dansk

Hyr en Terrassemaler

Beskriv kort din opgave og modtag gratis og uforpligtende bud fra Terrassemalere nær dig

life_bouy
handyman headerDin opgave er forsikret

Terrassemalere til alle dine behov

maling af terrasse

Fjerne maling terrasse

Maling af terrasses loft

Afdækning

Alle terrasse behov

Det tager kun 2 minutter og det er gratis

De bedste Terrassemalere

Opgaveejer for løst opgaver online

Sigmund C.

Ishøj

Seneste Anmeldelse

"Super hurtig og FLOT arbejde ! :) virkelig den bedste service giver fuld stjerner herfra, og vil klart anbefale ham."

Verificeringer

bank acc verified
pinploy phone verified

Hvordan fungerer det?

Beskriv din opgave og få den løst online alt til hjemmet

Del din opgave

Opret og beskriv din opgave. Det er gratis at oprette

Opret en opgave og få forskellige bud og tilbud online

Gennemgå bud

Modtag bud fra dygtige folk og se deres profiler

find folk til at løse opgaver fuldført

Få det gjort

Vælg den rette til din opgave og få det gjort

Relevante Terrassemalere spørgsmål

Skal jeg have mine egne redskaber og udstyr klar når terrassemaleren kommer?

Nej, du behøver ikke have dine egne redskaber og udstyr klar. En professionel terrassemaler kommer selv med alle de påkrævede redskaber. Børster, pensler, maler kits og den specielle maling som det kræver at male og sikre din terrasse. Har du selv nogle af disse ting liggende, kan du altid tilbyde din maler at låne dem.

Hvor lang tid tager det at male en terrasse?

Fra start til slut, tager det som regel et par dage at får malet sin terrasse. Din maler skal først vaske og rense din terrasse, og derefter vente op til 48 timer før det er helt tørt, så han kan påbegynde malerarbejdet. Hvis terrassen skal have flere lag maling, bør man også lade dette tørre natten over, inden man maler igen. Det er altid en god ide, at vende tidsplanen med din terrassemaler, så du er sikker på at det passer med din tidsplan.

Hvor lang tid holder maling på terrassen?

Et stykke kvalitets malerarbejdet til din terrasse af en god maler, kan holde i årevis. Dog er holdbarheden kun et aspekt af din terrasse. Husk at holde din terrasse ved lige, ved at rengøre den og male den hvert andet år.

Hvilke farver er mest populære til at male sin terrasse?

De farver som vi ser bliver valgt oftest, er som regel nuancer af rød, blå eller brun. Disse farver er populære da de får din terrasse til at stå frem, mens den kan blande sig naturligt med omgivelserne. Ønsker du et mere sofistikeret look, så kan du også få malet din terrasse i sorte og vide kontraster. Grå kan også være et godt valg. Husk at overveje farven på dit hus, og hvordan det passer sammen med den valgte terrassefarve! Du kan altid konsultere din maler, som vil vide hvilken nuance der er god til din terrasse.

Hvornår er det bedste tidspunkt at male min terrasse?

Det er bedst at male din terrasse tidligt på sommeren eller i efteråret, når temperaturen er mellem 15-25 grader, og nætterne er kølige. Du skal inkludere et par dage, til at lade terrassen, malingen og finish til at tørre. PÅ solrige sommerdage kan malingen tørre med høj hast, hvilket kan give et plettet resultat. Regnfulde tider er heller ikke egnede, af åbenlyse årsager. Hvis du har brug for at få malet din terrasse med det samme, så koordiner med din maler, så han ved hvilke tidspunkter på dagen, som er bedst, og hold så øje med den lokale vejrudsigt!

Hvad sker der hvis jeg ikke maler min terrasse?

Skulle du vælge ikke at male din terrasse, så kan du regne med, at den hurtigt vil miste sin naturlige farve. Du kan regne med at der vil gå i mellem 4 til 6 måneder, før at terrassen begynder at falme. Uden at påføre maling og finish, så er din terrasse overladt til elementer, og du kan regne med at den vil blive mør af vand og svamp. Dette vil trække meget af levetiden fra terrassen.

Skjul maling af terrasse spørgsmål og svar

platform-online-arbejds-opgave-platform

Hvorfor skal jeg bruge Pinploy?

Spar penge

Det er gratis at bruge Pinploy og du kan spare en hel del ift. håndværkerprisen fra større servicevirksomheder på din opgave

Føl dig sikker

Forsikring på opgaver samt bruger verificering, ægte anmeldelser, sikkert betalingssystem og 24 timers support. Læs mere om Forsikring her.

Støt lokalt

Du modtager relevante bud fra private og professionelle fra dit lokalsamfund

Hvad tilbyder en Terrassemalere

Anbefalede artikler indenfor maling af terrasse

Hvorfor skal du booke en maling af terrasse?

Med Pinploy kan du nemt finde den rette terrassemaler, til at male din terrasse derhjemme, præcis på den måde du ønsker det. Uanset om du lige har fået bygget en ny terrasse, eller om du blot ønsker at give nyt liv til din gamle terrasse, kan en omgang maling gøre underværker. At male sin terrasse kan gøre meget mere, end blot at give dig et lækkert look til dit hjem, det gør nemlig også at din terrasse kan holde meget længere. Det kan spare dig for utallige reparationer og store omkostninger. Din terrasse derhjemme står ude i alt slags vejr, og er i høj grad eksponeret for sol, vind og regn, så den har brug for den bedste beskyttelse den kan få. Maling af din terrasse kræver en masse tid, samt de rigtige evner og erfaringer. Med Pinploy kan du springe det tunge arbejde over, og overlade det til en professionel og prisdygtig maler nær dig. Alt du skal gøre er at trykke på knappen ”opret opgave” og så er du i gang.

Bud på ingen tid

Ægte anmeldelser

Bedøm selv - alle opgaver får en anmedelse!

Bud på ingen tid

Fleksibel pris

Vælg det bud som passer dig bedst!

Bud på ingen tid

Lokale eksperter

Vælg en lokal ekspert hvorend du er i Danmark.

Bud på ingen tid

Bud på ingen tid

Modtag bud på at lave din opgave på ingen tid!

mønt

Billigere end traditionelle maling af terrasse services

kasse

Ingen opgave for lille eller stor

redningskrens

Gratis forsikringsdækning

kort

Sikker kontantløs betaling

bog

Samme eller næste dag service muligt