Gør din renoveringsproces nemmere ved f.eks. at få hjælp til afhentning af byggeaffald

27. aug. 2021

Står du overfor en større renovering af din bolig? Bare tanken om det kan for mange give søvnløse nætter, fordi det ofte er forbundet med meget arbejde, overskridelse af tidsplaner, uforudsete problemer og store omkostninger. Det kan derfor virke meget uoverskueligt, når du først går i gang.

 

Heldigvis får du i blogindlægget her en række tips til en god renoveringsproces.

 

Gør brug af alle mulige hjælpemidler som f.eks. afhentning af byggeaffald

En god renoveringsproces handler i høj grad om at gøre brug af alle de hjælpemuligheder, du kan, og en af dem er, at du på Pinploy kan få hjælp til afhentning af dit byggeaffald.

 

For hvorfor gøre det mere besværligt og tidskrævende, end det i forvejen er? Turen frem og tilbage til genbrugsstationen kan kræve meget tid – især hvis du ikke har en varevogn eller trailer til at transportere det i. Tiden er bedre givet ud på at ordne tingene i huset.

 

Hvordan får du hjælp til afhentning af byggeaffald?

Du kan nemt og hurtigt hyre en privatperson eller virksomhed gennem Pinploy, som kan komme og hente dit byggeaffald for dig. Du skal blot beskrive opgaven kort ved at fortælle, hvad du skal have hentet og fra hvilken lokation. Herefter kan mulige afhentere byde ind på opgaven, og så modtager du et gratis og uforpligtende tilbud. Inden du vælger at takke ja til et tilbud, har du mulighed for at besøge afhenterens profil på Pinploy og se, hvilke erfaringer andre har haft med vedkommende. Og så er der ellers bare tilbage at læne dig tilbage og vente på, at der kommer nogen og klarer arbejdet for dig.

 

Alliér dig med erfarne folk

Medmindre du selv har 100% styr på det, bør du alliere dig med en eller flere personer, som har erfaring med renoveringsprojekter. De kan hjælpe dig med at lægge en realistisk plan samt forberede dig på nogle af de uforudsete hændelser, der kan ske.

 

Det kan være en fagperson eller blot en bekendt, som selv har været igennem processen tidligere.

 

Få hjælp til det, du ikke kan selv

Dette råd kan lyde selvsagt, men mange forsøger at kaste sig ud i projekter, de ikke har forstand på, og ender med at brænde fingrene. Det kan f.eks. være, at de kommer til at ødelægge noget, som kræver en større sum penge for at ordne. Det kan også være, de forsinker tidsplanen så meget, at det i sidste ende havde været billigere at få professionelle håndværkere til at udføre jobbet.

 

Her handler det hele tiden om at opveje penge vs. tid, og hvad der er mest værd. I en renoveringsproces er det nemlig langt fra altid pengene, der er mest værd. Så tænk over, om pengene til en håndværker ikke i nogle henseender er godt givet ud.

Vær fleksibel

Et andet godt råd er at være fleksibel, både hvad angår tid og penge. Da et renoveringsprojekt stort set altid overskrider både tidsrammen og budgettet, bør du have gemt en ekstra sjat penge til uforudsete udgifter. Samtidig bør du ikke have en alt for stram tidsramme i forhold til, at du og familien f.eks. skal være ude af en anden bolig inden for kort tid. Så risikerer I blot at ende med at stå uden tag over hovedet eller slide jer helt ned for at nå det inden for tidsrammen.

 

Når det er sagt, er vi selvfølgelig godt klar over, at det er lettere sagt end gjort. Og skulle I ende med at måtte flytte ind i boligen, før den er helt færdigrenoveret, handler det også om at være fleksible. Her mener vi dog fleksible i forhold til, at I så måske for en periode må bo i den ene ende af huset, indtil resten er færdigt.

 

Book en afhentning af byggeaffald

 

Så er der kun tilbage at ønske dig en god renoveringsproces.


Andre Blogs

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy bliver til Handyhand

Pinploy.dk kommer fremadrettet til at hedde handyhand.dk. Indenfor de næste 1-3 måneder vil Pinploy blive rykket handyhand.dk og pinploy.dk hjemmesiden vil forsvinde – men bare rolig, ingen af dine opgaver og anmeldelser vil forsvinde! Så hvorfor bliver Pinploy til handyhand? Pinploy.dk overtager handhand.dk – og dermed kan vi kombinere Pinploys teknologi med Handyhand’s eksisterende netværk. […]

Foråret banker på døren, er du klar?

Foråret banker på døren, er du klar?

Efter en lang og hård vinter, så er vi alle sammen ved at være klar til, at årstiden skifter. Det sidste sne er snart faldet og med det varmere vejr kommer der også nye muligheder. Dyrene og blomsterne er på vej frem i naturen igen, og det samme gør sig gældende for os mennesker. Du […]

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

Sådan gør du din bolig klar til det nye år

2021 har uden tvivl været et langt og kompliceret år for størstedelen af os. Med et utal af uforudsete udfordringer, stor mangel på kvalitetstid med familien, samt en semi-konstant overflod af dårlige nyheder, har coronakrisen efterladt sig mærkbare spor i vores hverdag. Men med 2022 kommer muligheden for fornyelse, og hvad kunne være en bedre […]

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familieaktiviteter, som styrker sammenholdet

Familielivet kræver nærvær og tid, for at sammenholdet kan styrkes og kærligheden kan vokse sig endnu større. Den gyldne balance mellem familieliv og arbejdsliv kan dog være svær at finde. Hos Pinploy har vi et ønske om, at familier med en travl hverdag, kan få mere tid til hinanden. Derfor har vi skabt en platform, […]