dansk

Hyr en data-indtaster

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra data-indtastere nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Data-indtastere til alle dine behov

Data indtastning

System skifte

Excel sheets

Database

Generel Data entry

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste data-indtastere

Opgaveejer for løst opgaver online

Lea S.

Roskilde

Seneste Anmeldelse

"Kørt 3 meget store læs træaffald væk, det lå klar i en stor bunke. Super nemt at aftale tid og sted med Lea som også var hurtig til at sørge for betaling, da jobbet var udført."

Verificeringer

pinploy facebook verificeret
bank acc verified
pinploy phone verified

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

find folk til at løse opgaver fuldført

data-indtaster opgaver

Hjaelp sende klage

København S

14. dec. 2021

Hjaelp med at sende klage/r vedr. snyd i et supermarked, evt. brug for gentagelse senere. Brug mobil at lave foto på bestemde varer og forklar deres fejl, det virker ikke som at de gider svare på mine henvendelser. På forhånd tak.

Relevante data-indtastere spørgsmål

Hvad er dataindtastning?

Dataindtastning er simpelthen processen med at overføre information fra et sted til et andet. Almindelige eksempler inkluderer at indsætte information fra papir til et computersystem, tage data fra et regneark til at indsætte i et customer relationship management (CRM) system, samt sætte salgsdata ind i en rapport.

Kan dataindtastning ske med fortrolige oplysninger?

Dataindtastning kan teknisk set ske på enhver form for arbejde, men hvis du sender fortrolige oplysninger, er det en god idé at få din Pinployee til at underskrive en aftale om fortrolighed (NDA) på forhånd.

Hvilken uddannelse, eller hvilke færdigheder, kræver dataindtastning?

Der er få kvalifikationer til rådighed for dataindtastningsarbejdere, selvom relaterede færdigheder såsom skrivefærdigheder kan indikere en god kandidat. En anden overvejelse er mængden af dataindtastning og kontorelateret arbejde, som vedkommende tidligere har udført.

Skal jeg ansætte en dataindtægtsmedarbejder i nærheden af mig?

Mens nogle mennesker foretrækker at få udført arbejde i deres egen by, er fordelen ved en online markedsplads som Pinploy, at du kan rekruttere arbejdere fra hele Danmark. Dette kan hjælpe i tider, hvor du har brug for flere medarbejdere, hvis du har en stram kursændring, eller hvis du er fra en lille by med få muligheder.

Hvor meget koster dataindtastning?

Prisen på dataindtastningsopgaver kan variere betydeligt, afhængigt af arbejdets omfang. I gennemsnit koster dataindtastningsjob på Pinploy mellem 200-750 kroner, hvor 450 kroner er det mest almindelige gebyr.

Skjul Data indtastning spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en data-indtastere

Dataindtastningseksperter hjælper dig med at få oplysninger, hvor de er mest nyttige for dig. Dette kan være indtastning af data fra papirdokumenter og ark, eller det kan være kopiering af informationer fra et system til et andet. Uanset hvad, skal du finde nogen der både er computerkyndige, ideelt set har stærke skrive- og administrationsfærdigheder, og som ligeledes er pålidelige og grundige i deres arbejde. Ud over dataindtastning, kan du muligvis finde en Pinployee til at hjælpe med lignende arbejde.

Regneark

Dataindtastningsarbejde involverer ofte arbejde med regneark, da dette er en af de mest almindelige måder at eksportere data fra en platform på. At finde en regnearksekspert eller i det mindste en person, der er fortrolig med Excel, er en lovende start, da de kan sortere data, skjule unødvendige kolonner og arbejde hurtigt.

PDF til DOC

PDF-filer er en fantastisk måde at præsentere information på, men de redigeres ikke så let, og data kan blive låst væk. At ansætte nogen til at konvertere en PDF til en anden type dokument, der passer bedre til dine behov, kan være en reel tidsbesparelse.

Indtastning

For virksomheder der har eksisteret i et stykke tid, kan du opleve at meget af din data er på papir, i arkivskabe og generelt bare utilgængelige. Ansættelse af en hurtig tekstskriver giver dig mulighed for, at modernisere denne proces. De genskriver de oplysninger du har gemt i det mest passende format, således at du nemt kan gemme og få adgang til disse data digitalt.

Online researcher

En online researcher kan hjælpe dig med at hente data fra internettet og samle dem på en letlæselig måde. Uanset om du ønsker detaljer om lignende virksomheder i dit område, kontaktoplysninger for en bestemt branche, eller en liste over kommende begivenheder, kan du via Pinploy finde en der kan hjælpe dig med at skaffe disse oplysninger.

Hvorfor skal du booke en Data indtastning?

At drive en virksomhed betyder blandt andet, at du er på toppen af forskellige aspekter - og hvordan du administrerer dine informationer, er afgørende. Hvis dette ignoreres, kan dine poster hurtigt blive uhåndterbare og du kan gå glip af eventuelle salgsmuligheder. Desuden kan din markedsføring blive ineffektiv. Uanset om du flytter til et nyt system eller ændrer fremgangsmetoderne i din virksomhed, skal du sørge for, at dine data er på det rette sted i det lange løb. Processen med at gøre dette kan være tidskrævende og ganske vist en kedelig opgave. Her kan du hyre en pinployee til dataindtastning, som kan hjælpe med at udføre arbejdet hurtigt og præcist. Det kan være besværligt at finde effektive og pålidelige kontorister til dataindtastning, men med mere end 2000 muligheder på Pinploy er der rig mulighed for, at finde den rette hjælp. Hver af disse Pinployees har deres egen profil, hvor de vurderes og anmeldes for deres tidligere arbejde - hvilket gør det nemt for dig at foretage dit valg.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle Data indtastning services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt