smukke kager. Det afhænger både af ingredienser, kagens størrelse og ikke mindst dekorations-graden. Du kan aftale et fast beløb med kagebageren.

Hvor lang tid tager det at bage en dekorativ kage?

Selvom bagetiden er relativt kort (ca. 40 minutter), kan det tage op til flere dage at forme og dekorere din kage afhængigt af kagestørrelsen og hvor kompleks din dekoration er. Mange kagebagere vil bage kager et par dage i forvejen for at sikre, at de er afkølet og klar til dekoration inden din fest.

Skjul Bage hjælp spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en bagere

Kagebageren sørger for alle ingredienser, og har også selv bageredskaber og forme til kagearbejdet. Du kan selv være behjælpelig med ideér og tema til kagen, samt bestemme hvilke smage kagen skal indeholde. Her er hvad du kan forvente af nogle af de mest almindelige kagebagninger:

Bryllupskage

Du behøver ikke nøjes med en flødeskumslagkage til din bryllupsdag, når du i stedet kan booke en kagebager, der kan skabe en udsøgt og lækker kage i din yndlingssmag og design. Din kagebager vil tale med dig om dit bryllupssted og tema, samt antal gæster. Derefter giver de anbefalinger om kagestil og størrelse. De fleste kagebagere tilbyder også en bryllupskageprøvning, så du kan vælge den smag, du foretrækker. Din professionelle kagebager transporterer forsigtigt din kage til det ønskede sted på din store dag og tilføjer friske blomster eller andre dekorationer for at afslutte den.

Muffins/cupcakes

Muffins, også kaldet cupcakes, er en fantastisk tilføjelse til enhver begivenhed. Du kan bestille cupcakes til produktlanceringer, butiksåbninger, konferencer eller endda bare som en morgen-godbid til dit personale. Din kagebager vil anbefale smage og toppings, og sørger for, at der er kage nok til alle. Du kan endda vælge tilpassede fondant- eller chokoladeskiver, der viser dit brand. Din kagebager vil levere dine kager sikkert til din arbejdsplads, dit hjem, eller hvor end du ønsker kagen leveret.

Børnefødselsdagskager

Fra de nyeste filmkarakterer til smarte farver og former, kan børns fødselsdagskager tage tid at lave. Din kagebager hjælper dig først med at vælge en smag passende til børn. De vil sandsynligvis holde fast i en simpel vaniljesmørkage eller chokoladekage for at appellere til børns smagsløg. Din kagebager kan tilbyde flotte og sjove kagedesign at vælge imellem, eller du kan dele et inspirationsbillede til din drømmekage. Dernæst bager de kagen, klipper og former den efter designet og bruger derefter smørcreme til fyldning og glasur. Afhængigt af designet kan de bruge fondant til en glansfuld glasur, samt skabe dyr eller karakterer. Du kan også anmode om, at din kage inkluderer dit barns navn og alder på kagen eller kagebrættet.

Hvorfor skal du booke en Bage hjælp?

Hvis du planlægger at bage den perfekte kage til bryllup, fødselsdag eller en anden speciel anledning, kan du få hjælp her på Pinploy. Her har vi dygtige kage-bagere parate til at hjælpe dig. Om du har brug for en fondant-kage med flot dekoration på, en 3-lags lagkage, smukke muffins eller en børne-fødselsdagskage, der skal forestille et specielt emne, så kan vi hjælpe.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Bage hjælp services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt